Θεωρητικό πλαίσιο 1ου και 2ου κύκλου

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εν. 6.5 & 6.6 Ειδικού Μέρους Ανάπτυξη, εφαρμογή και αξιολόγηση εκπαιδευτικού σεναρίου Νότα Σεφερλή
Advertisements

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΞΑΝΘΗ 2013, 2ο ΣΕΚ ΞΑΝΘΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΤΠΕ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΗΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΙΔΗΣ Μαθηματικός.
Γιατί ένα πολιτιστικό πρόγραμμα;. Τα Πολιτιστικά προγράμματα προϋπήρχαν του θεσμού. Θετικό γιατί υπάρχει ενδιαφέρον και παράδοση. Αρνητικό γιατί δεν είναι.
Συμμετοχή στο πρόγραμμα : «Η Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη ως πλαίσιο Εκπαίδευσης Νεοδιορισθέντων Εκπαιδευτικών: Ποιοτικοί Εκπαιδευτικοί για Ποιοτική.
Η Πληροφορική στην εκπαίδευση στην ψυχαγωγία και στον πολιτισμό
«ΠΙΡΠΙΡΟΥΝΑ» Πειραματισμός για τη διδασκαλία της παραδοσιακής μουσικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Δέσποινα Μπογδάνη – Σουγιούλ Ιούνιος 2002.
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΤΠΕ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΜΗΜΑ Π 2 ΓΟΓΟΥΛΟΥ ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ 5.4 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ.
Εν. 2.4 Γενικού Μέρους Εν. 6.5 & 6.6 Ειδικού Μέρους Το εκπαιδευτικό σενάριο Νότα Σεφερλή
Καλλιβρετάκη Αργυρώ Καθηγήτρια Πληροφορικής Π.Ε. 19
Διδασκαλία των Φ.Ε. στο Νηπιαγωγείο
Ορισμός της διδασκαλίας Οι ενέργειες και οι χειρισμοί, στους οποίους προβαίνει ο εκπαιδευτικός για να βοηθήσει το μαθητή στην οικειοποίηση γνώσεων και.
Αξιολόγηση στη φυσική αγωγή
Επιμόρφωση στα Επιμόρφωση στα νέα βιβλία Συνάντηση πρώτη Μαθηματικά Γκουτζαμάνης Βασίλης – Σχολικός Σύμβουλος Ζυγούρη Έλενα – Σχολικός.
ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ για την καταγραφή απόψεων & αναγκών των εκπαιδευτικών της 31ης Ε.Π. Π.Ε. Αθηνών σε θέματα ενημέρωσης και επιμόρφωσης ΣΤΕΛΙΟΣ.
Η Διδασκαλία των ΤΠΕ στα Δημοτικά Σχολεία με ΕΑΕΠ
1. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ( ) 300 επιμορφωτές επιμορφωμένοι εκπαιδευτικοί (ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ60/70) 2.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της Αγωγής,
Σενάριο.
Ανδρέου Μπέττυ Σύμβουλος Γλωσσικού μαθήματος Σύμβουλος Γλωσσικού μαθήματος ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2006.
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) στη διδασκαλία γνωστικών αντικειμένων Σαΐτης Θανάσης, δάσκαλος.
Σχεδίαση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με την αξιοποίηση των ΤΠΕ Οι ΤΠΕ χαρακτηρίζονται ως μέσο αναδιομόρφωσης της εκπ/κής πρακτικής. Μέσο συμπληρωματικό.
Μέθοδος Project Μια εναλλακτική μορφή διδασκαλίας απέναντι στην παραδοσιακή, στο μάθημα της Έκφρασης-΄Εκθεσης. Προσανατολισμός: Ανθρωπιστικός - Παιδοκεντρικός.
Αναλυτικά Προγράμματα για τα Δημόσια Σχολεία της Κυπριακής Δημοκρατίας Σεμινάρια Σεπτεμβρίου 2010 Κουτσίδης Γιώργος 1.
Σχέδιο μαθήματος “Γιάννη μου το μαντήλι σου» (Παραδοσιακό Ηπείρου) Τσερπέ Γεωργία Μαρία Δρ. ιστ. Μουσικολόγος Σχ. Σύμβουλος μουσικών ΠΕ16 Κεντρικής.
Μαθησιακά κέντρα:. Η μουσική, ο ρυθμός, το τραγούδι και η κατασκευή αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων Η μουσικοκινητική αγωγή είναι όρος ταυτόσημος με τη ρυθμική.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΤΠΕ) Εύη Μακρή - Μ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Γυμνασίων Οκτώβριος 2007.
Ενότητα 1.1 Ο ρόλος των ΤΠΕ στη δόμηση της κοινωνίας της Γνώσης. Η ένταξη των ΤΠΕ στα πλαίσια των στόχων της εκπαίδευσης για την περίοδο και.
Προαγωγή δημιουργικότητας και καινοτομίας στην Επιστήμη στο Δημοτικό Σχολείο Η Επιστήμη προσφέρεται ιδιαίτερα για προαγωγή του πιο πάνω στόχου γιατί τα.
ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ν. Καστάνη.
Αναπτύσσοντας, κινητοποιώντας και βελτιώνοντας δεξιότητες: η εφαρμογή μαθησιακού προγράμματος σε ομάδα τμήματος του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.
Revelation Natural Art. εργαλείο γραφικών γενικής χρήσης με πολλαπλές σχεδιαστικές δυνατότητες δυνατότητες δημιουργικής γραφής σύνθεσης πρωτότυπων ιστοριών.
Σημαντικοί άξονες του Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης Παναγιώτης Νταβαρίνος Σχολικός Σύμβουλος (ΠΕ02)
Η χρήση του Kidspiration στη Διδασκαλία της Ιστορίας
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ «ΙΔΕΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» 1 Ν. Αμανατίδης.
Αξιολόγηση εκπαιδευτικού υλικού. Είδη - Μορφές 1. υλικό για το διδάσκοντα: βιβλίο του καθηγητή, οδηγίες για τη διδασκαλία, θεωρητικό πλαίσιο και οδηγίες.
Γνωριμία με το βιβλίο της… Γ’ ΤΑΞΗΣ. Αυτή τη σχολική χρονιά θα γνωρίσετε σύγχρονα ρεύματα μουσικής δημιουργίας από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο μουσικό.
Δεκαπενθήμερο Ενημέρωσης για την Πρόσβαση στην Εκπαίδευση, Οκτωβρίου 2015 «Προσβάσιμο Εκπαιδευτικό και Εποπτικό Υλικό για Κωφούς και Βαρήκοους Μαθητές»
1 Σχέδια Εργασίας & Φυσική Αγωγή. 2 Σκοπός της συνάντησης η παρουσίαση, ανάπτυξη & εφαρμογή της μεθόδου διδασκαλίας με σχέδια εργασίας στη Φυσική Αγωγή.
ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ SCRATCH Χρήστος Μανώλης, Πληροφορικός ΠΕ 19 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 Ομάδα ανάπτυξης 6 ο εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης.
Αντικείμενο και κλάδοι της Παιδαγωγικής Επιστήμης.
ΧΟΡΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΙ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΧΟΡΟΣ Ο χορός είναι μορφή καλλιτεχνικής και αθλητικής έκφρασης η οποία γενικά αναφέρεται στην κίνηση του σώματος, συνήθως.
«Οι Αρχές της διαφοροποιημένης παιδαγωγικής
Ένα εννοιολογικό πλαίσιο για τη Διδακτική της Πληροφορικής.
4 Μαίου 2012 Ομάδα 7 Βολιανίτη Γεωργία-Βαλεντίνα Καμπόλη Μαρίνα Κοντογιώργη Ιωάννα Τρίκολα Μαρίνα.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΣΤΟ Ε. Π. ΠΑΙ. Κ. ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ DEA Εκκλησιαστικής Ιστορίας ΑΠΘ / Δρ. Θεολογίας ΑΠΘ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.
Παιδαγωγική: Ειδική Διδακτική των Αρχαιογνωστικών Μαθημάτων
Δημοτικά Σχολεία με ΕΑΕΠ, Σ Παπαπέτρου
Διδακτική αρχαίων ελληνικών Α΄ λυκείου από πρωτότυπο κείμενο
Μουσική αγωγή - Δυνατότητα για προσωπική έκφραση, και έκφραση συναισθηματικού κόσμου - Επαφή με μουσικές έννοιες και οικοδόμηση μουσικών γνώσεων (παλμός,
Ψηφιακό Παιγνίδι στην προσχολική ηλικία
ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)
Νεοελληνική Γλώσσα (ΝΠΣ)
ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Στο Σχολείο μας, παράλληλα με τις εκπαιδευτικές διαδικασίες, λειτουργούν οι ακόλουθες Ομάδες: - Μουσική Ομάδα, - Θεατρική Ομάδα, - Κινηματογραφική.
Προσχολική Παιδαγωγική
ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( PROJECT)
ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (12 ωρών)
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ Στην τεχνολογική εκπαίδευση, η διδασκαλία μέσω επίλυσης προβλημάτων έχει γίνει το επίκεντρο των διδακτικών.
Παρατήρηση στην Α’ Δημοτικού
Μικροχώρι Νομού Ξάνθης Επιστημονική Υπεύθυνη: Αλεξάνδρα Ανδρούσου
Η χρήση του Kidspiration στη Διδασκαλία της Ιστορίας
Μικροχώρι Νομού Ξάνθης Επιστημονική Υπεύθυνη: Αλεξάνδρα Ανδρούσου
Εκπαιδευτικο Σενάριο (Σχέδιο Εργασίας)
Εκπαιδευτικός & ΑΠ Χειμερινό εξάμηνο
To Teach Curricular Subjects
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Θεωρητικό πλαίσιο 1ου και 2ου κύκλου 2ος κύκλος (Γ, Δ΄ τάξεις) Σκοποί της θεματικής ενότητας είναι: Να εξηγήσει τη σχέση της μουσικοκινητικής αγωγής με τον Ελληνικό Πολιτισμό και με το σύγχρονο σχολείο και τις απαιτήσεις του Να περιγράψει τους στόχους, το περιεχόμενο, τις μεθόδους και τις τεχνικές διδασκαλίας του προγράμματος της μουσικοκινητικής αγωγής στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στις Γ΄ και Δ΄ τάξεις του Δημοτικού Να κινητοποιήσει τον εκπαιδευτικό για επιπλέον έρευνα και ενασχόληση με το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο Λέξεις κλειδιά: καλλιέργεια του ρυθμού, ήχος λόγος, κίνηση, μουσική, δομή της μουσικής, αυτοσχεδιασμός, δημιουργικότητα. 1ος κύκλος (Α, Β΄ τάξεις) Σκοποί της θεματικής ενότητας είναι: Να αναλύσει τον όρο Μουσικοκινητική Αγωγή και να εξηγήσει τη σχέση της με τη Φυσική Αγωγή Να εξηγήσει τη σχέση του λόγου, της μουσικής και της κίνησης μέσα από το ρυθμό Να περιγράψει τους στόχους, το περιεχόμενο και τις τεχνικές διδασκαλίας του προγράμματος Μουσικοκινητικής Αγωγής στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στη Α και Β’ του Δημοτικού Σχολείου Λέξεις κλειδιά: Ρυθμός, λόγος, κίνηση, ήχος, ηχηρές κινήσεις, ηχηρά αντικείμενα αυτοσχεδιασμός, δημιουργικότητα.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ Λόγος Μουσική Κίνηση Ρυθμικές αξίες - βασικές μορφές μετακίνησης Προσωδικά στοιχεία του λόγου – μουσικοκινητικές φόρμες Φυσικές ιδιότητες του ήχου – ποιοτικά στοιχεία της κίνησης (efforts) ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ 2ου ΚΥΚΛΟΥ Ρυθμικές αξίες: σύνδεση ρυθμικών αξιών με τις βασικές μορφές μετακίνησης Λόγος με ρυθμική και κινητική συνοδεία: αξιοποίηση του νοηματικού περιεχομένου, των προσωδικών στοιχείων και της δομής και λόγου για την δημιουργία μουσικοκινητικής φόρμας Διάρκεια του ήχου: σύνδεση της διάρκειας του ήχου(φυσική ιδιότητα), με τη διάρκεια και τη ροή της κίνησης Μουσικοκινητική επεξεργασία κειμένου: από το ποιητικό κείμενο στη μουσικοκινητική δημιουργία (αξιοποίηση προσωδικών στοιχείων του λόγου) Μουσική μορφολογία: η δομή της μουσικής ως οδηγός κινητικού αυτοσχεδιασμού και χορογραφίας Μουσικά μέτρα 2/4 και 3/4: σύνδεση των μουσικών μέτρων με το λόγο και τη κίνηση Μουσικό μέτρο 7/8 ΡΥΘΜΟΣ!

