Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πηγαίνετε στο YouTube και κάνετε copy το link της Κωνσταντίνας Πετροδασκαλάκη https://www.youtube.com/watch?v=Df1ihgCRgkw (Σνούκερ!Τι είναι και πώς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πηγαίνετε στο YouTube και κάνετε copy το link της Κωνσταντίνας Πετροδασκαλάκη https://www.youtube.com/watch?v=Df1ihgCRgkw (Σνούκερ!Τι είναι και πώς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πληκτρολογείτε ‘ how to download videos in YouTube ‘ κι επιλέγετε αυτό το site (computer hope)

2 Πηγαίνετε στο YouTube και κάνετε copy το link της Κωνσταντίνας Πετροδασκαλάκη (Σνούκερ!Τι είναι και πώς παίζεται από την Κωνσταντίνα Πετροδασκαλάκη )

3 Πηγαίνετε στο computer hope και κάνετε paste to link. Πατάτε download.

4 Σας πηγαίνει στην παρακάτω σελίδα και περιμένετε λίγο
Σας πηγαίνει στην παρακάτω σελίδα και περιμένετε λίγο. Μετά πατάτε download και λογικά στις λήψεις σας θα είναι το video με το snooker.

5 Πηγαίνετε στο mail σας και κάνετε σύνταξη νέου μηνύματος στην . Στο θέμα θα γράψετε το όνομά σας και τη φράση GOOGLE DRIVE ( π.χ. Tσεπέτος Γιώργης GOODLE DRIVE ) και θα επιλέξετε ‘επισύναψη αρχείου’ που μοιάζει σαν συνδετήρας!Μετά βρίσκετε στις λήψεις το βίντεο , το επιλέγετε και πατάτε OPEN.

6 Θα βγει αυτό το μήνυμα κι εσείς θα περιμένετε να φορτώσει το GOOGLE DRIVE.

7 Έπειτα από κάμποση ώρα θα πατήσετε πλέον αποστολή
Έπειτα από κάμποση ώρα θα πατήσετε πλέον αποστολή! Στο μήνυμα θα είναι με μπλε γράμματα ένα λινκ!


Κατέβασμα ppt "Πηγαίνετε στο YouTube και κάνετε copy το link της Κωνσταντίνας Πετροδασκαλάκη https://www.youtube.com/watch?v=Df1ihgCRgkw (Σνούκερ!Τι είναι και πώς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google