ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ Ο.Ε. ΣΕ Α.Ε.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
NOMΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΕ, ΕΕ ΚΑΙ ΕΠΕ
Advertisements

Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (Ι.Κ.Ε.)
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ
Αθλητικοί Φορείς Αθλητικό Σωματείο Αθλητική Ένωση Αθλητική Ομοσπονδία
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. / "SEMI-REGULATED" ΑΓΟΡΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6ο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ "ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ"
Project part-financed by ERDF #1 ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ -16 Ι0ΥΛΙΟΥ 2012 “Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ.
IKRP Rokas & Partners Περίληψη νομικού πλαισίου για τις αλλοδαπές εταιρείες.
1 Προαγωγή της Δημιουργικότητας και της Καινοτομίας Κωνσταντία Δαμιανού Θεόδωρος Θεοδώρου Ε.Μ.Ε Οικονομικών.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΜΟΡΦΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ OIKONOMIKΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Project part-financed by ERDF ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
Σελ. 1/16 Μελέτη για την Υλοποίηση Γενικού Εμπορικού Μητρώου Επιχειρήσεων (Γ.Ε.ΜΗ.) Αθήνα, 28/06/2003 Εισηγητής: Σ. Πάγκαλος, Διευθυντής Temagon.
Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα (MSc AFM, Dip.AIA, Bsc AFM) Managing Α.TL.AS Consulting Business Strategist & Coach- Cert.Tax Accountant Κοινωνική Επιχειρηματικότητα:
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο.
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο.
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Σε συνεργασία με: την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 4 ο Τριήμερο.
Σχολή Μηχ. Μεταλλείων-Μεταλλουργών
Ι.Π. Μεσολογγίου 01/12/2014 Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε περίοδο κρίσης
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. (Δ.Ε.Α.Δ.Β. Α.Ε.)
© 2007 Εκδόσεις Κριτική Εισαγωγή στην Οικονομική ΤΟΜΟΣ Α΄ David Begg S. Fischer, R. Dornbusch.
Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας: από την ιδέα στην υλοποίηση
Επιχειρήσεις.
ΛΥΣΗ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Το προφιλ του αποφοιτου του τομεα διοικησησ και οικονομικων υπηρεσιων
Αρχές Δικαίου Επιχειρήσεων Διάλεξη 5 η Νικόλαος Καρανάσιος Προσωπικές Εταιρίες.
Αρχές Δικαίου Επιχειρήσεων Διάλεξη 6 η Νικόλαος Καρανάσιος Εταιρίες Κεφαλαίων.
Ειδικά θέματα Οικονομικής Ανάπτυξης : Επιχειρηματικότητα Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης
Αρχές Δικαίου Επιχειρήσεων Διάλεξη 15 η Νικόλαος Καρανάσιος Συμβάσεις.
Τίτλος κεφαλαίου: H EΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Εισηγήτρια; ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Χρηματοοικονομική Λογιστική ΙI 1 Ρέθυμνο, Διατυπώσεις συστάσεως Ο.Ε.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ)
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Σύμπραξη τουλάχιστον δύο προσώπων, φυσικών ή νομικών  Έγκυρη κατάρτιση της εταιρικής σύμβασης με έγγραφο.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ειδικός Σύμβουλος Ε.Β.Ε.Α. Συντονιστής Κ.Υ. Γ.Ε.ΜΗ της Κ.Ε.Ε.Ε. ΘΕΜΑ :  Τι είναι το ΓΕΜΗ - Νομικές Διατάξεις  Κανονιστικές Πράξεις.
Π ΟΛΙΤΙΚΉ Π ΑΙΔΕΙΑ Α’ Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. 1 Καζάκου Γεωργία, ΠΕ09 Οικονομολόγος.
1 Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης ΙΙ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΠΑΤΣΙΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2010.
1 Ανώνυμη Εταιρεία Ι ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΠΑΤΣΙΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2010.
1 Ανώνυμη Εταιρεία ΙΙΙ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΠΑΤΣΙΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2010.
1 Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης I ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΠΑΤΣΙΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2010.
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΑΡΧΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: Δρ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΤΣΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015/2016.
Λογιστικά Βιβλία – Δικαιολογητικά Έγγραφα.  Κάθε επιτηδευματίας ανεξαρτήτως εάν είναι φυσικό ή νομικό πρόσωπο που ασκεί οποιαδήποτε μορφή επιχειρηματικής.
ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΩΡΟ Δρ. Γεώργιος Καμπουρίδης.
Η προσωπική ευθύνη των διοικούντων νομικά πρόσωπα για τα εταιρικά φορολογικά χρέη πριν και μετά τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας - Ορισμένα ειδικότερα.
Εισαγωγή στο δίκαιο των εταιριών  Ένωση προσώπων στην σύγχρονη κοινωνία (προσέγγιση zoom out)  To εταιρικό δίκαιο είναι το ιδιωτικό δίκαιο συνεργασίας.
Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 «ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ» ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Γ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Δικηγόρος LL.M, Partner Σεμινάρια Προετοιμασίας Υποψηφίων Δικηγόρων ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.
Επιχειρηματικότητα στην Πληροφορική Β΄ 1. Η γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα Η επιχειρηματική δραστηριότητα αποτελεί μια κυρίως ανδρική υπόθεση,
ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΕΙΔΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ Γνήσιοι – καταχρηστικοί Συγχώνευση Διάσπαση Μετατροπή Εξαγορά /20 Απόσχιση κλάδου Πηγές ΚΝ. 2190/20.
2ο Πακέτο σημειώσεων ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΔΟΞΑΣΤΑΚΗ ΚΑΛΛΙΑ
Επιλογή Νομικής Μορφής Ιδιοκτησίας
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΟΜΟΣ 4308/
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Εταιρική Διακυβέρνηση
Ετερόρρυθμη Εταιρεία (Ε.Ε.)
Ετερόρρυθμη Εταιρεία (Ε.Ε.)
Ομόρρυθμη Εταιρεία (Ο.Ε.)
Αρχές Οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων , 1ο εξάμηνο
Χαρακτηριστικά των Οικονομικών Οργανισμών
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Ειδικό Διοικητικό Δίκαιο Δημόσιες επιχειρήσεις
ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΠΑΤΣΙΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ομόρρυθμη Εταιρεία (Ο.Ε.)
Το Δημόσιο αποκτά την κυριότητα και διαχείριση των χώρων αυτών μετά την ολοκλήρωση της απαλλοτριωτικής διαδικασίας. (π.χ. άρθρο 7 του ν. 2971/2001, υλοποίηση.
ΦΟΡΕΙΣ Κ.Α.Λ.Ο. ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΠΗ ΣΟΥΡΜΑΪΔΟΥ
Προκλήσεις για τις εισηγμένες εταιρείες: οι βραχυπρόθεσμες εξελίξεις στο εταιρικό δίκαιο των εισηγμένων εταιρειών Αθανάσιος Στ, Κουλορίδας Λέκτορας Δικαίου.
Ιωάννης Ε. Μπιμπλής, Δικηγόρος
EΕΥΘΥΝΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. – Τι αλλάζει;
Φορολογικη λογιστικη Αγρότες.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ Ο.Ε. ΣΕ Α.Ε. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ Ο.Ε. ΣΕ Α.Ε. Επιβλέπων καθηγητής: Κωνσταντινούδης Κλεάνθης Εισηγήτρια: Ειρήνη Παπαδοπούλου

