Λονδινο (Εργασια απο την πελαγια σκουφαριδη)

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η Πρωτεύουσα της Κύπρου
Advertisements

ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Γρηγόρης Γαλατερός και Γιώργος Γκέκα
ΙΤΑΛΙΑ! Η Ιταλία είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός εξωτερικού για τους Έλληνες. Είναι μια πολύ όμορφη χώρα που επηρέασε όσο λίγες την Ευρωπαϊκή ιστορία.
Λονδίνο.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
ΚΑΝΝΕΣ.
Οι μεγάλες πόλεις της Ευρώπης
Θαλάσσια και λιμναία τέρατα μυθικά ή
ΤΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕΫ
Χριστουγεννιάτικα έθιμα χωρών
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΊΝΑΙ EΝΑ ΑΠO ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕ- ΡΑ ΑΞΙΟΘΕ- ΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ.
ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ( Liberté-égalité-fraternité )
Αξιοθέατα Μ. Βρετανίας Ευθύμης Από τους μαθητές της Ά λυκείου Χρήστος
 ΤΟ ΓΚΡΑΝΤ ΖΑΤ ΗΤΑΝ ΈΝΑ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.  ΤΟ ΓΡΑΝΤ ΖΑΤ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.  Ο ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ.
Σας μεταφέρω μια αληθινή ιστορία που ίσως βάλει λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή σας… Ένας φτωχός αγρότης ονόματι Φλέμιγκ, ζούσε στο Ayrshire (Σκωτία). Μια.
Η Σάμος διαθέτει πολλά αξιοθέατα για τον επισκέπτη της, αυτό οφείλεται τόσο στην μεγάλη ιστορία της όσο και  στης φυσικές ομορφιές της. ΣΑΜΟΣ.
PARROTS Αγγελική Προβατά.
ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ – ΕΝΑΣ ΣΚΕΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
Ολλανδία Άμστερνταμ.
Οι διακηρύξεις δεν προστάτευαν τη μικρή Υφαντρα
Εργασία στην γεωγραφία Σπυριδάκου Χαρά
Ραφαήλ Θάνος, Παύλος Απλακίδης, Παρασκευή Ευγενίου, Μαριάννα Βίσνια
James Cook Ο James Cook ήταν βρετανός θαλασσοπόρος και εξερευνητής. Ο Κουκ έκανε τρία εξερευνητικά ταξίδια για λογαριασμό της Μεγάλης Βρετανίας και έπλευσε.
Τάξη: Α’ Λυκείου Σχολικό Έτος:
Χάρης Αλεξίου Νικόλας Βουβάκης
Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή Σας μεταφέρω μια αληθινή ιστορία Ένας φτωχός αγρότης ονόματι Φλέμιγκ, ζούσε στο Ayrshire (Σκωτία). Μια μέρα κι.
ΛΟΝΔΙΝΟ Περιγραφή του Λονδίνου Περιγραφή του Λονδίνου Μια από τις σπουδαιότερες και ομορφότερες πόλεις του κόσμου Μια από τις σπουδαιότερες και ομορφότερες.
Βιέννη Η Βιέννη (Wien) είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας και ένα από τα ομόσπονδα κρατίδιά της. Με πληθυσμό περίπου κατοίκων, αποτελεί την μεγαλύτερη.
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΡΜΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ Θέμης Αντωνίου.
Διδακτική Μαθηματικών Ι 9 Απριλίου 2014 Μάθημα 4 ο -5 ο Επίλυση προβλήματος ( συνέχεια )
Snapshots of British Culture Ερευνητική Εργασία Α’ Λυκείου Σχ. Έτος
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ – ΒΑΝΤΟΥΖ Ο πληθυσμός της πρωτεύουσας του Λιχτενστάιν «Βαντούζ» είναι κάτοικοι και είναι το 1/7 «14%» περίπου σε σχέση με τον πληθυσμό.
Γερμανία Μόναχο.
TEN FANTASTIC FACTS ABOUT ENGLAND!
ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ.
Αγγλία Λονδίνο.
Αγγλία Λονδίνο.
Θέρμο Αιτολωακαρνανίας Το Θέρμο είναι κωμό- πολη της Αιτωλοακα- ρνανίας με επίσημο πληθυσμό κα- τοίκων.
ΓΕΦΥΡΕΣ … ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Ενότητα: Κατασκευαστικά συστήματα (Δομές) ΣΤ΄ ΤΑΞΗ Eιρήνη Πετράκη Ειρήνη Μάντολε.
Τα αξιοθέατα της Μεγάλης Βρετανίας!!!. Βρετανικό Μουσείο Το Βρετανικό Μουσείο είναι μουσείο της ανθρώπινης ιστορίας και πολιτισμού στο Λονδίνο. Οι συλλογές.
Αξιοθέατα και μνημεία των λαών της Ευρώπης 1 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. Σχολικό έτος Κατερίνα Γαλλιού ΣΤ’2.
Μνημεία του κόσμου Φανή Λαζάρου-Τρανού Στ ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ.
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Μια εργασία του μαθητή Ρώσση Λάζαρου στο μάθημα της Γεωγραφίας ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Σχ. Έτος
Τα αξιοθέατα της Βραζιλίας. Το άγαλμα του Χριστού Λύτρωτη Το Άγαλμα του Χριστού είναι ψήλο άγαλμα το οποίο εικονίζει τον Ιήσου Χριστό με απλωμένα τα χέρια.
Αβαείο Γουεστ Μινστερ Από την Κορίνα Αθανασιάδου.
Οι άνθρωποι στη Μεσόγειο Τοιχογραφία από τη Σαντορίνη 17 αιώνες π.Χ. Απεικονίζεται εμπορική νηοπομπή.
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ Εργασία στη Γεωγραφία της μαθήτριας
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΟΥΝΧΕΝΤΖ.
Αγγλία.
Αγγλία Παναγιώτα Μαριάννα.
Π Ι Κ Α Σ Ο Γ Κ Ε Ρ Ν Ι Κ Α.
ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
Βδομάδα 2_4/4/16 Στόχοι Revision.
Αγγλία.
Δανάη Κακαβά 13ο γυμνάσιο Πατρών Β’1
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ PROJECT
Πολιτιστικές διαδρομές γύρω από το Βελιγράδι
Αξιοθέατα της Ευρώπης Μαρία & Άννα-Μαρία.
Χριστόδουλος Νικηφόρου Ε΄τάξη
Το Κρυστάλλινο Παλάτι φτιάχτηκε για να στεγάσει την πρώτη Διεθνή Έκθεση που οργανώθηκε το 1851 στο Λονδίνο. Ήταν ένα κτίριο από γυαλί και μέταλλο, ένα.
Βδομάδα 9_10/3/16 Στόχοι The weather.
ΟΙΚΙΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΧΑΛΕΠΑ ΧΑΝΙΩΝ)
Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΪΦΕΛ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Λονδινο (Εργασια απο την πελαγια σκουφαριδη)

