Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οδηγίες χρήσης του προγράμματος WavePad

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οδηγίες χρήσης του προγράμματος WavePad"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οδηγίες χρήσης του προγράμματος WavePad
Συγχώνευση αρχείων ήχου

2 Κατέβασμα στον υπολογιστή
Μεταβαίνουμε στη σελίδα και κατεβάζουμε το πρόγραμμα WavePad Audio Editing. Το πρόγραμμα ενώνει διάφορα αρχεία ήχου σε ένα. 2. Πατάμε την επιλογή Free Download και ακολουθούμε τις οδηγίες για να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας.

3 Χρήση του προγράμματος
Ανοίγουμε το αρχείο από την επιφάνεια εργασίας.

4 2. Επιλέγουμε από τα Tools το Batch join many files, στη συνέχεια Add File και εντοπίζουμε τα αρχεία ήχου που θέλουμε να ενώσουμε και υπάρχουν στην επιφάνεια εργασίας (τα αρχεία υποχρεωτικά πρέπει να είναι σε μορφή mp3 ώστε να τα αναγνωρίζει το πρόγραμμα). Τα ανεβάζουμε ένα ένα, με τη σειρά που θέλουμε να ενοποιηθούν.

5 3.Αφού έχουμε μπροστά μας όλα τα αρχεία που θέλουμε να ενώσουμε, πατάμε το Add all και στη συνέχεια Join. Προσοχή: Δεν επιλέγουμε Insert silence between files.

6 4. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αποθηκεύουμε το νέο αρχείο επιλέγοντας το save as πάνω αριστερά (δίπλα από την επιλογή save επιλέγουμε το βελάκι). Αποθηκεύστε το στην επιφάνεια εργασίας επιλέγοντας τον τύπο mp3 όπως φαίνεται στην εικόνα δεξιά.

7 5. Θα παραδώσετε δύο αρχεία, το ένα σε μορφή mp3 και το άλλο σε wav
5. Θα παραδώσετε δύο αρχεία, το ένα σε μορφή mp3 και το άλλο σε wav. Επομένως στον μετατροπέα any video converter που έχετε ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή πρέπει να μετατρέψετε το mp3 και σε μορφή αρχείου wav, ώστε να έχετε και τα δύο.

8 Οδηγίες για τη χρήση του Windows Movie Maker
Συγχώνευση πολλών αρχείων video σε ένα αρχείο

9 Κατέβασμα Μεταβαίνουμε στη σελίδα και επιλέγουμε το download που ταιριάζει στον υπολογιστή μας. Ακολουθούμε τις οδηγίες.

10 Χρήση Ανοίγουμε το πρόγραμμα και επιλέγουμε Add videos and photos.

11 2. Επιλέγουμε τα αρχεία που θέλουμε να ενώσουμε από το φάκελο που τα έχουμε αποθηκεύσει στην επιφάνεια εργασίας. Τα εισάγουμε ένα ένα και με τη σειρά που επιθυμούμε να ενωθούν. Αυτά θα εμφανιστούν το ένα δίπλα στο άλλο μέσα στο περιβάλλον του movie maker και θα ενωθούν αυτόματα. Στη συνέχεια πατάμε το save movie και επιλέγουμε recommended for this project.

12 3. Αφού το αποθηκεύσουμε στο φάκελο που έχουμε στην επιφάνεια εργασίας με τίτλο «EPITHETO_ONOMA», μετατρέπουμε το αρχείο σε avi και mp4 με τον μετατροπέα any video converter που έχουμε ήδη κατεβάσει.


Κατέβασμα ppt "Οδηγίες χρήσης του προγράμματος WavePad"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google