ΠΡΟΛΟΓΟΣ Η παρούσα εργασία αναφέρεται στην μετατροπή μιας Προσωπικής εταιρίας σε Ανώνυμη εταιρία. Η ανάπτυξη της εργασίας γίνεται σε τρεις ενότητες. Στην πρώτη ενότητα καταγράφονται τα βασικά χαρακτηριστικά των δυο μορφών εταιριών καθώς και παρατίθεται το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει σήμερα για τη μετατροπή από τη μια μορφή στην άλλη. Στη δεύτερη ενότητα περιγράφονται η διαδικασία και οι ενέργειες κατά χρονολογική σειρά που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Στην Τρίτη ενότητα εμφανίζονται οι λογιστικές εγγραφές που καταχωρούνται στα βιβλία των δυο εταιριών κατά την διαδικασία της ιδρύσεως. Στο τέλος καταγράφονται τα συμπεράσματα και παρατίθενται διάφορα έγγραφα και οικονομικές καταστάσεις.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Ομόρρυθμη είναι η εταιρία που συνίσταται μεταξύ δύο ή περισσοτέρων προσώπων τα οποία έχουν σκοπό να εμπορεύονται μαζί υπό εταιρική επωνυμία, ευθυνόμενα απεριορίστως και αλληλεγγύως για όλες τις υποχρεώσεις της εταιρίας. Χαρακτηριστικά της Ο.Ε.: Α) Η από κοινού εμπορία ( άρα και επιδίωξη κέρδους), ασκούμενη από δύο τουλάχιστον πρόσωπα, Β) Η κοινή επωνυμία, και Γ) Το απεριόριστο και το αλληλέγγυο της ευθύνης όλων των εταίρων.

ΛΟΓΟΙ ΛΥΣΗΣ Ο.Ε. Στην ίδια την εταιρική συμβολή, Στην μεταβολή των συνθηκών συνεργασίας μεταξύ των εταίρων, Στην μεταβολή της νομικής ή φυσικής κατάστασης των εταίρων ή της νομικής κατάστασης της εταιρίας, Στην μεταβολή του νομικού τύπου της εταιρίας.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Οι ανώνυμες εταιρίες εντάσσονται στο ευρύ φάσμα των επιχειρηματικών μονάδων, των πιο δυναμικών κυττάρων της οικονομίας. Σ’ αντίθεση, ίσως, με άλλες νομικές μορφές επιχειρήσεων, η ανώνυμη εταιρία αποτελεί τον πιο ξεκαθαρισμένο, τον πιο τέλεια νομοθετημένο και κατά το δυνατό οργανωμένο τύπο επιχειρηματικής μονάδας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Είναι η σοβαρότερη μορφή επιχειρηματικής δράσεως. Kεφάλαιο σε ίσα μερίδια. Aυστηροί όροι δημοσιότητας. Η διάρκεια της ορίζεται μακρά (συνήθως 50 ετών). Η ευθύνη των μετόχων της Α.Ε. είναι περιορισμένη και φτάνει μέχρι το ποσό της εισφοράς τους. Η Α.Ε. έχει την εμπορική ιδιότητα κατά τυπικό κριτήριο.

ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ Μετατροπή μιας εταιρίας έχουμε όταν αλλάζει η νομική μορφή της χωρίς να προηγηθεί λύση και εκκαθάριση και χωρίς να υπάρξει μεταβολή στο νομικό της πρόσωπο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Χαρακτηριστικό στοιχείο της μετατροπής είναι η διατήρηση της ταυτότητας του νομικού προσώπου της εταιρίας. Δηλαδή και μετά την αλλαγή του εταιρικού τύπου η εταιρία, ως νομικό πρόσωπο, είναι ίδια με αυτή που υπήρχε προηγουμένως υπό άλλη νομική μορφή

Συνέπειες από το γεγονός αυτό είναι ότι: Τα εμπράγματα και ενοχικά δικαιώματα καθώς και οι υποχρεώσεις της παραμένουν σε αυτήν και μετά τη μετατροπή χωρίς να απαιτείται μεταβίβαση των. Οι εκκρεμείς δίκες συνεχίζονται χωρίς να επέρχεται διακοπή.

ΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ Πρέπει να αναζητηθούν κυρίως στη συγκριτική θεώρηση των πλεονεκτημάτων κάθε νομικού τύπου και μπορεί να έχουν σχέση με την ευθύνη των εταίρων, το ύψος του εταιρικού ή μετοχικού κεφαλαίου, τη πιστοληπτική ικανότητα, φορολογικά κίνητρα κ.α. Μετατροπές εταιριών μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο σε περιπτώσεις που προβλέπονται από τη νομοθεσία, η οποία επίσης καθορίζει τις προϋπόθεσης που πρέπει να υπάρχουν και τις διατυπώσεις που πρέπει να τηρηθούν.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΛΗΨΗ Α.Φ.Μ. ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ Η θεώρηση των βιβλίων γίνεται στο Γραφείο Κ.Β.Σ. της Δ.Ο.Υ. αφού προηγηθεί η διαδικασία της δηλώσεως ενάρξεως των εργασιών της Α.Ε. και η εγγραφή αυτής στα μητρώα της Δ.Ο.Υ. Για την εγγραφή της Α.Ε. στα μητρώα της Δ.Ο.Υ. απαιτούνται κάποια δικαιολογητικά.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ Η μετατροπή ατομικής επιχειρήσεως σε ανώνυμη εταιρεία δεν ρυθμίζεται ευθέως από τις διατάξεις υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία .

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Είναι πάντοτε απαραίτητη η σύμπραξη δικηγόρου στη σύνταξη του συμβολαίου σύστασης της ανώνυμης εταιρείας (μετά το Ν. 2065/92, που στο άρθρο 38 αυτού όρισε το κατώτερο όριο του μετοχικού κεφαλαίου ανώνυμης εταιρείας σε 30.000 ευρώ. Σήμερα 60.000 ευρώ. Η αμοιβή του δικηγόρου είναι 1% για τα πρώτα 15.000 ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου και 0,5% για το πέραν του ορίου αυτού ποσό (απεριόριστα)

ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ. Σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κ.Ν. 2190/20, ο Υπουργός Εμπορίου εγκρίνει, με απόφασή του, το καταστατικό της ανώνυμης εταιρείας που ιδρύθηκε και χορηγεί την άδεια λειτουργίας της. Με την εφαρμογή της αποκέντρωσης, το δικαίωμα αυτό παραχωρήθηκε στους νομάρχες του κράτους (Ν.Δ. 523/70). Μετά την υπογραφή του ιδρυτικού συμβολαίου, ένα κυρωμένο αντίγραφό του υποβάλλεται, με τη φροντίδα του ίδιου του συμβολαιογράφου ή του δικηγόρου ή ενός ιδρυτή της ανώνυμης εταιρείας, στην αρμόδια νομαρχία για την έκδοση της εγκριτικής απόφασης

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΣ Η μετατροπή επιχειρήσεων οδηγεί στη δημιουργία ισχυρότερων και ανώτερης οργανωτικής μορφής οικονομικών μονάδων. Από τις ενέργειες αυτές προκύπτουν, φυσικά, για τις νεοδημιουργούμενες επιχειρήσεις πλεονεκτήματα.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 1) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ( ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. ΣΑΡΣΕΝΤΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΥ). 2) ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ, ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ, ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ( ΜΙΛΤΙΑΔΗ Κ. ΛΕΟΝΤΑΡΗ ) 3) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΣΚΟΦΙΔΗ )