Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΧΕΙΩΝ Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση: και πατήστε: «Join Now!» Συμπληρώστε στην οθόνη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΧΕΙΩΝ Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση: και πατήστε: «Join Now!» Συμπληρώστε στην οθόνη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΧΕΙΩΝ Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση: http://www.esnips.com και πατήστε: «Join Now!» http://www.esnips.com Συμπληρώστε στην οθόνη που θα ανοιχτεί τη φόρμα και αυτό είναι όλο. Έχετε πλέον αποκτήσει λογαριασμό.

2 ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΣΤΟ eSNIPS (1) Μέσα σε 7 ημέρες πρέπει να επιβεβαιώσετε το mail σας, ώστε να είναι διαθέσιμη η χρήση της υπηρεσίας μετά το διάστημα αυτό. Πατήστε την εντολή: «Create your first public folder» και αν θέλετε κατεβάστε την πολύ χρήσιμη εργαλειοθήκη της υπηρεσίας που εγκαθίσταται στον browser σας.

3 ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΣΤΟ eSNIPS (2) Δώστε ένα όνομα στο φάκελό σας και καθορίστε αν θα είναι δημόσιος, ιδιωτικός ή ομάδας. Αν θέλετε περιγράψτε τι περιέχει και τέλος πατήστε την εντολή: «Create folder». Στη συνέχεια η επόμενη οθόνη θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε τη δημιουργία του φακέλου (στο ενδεχόμενο η ονομασία να μην είναι διαθέσιμη).

4 ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (1) Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ο φάκελο σας έχει δημιουργηθεί (PAKE), Για να εναποθέσετε το 1 ο σας αρχείο πατήστε την εντολή: «Upload files» για να οδηγηθείτε στην οθόνη: Εκεί αν χρειάζεται θα επιλέξετε το φάκελο στον οποίο θέλετε να εναποτεθεί το υλικό σας. Στη συνέχεια θα πατήσετε την εντολή «Select Files» για να ανοίξει η παρακάτω καρτέλα, στην οποία αφού επιλέξετε το αρχείο θα πατήσετε: «Άνοιγμα»

5 ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (2) Το αρχείο που επιλέξατε για εναπόθεση έχει μαρκαριστεί με γαλάζιο χρώμα. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πατήσετε «Upload Now!» Όταν το αρχείο σας εναποτεθεί, επιστρέψτε στη σελίδα My Home στην οποία φαίνονται οι προσφάτως ανανεωμένοι φάκελοί σας. Εκεί πατήστε τον φάκελο στον οποίο εναποθέσατε το αρχείο σας.

6 ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (3) Θα μεταβείτε στην οθόνη αυτή όπου μπορείτε να δείτε το εικονίδιο του εναποτιθεμένου αρχείου. Πατώντας πάνω του θα οδηγηθείτε στην ιδιαίτερησελίδα στην οποία φιλοξενείται.

7 ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (4) Προσέξτε ότι εκτός από το ίδιο το αρχείο, υπάρχει και η διεύθυνση που θα εισαχθεί ως σύνδεσμος στο blog σας, ώστε να μπορούν να το παραλάβουν. Αντιγράψτε τον κώδικα και …. πίσω στο blog σας.


Κατέβασμα ppt "ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΧΕΙΩΝ Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση: και πατήστε: «Join Now!» Συμπληρώστε στην οθόνη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google