Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μετατροπή αρχείων βίντεο Με το flv to Avi Converter.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μετατροπή αρχείων βίντεο Με το flv to Avi Converter."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μετατροπή αρχείων βίντεο Με το flv to Avi Converter

2 Γιατί να τα μετατρέψω; •Γιατί αν χρειαστεί να τα επεξεργαστείτε, το format που τα κατεβάσατε δεν είναι συχνά συμβατό με τα προγράμματα επεξεργασίας (π.χ. Windows Movie Maker) •Ενδεχομένως δεν έχετε ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή σας για να δείτε τα αρχεία flv (π.χ. Flash Player)   FLV= Flash Video, ευρύτατα διαδεδομένο format βίντεο στο internet

3 Τι κάνει ο flv to Avi Converter; Μη σας ξεγελά ο όρος Flv to Avi, η εφαρμογούλα δεν αφορά μόνο την μετατροπή αρχείων βίντεο flv σε avi. Μετατρέπει το flv σε πολλά άλλα εύχρηστα Format, π.χ. από flv βγάζουμε το audio και έχουμε άμεσα αρχείο mp3 ή wav.

4 Δύο βασικές ρυθμίσεις Με τη μπάρα Output Folder καθορίζετε σε ποιο φάκελο θα αποθηκεύονται τα αρχεία που θα μετατρέψετε. Καλό θα είναι να έχετε δημιουργήσει έναν φάκελο στο σκληρό σας δίσκο από πριν. Πολύ σημαντική είναι η ρύθμιση που αφορά το format μετατροπής. Υπάρχουν μερικές δεκάδες στο μενού Profiles για να διαλέξετε.

5 Όπως βλέπετε τα format είναι πολλά, αλλά αυτά που μας ενδιαφέρουν εμάς είναι: WMV: για να επεξεργαστούμε βίντεο στο Windows Movie Maker MP3: για να πάρουμε από το βίντεο μόνο τον ήχο σε συμπιεσμένη μορφή (μικρό μέγεθος). WAV: για να πάρουμε από το βίντεο μόνο τον ήχο σε ασυμπίεστη μορφή (μεγάλο μέγεθος). Όλα τα υπόλοιπα format έχουν τη χρήση τους ανάλογα με το τι θέλουμε να κάνουμε. Π.χ. Για να γράψουμε DVDvideo, θέλουμε avi ή Η264 για να κάνουμε podcast.

6 Πώς μετατρέπουμε Τα πιο σημαντικά κουμπιά του Converter είναι τα: Add: Εισάγετε τα αρχεία που θα μετατρέψετε. Convert: Πατάτε το κουμπί και αρχίζει η μετατροπή. Η μπάρα δείχνει την πρόοδο της μετατροπής. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή θα δείτε αυτήν την οθόνη.

7 Τέλος … Τα αρχείο μας έχει πάει στον φάκελο που έχουμε ορίσει από πριν και μας περιμένει για να συνεχίσουμε την επεξεργασία στο Windows Movie Maker ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα.


Κατέβασμα ppt "Μετατροπή αρχείων βίντεο Με το flv to Avi Converter."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google