Ο ρόλος της ΚτΠ ΑΕ στην ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας Εισηγητής Δρ. Ηλίας Κοντάκος Στέλεχος της ΚτΠ ΑΕ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Στρατηγική για την Ψηφιακή Ελλάδα Διαρθρωτική Παρέμβαση Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών
Advertisements

« Βελτιστοποιώντας τη χρήση της γνώσης στη διαμόρφωση δημοσίων πολιτικών και στην ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η στρατηγική σημασία της ανοιχτής.
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΤΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΠΑ 14 ο Ετήσιο Συνέδριο Greek ICT Forum, Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 Μουσείου Μπενάκη 1.
Γιάν. Καλογήρου & Θ. Καρούνος, ΕΜΠ ΣΝΆΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΚΕΔΚΕ ΓΙΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ, 2/4/ Τα συμπεράσματα του Συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ για την Ευρυζωνικότητα.
Έργα Πληροφορικής για τη Δημόσια Διοίκηση, τους Πολίτες και τις Επιχειρήσεις.
9ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ GREEK ICT FORUM
ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 14 Δεκεμβρίου 2010, Αθήνα 2η Σύνοδος Διευθυντών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011.
Στρατηγική & Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ---- Εναρμόνιση με την Ψηφιακή Στρατηγική της Χώρας Υπουργείο Διοικητικής.
Ν. Σαριδάκης Ημερίδα Τεχνικού Επιμελητηρίου Το ΥΠΕΣΔΔΑ και οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ Γενική Γραμματεία Δημόσιας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ.
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Παραδοτέο Ομάδας Εργασίας Ιδ3 Ebusiness Forum Κώστας Τρούλος Καβάλα, 26/11/2008.
Παραδοτέο Ομάδας Εργασίας “Fiber to the Home – Fiber to the Building” e-Business Forum Δημόσια Διαβούλευση Συντονιστές: Αλέξανδρος Καλόξυλος Πανεπιστήμιο.
Η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, Η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, και η αξιοποίηση του πλαισίου για την υλοποίηση έργων ψηφιακού περιεχομένου «Ψηφιακό περιεχόμενο:
ATHINA Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνία των Πληροφοριών στην Αττική Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2000 Regional Information Society Initiative (RISI+)
ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΙΟ Μια ανασκόπηση στο παρελθόν Ένα κίνητρο για το μέλλον.
«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ.
Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στο Δήμο Χίου 1 Λεωνίδας Κάκαρης Υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης Δ.Χίου.
Μέρος Δεύτερο: Το πλαίσιο υλοποίησης Κεφάλαιο 4: Η Ηλεκτρονική κυβέρνηση. Κεφάλαιο 5: Η εκπαίδευση στην ΚτΠ. Κεφάλαιο 6: Το νέο Μοντέλο της απασχόλησης.
Ευρυζωνικότητα ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ.
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και ΕπικοινωνιώνΗράκλειο Κρήτης για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και την Τοπική Ανάπτυξη5 & 6 Μαϊου 2006 Σχεδιασμός.
Σελίδα 1 A.E. Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. Απρίλιος 2002.
«Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» Πύργος 4/11/2006 Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο Tοπικής Pρόσβασης Δήμου Βαρθολομιού Αριστείδης.
Η πρόκληση της ευρυζωνικότητας και οι δημόσιες υποδομές της Καθ. Σωκράτης Κ. Κάτσικας ΓΓ Επικοινωνιών Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών “ Πολιτικές Προώθησης Ευρυζωνικότητας “ Θ.Καρούνος,
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών “ Ψηφιακό Περιεχόμενο και Διαδικτυακές Εφαρμογές “ Θ.Καρούνος,
1 Η Ψηφιακή Ελλάδα του Σήμερα.. Νησίδες Πληροφοριακών Συστημάτων Αυτόνομα πληροφοριακά συστήματα Εστιασμένα στις εσωτερικές ή και κάθετες ανάγκες των φορέων.
Η Διοικητική Μεταρρύθμιση στην Πράξη Προγραμματική Περίοδος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Σελίδα 1 Ημερίδα για την Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην ΠΔΕ, 27/7/2005 Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο Δήμου Καλαβρύτων Πέτρος Γανός Δρ. Ηλεκ/γος Μηχ/κός.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ.
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» και Ευρυζωνικότητα ΑΒΕΡΚΙΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ Διαχειριστική Αρχή για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καλάβρυτα,
Σ. ΤΣΙΓΑΝΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΔ ΕΠ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Ενημέρωση Γενικών Γραμματέων Περιφερειών για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.
Ν. Δημητριάδης/ STRATIS ΕΠΕ 1 13 Μαϊου Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 1 10 Μαϊου Αμφιλοχία «Αξιοποίηση της.
Ψηφιακή Δημόσια Διοίκηση
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΘΕΜΑ «ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ» ΚΑΝΤΑΡΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
«Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» Αμφιλοχία 10/5/2006 Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο τοπικής πρόσβασης Δήμου Ανακτορίου Φιώρου.
Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος Το επόμενο βήμα για την Τοπική & Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση μετά την ανάπτυξη των υποδομών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
Ευρυζωνικότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση Τρέχουσες εξελίξεις – μελλοντικές προκλήσεις.
Ασύρματα δίκτυα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» ΑΒΕΡΚΙΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΕΥΔ ΕΠ Κοινωνία της Πληροφορίας Αθήνα,
Γρηγόριος Παπούλιας Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας 10/05/2006 Δίκτυο οπτικών ινών Δήμου Αμφιλοχίας : Η ευρυζωνικότητα καταλύτης για την ανάπτυξη της πόλης.
Δημοτικές Διαδικτυακές Πύλες: Νέα Εποχή στην Εξυπηρέτηση Πολιτών & Επιχειρήσεων Μαρίκα Λάμπρου Διευθύνουσα Σύμβουλος SingularLogic Integrator ICT Forum.
Έργα Πληροφορικής για τους Πολίτες, τις Επιχειρήσεις και τη Δημόσια Διοίκηση.
Βασιλική Καρούνου Ερευνητική Ομάδα για την Τεχνολογική, Οικονομική και Στρατηγική Ανάλυση της Κοινωνίας της Πληροφορίας EBEO/EMΠ
Ευρυζωνικές υπηρεσίες για τους πολίτες της Αθήνας Υπηρεσίες και περιεχόμενο στην Κοινωνία της Πληροφορίας Δρ Εύη Σαχίνη Προϊσταμένη Τμήματος Στρατηγικής.
Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων (ΟΠΣΝΑ)
TA ΓΣΠ στην Υπηρεσία του Πολίτη (Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση) Παρασκευή 10 Ιουνίου 2005 Περιφερειακές Δράσεις ΓΣΠ στην Κοινωνία.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΠΕ στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
GREEK ICT FORUM: ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Καθ. Γκρίτζαλης Στέφανος Ειδικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Ανάπτυξη της Ευρυζωνικότητας από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής για την.
Δρ. Αναστάσιος Δ. Αναστασίου Κ.Υ. του ΥΠΕΣΔΔΑ
«Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» Πάτρα 9/12/2006 Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο Τοπικής Πρόσβασης Δήμου Μεσσάτιδος Κωτσόπουλος.
1 Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: Στρατηγικές Προτεραιότητες 25 Ιουλίου 2012 Μανούσος Γ. Βολουδάκης Υφυπουργός.
Ν. Δημητριάδης/ STRATIS ΣΤΡΑΤΗΓ. & ΔΡΑΣΕΙΣ ΚτΠ 1 9 Δεκεμβρίου Πάτρα Η ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ 1 Η ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ.
«Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και την Τοπική Ανάπτυξη», Ηράκλειο, 5-6 Μαϊου, kedke.ntua.gr 1.
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και ΕπικοινωνιώνΗράκλειο Κρήτης για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και την Τοπική Ανάπτυξη5 & 6 Μαϊου 2006 Ανάπτυξη.
Προτάσεις για την εξειδίκευση της διάστασης της αναπηρίας κατά την εφαρμογή του Ε.Π. - Περιφερειακή Στρατηγική για την Αναπηρία Εισηγητής: Λογαράς Δημήτρης,
Aθήνα,16 Νοεμβριου Η Στρατηγική της Έξυπνης Εξειδίκευσης Συνδέει: την έρευνα και καινοτομία με την οικονομική ανάπτυξη με νέους τρόπους όπως είναι.
Η ουσία πίσω από τις λέξεις
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Χαράλαμπος Κιουρτσίδης ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΑ/ΠΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜAKEΔΟΝΙΑΣ 4 η Προγραμματική Περίοδος Κοινωνία της Πληροφορίας.
Συνοπτική Παρουσίαση Ε.Π. «ΚτΠ» Παναγιώτης Γεωργιάδης Αθήνα 9 Νοεμβρίου 2004.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Ευρυζωνικότητα και δημόσια διοίκηση
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Προσβασιμότητα για ΑμεΑ
Ψηφιακά Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο ρόλος της ΚτΠ ΑΕ στην ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας Εισηγητής Δρ. Ηλίας Κοντάκος Στέλεχος της ΚτΠ ΑΕ

