ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS 8 ΟΜΑΔΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΑΚΙΑΣ ΝΑΚΟΣ ΝΤΟΜΠΕΒ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.
Advertisements

Οδηγίες εισόδου στο πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων μέσω της πρόσκλησης που θα έρθει στο σας.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Εκμάθηση διεπαφής MS Kodu. Δημιουργώ τον Κόσμο Το πρώτο πράγμα που θα φτιάξουμε είναι ο κόσμος. Λογικό, αφού χωρίς κόσμο, πού θα τοποθετούσαμε μετά τα.
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τη δημιουργία τοπικής συλλογής.
Οδηγός εγγραφής στην Τηλεμάθεια.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ – ΕΞΟΔΟΥ (INPUT/OUTPUT)
Διαδικασία εγκατάστασης SPSS Κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο «Ο Υπολογιστής μου» 2. Κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο του CD-ROM.
Έγινε επίδειξη και πρακτική εφαρμογή δύο δημοφιλών προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένου (Microsoft Office, OpenOffice Writer). Μάθαμε πώς αλλάζουμε τη γλώσσα.
Γονικός έλεγχος Κ. Ξ. Γ. «ΛΙΟΛΙΟΥ». Γονικός έλεγχος •Ακόμη κι όταν δεν κρυφοκοιτάζετε, μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στη χρήση του υπολογιστή από τα.
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
Μετατροπή αρχείων βίντεο Με το flv to Avi Converter.
set-up on Windows 8 devices
Διαδίκτυο Κίκα Χρυσοστόμου. Home Page : Αρχική Σελίδα Για να την αλλάξουμε ακολουθούμε την εξής διαδικασία: 1.Tools 2.Internet Options 3.General (καρτέλα),
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
Συσκευές Εξόδου Συσκευές Εισόδου
ΕΠΛ002: Εισαγωγή στην Επιστήμη της Πληροφορικής
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση βοήθειας Επίπεδο γνώσεων:
Δ.Π.Θ. Συνδέοντας έγγραφα - 1 Συνδέοντας έγγραφα Μια σύνδεση στο Web (link) αποτελείται από δύο μέρη : Aυτό που βλέπουμε στη σελίδα και λέγεται άγκυρα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
ΕΠ ΚτΠ – Μέτρο 1.2 «Εισαγωγή και Αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση» Πράξη «Δράσεις Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Πληροφορικής» Ανάδοχος: Ερευνητικό.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
Ο οδηγός περιγράφει πώς να: - Εγγραφείτε στο Blog του HiStory (σελίδες 2-3). - Αλλάξετε την επισκόπηση χρησιμοποιώντας το ζουμ (σελίδες 4- 5). - Δημιουργήσετε.
Συντάκτης :Δομουχτσής Στέργιος Κατασκευή Ιστοσελίδας Αυτόματο σύστημα Σχολικού Δικτύου Iware.
 WEB Server (Apache ή IIS )  PHP  Βάση δεδομένων My SQL ή άλλη  SMTP για αποστολή  Ιδανική σουίτα XAMPP από την διεύθυνση:
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ : ΤΣΑΛΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Α.Μ. : 30920
ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΧΕΙΩΝ Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση: και πατήστε: «Join Now!» Συμπληρώστε στην οθόνη.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών Κατασκευή Ιστοσελίδας  Απόλυτα πεπεισμένοι πως η κοινωνία της γνώσης προσκαλεί αλλά και προκαλεί τα Στελέχη της Εκπαίδευσης.
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Επικοινωνία Ανθρώπου Μηχανής HTML CGI JAVASCRIPT Κουμπούλης Χρήστος Α.Μ. 921 Χαλαβαζής Βασίλης Α.Μ. 988.
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Εγκατάσταση του joomla σε τοπικό υπολογιστή Νταλούκας Βασίλης Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. 1 ου Γραφείου Δ.Ε. Ν.Ηλείας.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ “Διαλογικό διδακτικό πρόγραμμα ανώτερων μαθηματικών”
Γνωριμία με τις Ιδεοκατασκευές
Install WINDOWS 7 Κουτσικαρέλης Κων / νος Κουφοκώστας Γεώργιος Κάτσας Παναγιώτης Κουνάνος Ευάγγελος Μ π ουσάη Ελισόν Τάξη Β΄ Τομέας Πληροφορικής 2014 –’15.
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
Δίκτυα Υπολογιστών Ι.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Κελεπούρη Μαρία Σπανός Βασίλειος Χρυσικού Χρυσάνθη ΒΟΛΟΣ, 31/05/2016
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Ομάδες στο Google.
Οδηγίες εγκατάστασης Windows XP
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Web Services στη C# Εργαστήριο 3
Πηγαίνετε στο YouTube και κάνετε copy το link της Κωνσταντίνας Πετροδασκαλάκη (Σνούκερ!Τι είναι και πώς.
ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ
1)Αφού ακολουθήσουμε τον σύνδεσμο βρισκόμαστε εδώ
TO BIOS βρίσκεται στην μητρική πλακέτα και τα αρχικά του σημαίνουν: Βασικό Σύστημα Εισόδου-Εξόδου.
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Άνοιγμα/κλείσιμο Υπολογιστή
Οδηγίες χρήσης του προγράμματος WavePad
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS 8 ΟΜΑΔΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΑΚΙΑΣ ΝΑΚΟΣ ΝΤΟΜΠΕΒ