ΛονδΙνο Το Παλάτι του Μπάκινγκχαμ, το σπίτι της βασίλισσας, θα είναι πάντα περιτριγυρισμένο από ένα ενθουσιώδες πλήθος από τουρίστες. Το Κοινοβούλιο είναι το μέρος όπου παίρνονται όλες οι σημαντικές αποφάσεις στη Βρετανική Πολιτική. Είναι το σπίτι της εκλεγμένης Κάτω Βουλής, όπως και της διορισμένης Βουλή των Λόρδων. Είναι πιο γνωστό για το εμβληματικό ρολόι του πύργου, γνωστό με το παρατσούκλι Big Ben.

ΛΟΝΔΙΝΟ Δίπλα στον Πύργο του Λονδίνου βρίσκεται το Tower Bridge, το πιο διάσημο πέρασμα του Ποταμού Τάμεση. Άνοιξε το 1894, και το κεντρικό μέρος είναι ικανό να χωριστεί ανοίγοντας προς τα πάνω και επιτρέποντας στα μεγάλα πλοία να περάσουν. Το London Eye άνοιξε στις 31 Δεκεμβρίου 1999 για να γιορτάσει τον ερχομό της καινούργιας χιλιετίας και έχει αποτελέσει πολύ γρήγορα ένα από τα πιο διάσημα ορόσημα του Λονδίνου. Αυτή τη στιγμή αποτελεί την τρίτη ψηλότερη 'ρόδα λούνα παρκ' στον κόσμο και από εκεί μπορείς να δεις όλο το Λονδίνο.

ΛΟΝΔΙΝΟ Το Madame Tussauds είναι το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων και μπορείτε να δείτε σε αληθινές διαστάσεις διάσημα πρόσωπα από την ιστορία ή την σύγχρονη εποχή και να φωτογραφηθείτε μαζί τους. Το Βρετανικό μουσείο είναι το διασημότερο αξιοθέατο της μεγάλης Βρετανίας με 6.04 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο και το αρχαιότερο εθνικό μουσείο του πλανήτη καθώς ιδρύθηκε το 1753. 

Μαντάμ Τισό Madame Tussauds Το Μαντάμ Τισό είναι το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Λονδίνου. Έκει μπορείτε να δείτε σε αληθινές διαστάσεις διάσημα πρόσωπα από την ιστορία ή την σύγχρονη εποχή και να φωτογραφηθείτε μαζί τους. Το εισιτήριο της έκθεσης είναι 22,50 λίρες. Το μουσείο δημιουργήθηκε από την Γαλλίδα καλλιτέχνιδα Marie Tussaud, πατρικό όνομα Anna Maria Grosholtz. Η μητέρα της Μαρίας, δούλευε ως οικονόμος για έναν διάσημο φυσικό, των Dr. Philippe Curtius στην Βέρνη της Αυστρίας. Ο Philippe Curtius ήταν και ειδικός στην τέχνη των κέρινων ομοιωμάτων και δίδαξε την γνώση του στην Marie Tussaud και αυτή ξεκίνησε μια μεγάλη καριέρα με την δημιουργία του κέρινου ομοιώματος του Βολταίρου, το 1777. Αρκετά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1835 η Marie εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο και άνοιξε το μουσείο. Από εκείνη την περίοδο προστέθηκαν δεκάδες ομοιώματα, τα οποία επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες τουρίστες.