Παρουσίαση της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.

Ο Στόχος Αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης των Φορέων του Δημοσίου Τομέα που θα τους οδηγήσει προς την Κοινωνία της Πληροφορίας

Ο Ρόλος ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΤΥΠΕΣΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑΕΡΓΑΛΕΙΑΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Διοίκηση και Διαχείριση Έργων

Τα έργα ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΠΣ Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων ,00€ Εθνικό Δίκτυο Δημόσιας Διοίκησης -«Σύζευξις» ,00€ Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Ειδικού Ληξιαρχείου ,00€ Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου ,00€ Σύστημα Ηλεκτρονικής Διαδημοτικής Εξυπηρέτησης Πολιτών της ΤΕΔΚ Νομού Ημαθίας ,00€ Ανάπτυξη Συστήματος Αυτοματοποίησης της Σύνθεσης της Δημοσιευτέας ύλης των Φ.Ε.Κ. ( Εθνικό Τυπογραφείο) ,00€ Σύστημα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ,00€ Πιλοτικά e-υπηρεσιών ΚΕΠ (ΙΚΑ και ΕΛΓΑ)- 2 Προγραμματικές Συμφωνίες ,00€ Πρόσβαση ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) στις υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ,00€ Δημιουργία Δημοσίων Κέντρων Πληροφόρησης σε 29 Δημοτικές Βιβλιοθήκες ,00€ Τηλεματικό Κέντρο ΑΔΕΔΥ ,00€ Μικρές Επιχειρήσεις & ΤΕΧνολογική Ώθηση (Μ.Ε.Τ.Ε.Χ.Ω) στην Κοινωνία της Πληροφορίας ,00€ Συνολικός Προϋπολογισμός έργων του ΥΠΕΣΔΔΑ, που η ΚτΠ ΑΕ υλοποιεί ως Τελικός Δικαιούχος ,00€

Παρεμβάσεις της ΚτΠ ΑΕ για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας

… η σημασία της ευρυζωνικότητας Κρίσιμος και σημαντικός ο ρόλος της στο πλαίσιο της ψηφιακής στρατηγικής (εθνικής και ευρωπαϊκής). Αναγκαία συνθήκη για την υλοποίηση της Κοινωνίας της Πληροφορίας. Αντιμετώπιση ως ένα συνολικό εγχείρημα που θα αλλάξει ουσιαστικά το τοπίο στην πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες. Σε κρίσιμο σημείο υλοποίησης, αλλά με ισχυρές ενδείξεις για θετικό αποτέλεσμα.

… το εγχείρημα … πώς οραματιζόμαστε το μέλλον ; Το εγχείρημα της μετάβασης στην εποχή της ευρυζωνικότητας Δημόσια Διοίκηση Πολίτες και επιχειρήσεις Κλάδος ΤΠΕ

… ευρυζωνικότητα στη Δημόσια Διοίκηση Ενιαίο & ασφαλές δίκτυο για την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ φορέων της Δ.Δ. Γρήγορη διακίνηση πληροφορίας – ταχεία διεκπεραίωση διαδικασιών. Ένα παράλληλο ανθρώπινο δίκτυο εκπαιδευμένων και ενημερωμένων στελεχών. Ανάπτυξη και λειτουργία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας πάνω στην ευρυζωνική υποδομή. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο – ψηφιακή υπογραφή – ελαχιστοποίηση διακίνησης χαρτιού. Δυνατότητα κατανεμημένης λειτουργίας της Δ.Δ. Ουσιαστική συμβολή στην αποκέντρωση. Μείωση λειτουργικού κόστους.

… ευρυζωνικότητα για πολίτες και επιχειρήσεις Δυνατότητα ευρυζωνικής κάλυψης όλου του ελληνικού πληθυσμού. Συνεχής πρόσβαση, σταθερής ποιότητας, σε προσιτές τιμές. Περιεχόμενο και ουσιαστικές υπηρεσίες προς αξιοποίηση. Το Δημόσιο ένας βασικός πάροχος περιεχομένου και υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις και τους πολίτες. Η ευρυζωνική υποδομή περιλαμβάνεται στις βασικές οικιακές παροχές του πολίτη (μαζί με τον ηλεκτρισμό, την ύδρευση κλπ.). Μείωση του ψηφιακού αποκλεισμού.

… τι κάνουμε σήμερα Η ΚτΠ ΑΕ συντελεί ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας ΣΥΖΕΥΞΙΣ Τόνωση της ζήτησης Ενίσχυση ιδιωτικών ευρυζωνικών υποδομών … δράσεις για την αλλαγή – ο ρόλος της ΚτΠ ΑΕ Υπηρεσίες e-Gov Ανάπτυξη ευρυζωνικών υπηρεσιών Σχεδιασμός και προετοιμασία για την επόμενη μέρα

… ΣΥΖΕΥΞΙΣ 2500 σημεία συνδεδεμένα μέχρι το Λειτουργία του Έργου από την ΚτΠ ΑΕ. Υλοποίηση και θέση σε λειτουργία του έργου εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων. Παροχή υπηρεσιών στους χρήστες της Δ.Δ.

… έργα Ιδιωτικού Τομέα Ενίσχυση της ανάπτυξης της ευρυζωνικής πρόσβασης στην ελληνική περιφέρεια (160 Μ€). Χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων για την ανάπτυξη ευρυζωνικών υπηρεσιών (36 Μ€). Ενίσχυση της ζήτησης ευρυζωνικών υπηρεσιών στην ελληνική περιφέρεια (36 Μ€). Χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων σε κάθετους άξονες (‘ευφυείς μεταφορές’, ‘ψηφιακός πολιτισμός’, ‘e- health’ κλπ.), που αναπτύσσουν πολυμεσικό περιεχόμενο και ευρυζωνικές υπηρεσίες.