Η νέα δοκιμαστική έκδοση των Windows 8.1 είναι διαθέσιμη για όλους, δείτε πώς να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι εγκατάστασης των Windows 8.1 Preview όπως η καθαρή εγκατάσταση (clean install), η αναβάθμιση από προηγούμενη έκδοση, το dual boot με κάποιο άλλο λειτουργικό (π.χ. Windows 7), η εγκατάσταση σε εικονική μηχανή (Virtual Machine), κλπ., αφού πρώτα δημιουργήσετε ένα δίσκο εκκίνησης σε dvd ή usb flash drive. Στο συγκεκριμένο οδηγό θα δείτε πώς να πραγματοποιήσετε μία καθαρή εγκατάσταση των Windows 8.1 Preview στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το dvd ή το usb flash drive

Πριν ξεκινήσετε θα χρειαστεί να επιλέξετε ως πρώτη συσκευή εκκίνησης (First boot device) το dvd ή το usb drive που έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, μέσα από τις ρυθμίσεις του BIOS και έπειτα να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Κατά την αρχική διαδικασία της εκκίνησης, πατήστε ένα οποιοδήποτε κουμπί από το πληκτρολόγιο όταν εμφανιστεί το μήνυμα Press any key to boot from CD or DVD. Αμέσως μετά, θα αρχίσει η διαδικασία φόρτωσης των αρχείων από το dvd ή το usb flash drive για να προχωρήσετε στην εγκατάσταση. Το χαρακτηριστικό “betta fish” κάνει την εμφάνιση του, όπως και σε κάθε δοκιμαστική έκδοση των Windows.

Αφού ολοκληρωθεί, θα εμφανιστεί το παράθυρο της παρακάτω εικόνας, όπου μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα εγκατάστασης, την ώρα και τη γλώσσα του πληκτρολογίου σας. Πατήστε Next για να συνεχίσετε.

Πατήστε Install now για να προχωρήσετε.

Εισάγετε τον κωδικό προϊόντος NTTX3-RV7VB-T7X7F- WQYYY-9Y92F και πατήστε Next για να συνεχίσετε.

Θα χρειαστεί να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης τικάροντας την επιλογή I accept the licence terms. Πατήστε Next για να συνεχίσετε.

Στο σημείο αυτό, επιλέξτε Custom (advanced) ώστε έπειτα να επιλέξετε το δίσκο που θέλετε να εγκατασταθεί το νέο λειτουργικό.

Επιλέξτε το δίσκο που έχετε προετοιμάσει πριν αρχίσετε τη διαδικασία εγκατάστασης και πατήστε Next. Αν θέλετε, μπορείτε σε αυτό το σημείο να επεμβείτε στη χωρητικότητα του δίσκου αυξομειώνοντας το μέγεθος του, πατώντας στην επιλογή Drive Options.

Σε αυτό το σημείο θα χρειαστεί να περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να αντιγραφούν και να εγκατασταθούν αυτόματα τα κατάλληλα αρχεία των Windows 8, όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή σας αυτόματα.

Λόγω του ότι το DVD εγκατάστασης βρίσκεται ακόμα στο drive, θα εμφανιστεί ξανά το μήνυμα εκκίνησης από το DVD. Μην κάνετε απολύτως τίποτα και περιμένετε έως ότου εμφανιστεί το παράθυρο εξατομίκευσης των Windows 8 που θα δείτε αμέσως μετά.

Αφού έχει γίνει η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, θα εμφανιστεί η παρακάτω οθόνη εξατομίκευσης των Windows 8.1 Preview. Αρχικά, πληκτρολογήστε ένα όνομα για τον υπολογιστή σας και επιλέξτε, αν θέλετε, ένα χρώμα για το φόντο. Πατήστε Next για να συνεχίσετε.

Στην επόμενη σελίδα θα χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα σε Use express settings καιCustomize. Αν θέλετε να γίνουν αυτόματα οι ρυθμίσεις που εμφανίζονται στην παρακάτω εικόνα πατήστε στο κουμπί Use express settings. Διαφορετικά, επιλέξτε Customize για να προχωρήσετε σε περαιτέρω ρυθμίσεις που θα δούμε στη συνέχεια.

Αν ο υπολογιστής σας είναι ήδη συνδεδεμένος στο internet θα σας ζητηθεί να επιλέξετε την κοινή χρήση συσκευών στο δίκτυο. Πατήστε Yes ή No για να προχωρήσετε. Διαφορετικά, θα μπορείτε να συνδεθείτε εκ νέου σε ένα ασύρματο δίκτυο.

Στο επόμενο βήμα θα χρειαστεί να ρυθμίσετε το Windows Update, τις ενημερώσεις των συσκευών καθώς και τον Internet Explorer. Πατήστε Next για να συνεχίσετε.

Έπειτα, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του Windows Store και γενικότερα των Windows 8 για να βοηθήσετε σε τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πατήστε Next για να συνεχίσετε.