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ: ΣΥΝΔΕΣΗ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΚΥΚΛΟΥ 1ος ΚΥΚΛΟΣ (Α΄ και Β΄ Δημοτικού) Φυσικές ιδιότητες του ήχου: forte –piano, ηχόχρωμα (1, 4, 6) Σχέση ρυθμικών αξιών με τις βασικές μορφές μετακίνησης (2, 5) Ρυθμικά – προσωδικά στοιχεία του λόγου και η σχέση τους με τη κίνηση (3, 7,8) Ερμηνευτικό στοιχείο της μουσικής και της κίνησης: tempo (9) Εικόνα –ήχος και κίνηση 2ος ΚΥΚΛΟΣ (Β΄ και Γ΄ Δημοτικού) Φυσικές ιδιότητες του ήχου: διάρκεια του ήχου (3) Σχέση ρυθμικών αξιών με βασικές μορφές μετακίνησης (1) Από το λόγο στη μουσικοκινητική δημιουργία με οδηγό τα ρυθμικά – προσωδικά στοιχεία και το εννοιολογικό περιεχόμενο του λόγου (2,4,7) Μουσική μορφολογία (5) Μουσικά μέτρα (6,7)

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Ένα κινητικά εκπαιδευμένο άτομο έχει κατακτήσει γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες σχετίζονται με την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της κίνησης (Longsdon, at al., 1984). Η στοχοθεσία της διδασκαλίας στηρίζεται στη διερεύνηση εννοιών οι οποίες σχετίζονται με τη κίνηση (χώρος, χρόνος, δυναμική, ροή, κλπ), την εξερεύνηση του σώματος και των λειτουργικών και εκφραστικών δυνατοτήτων του με τη βοήθεια των ήχων και της μουσικής. Η διδασκαλία της μουσικοκινητικής αγωγής στηρίζεται στη δημιουργική μέθοδο διδασκαλίας και στη μέθοδο επίλυσης προβλημάτων. Η θεματολογία της μπορεί να διερευνηθεί μέσα από διαθεματικά σχέδια εργασίας

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Μαθαίνω να κινούμαι και μαθαίνω μέσω της κίνησης Μαθαίνω να κινούμαι και μαθαίνω μέσω της κίνησης Η αναπτυξιακή διαδικασία εμπλέκει ταυτόχρονα το γνωστικό, συναισθηματικό και ψυχοκινητικό τομέα. Η εστίαση σε έναν από αυτούς οδηγεί τον εκπαιδευτικό σε αδυναμία να αντιμετωπίσει το παιδί ως συνολική και ακέραιη προσωπικότητα (Gallahue, 2002) Η διδασκαλία της μουσικοκινητικής αγωγής οφείλει να αναγνωρίζει και να βασίζεται στο μοναδικό αναπτυξιακό επίπεδο κάθε μαθητή. Κάθε παιδί έχει το δικό του μοναδικό πρότυπο σωματικής ανάπτυξης και εξέλιξης το οποίο σχετίζεται και με τη συναισθηματική και πνευματική του ανάπτυξη Η μουσικοκινητική αγωγή είναι παράλληλα μια μορφή αισθητικής αγωγής.

ΜΟΥΣΙΚΗ Η μουσική ο οποία προτείνεται από τον εκπαιδευτικό πρέπει, πρώτα απ’ όλα να συγκινεί τον ίδιο Ν έχει καθαρή δομή και έντονες αντιθέσεις Να έχει πλούσια ηχοχρώματα

Η ενασχόληση με το αντικείμενο ταιριάζει σε παιδαγωγούς που αξιοποιούν δημιουργικά τις προσωπικές εμπειρίες των μαθητών και δεν αποζητούν συνταγές (C. Orff, 1971)

ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ Η ενότητα «μουσικοκινητική αγωγή» αποτελεί συνέχεια της αντίστοιχης ενότητας του 1ου κύκλου Π.χ. Α΄ κύκλος Β΄ κύκλος κύμβαλα

ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΤΗ Τα περιεχόμενα της ενότητας συνδέονται με τα περιεχόμενα των προτεινόμενων διδασκαλιών Τα περιεχόμενα της ενότητας εκλαμβάνονται ως παιχνίδια κι όχι ως υποχρεωτικές προς επίλυση ασκήσεις Τα περιεχόμενα έχουν ως στόχο τη κινητοποίηση μαθητών και εκπαιδευτικών Μέσα από τα περιεχόμενα μπορούν να αντληθούν ιδέες για διαθεματικά σχέδια εργασίας

Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, αποσπασμένη στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθήνας ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, αποσπασμένη στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθήνας Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944101505 E-mail : oagalianou@yahoo.com