Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αξιοθέατα της Ευρώπης Μαρία & Άννα-Μαρία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αξιοθέατα της Ευρώπης Μαρία & Άννα-Μαρία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αξιοθέατα της Ευρώπης Μαρία & Άννα-Μαρία

2 Γαλλία Αν πάμε στη Γαλλία θα συναντήσουμε τον πιο διάσημο πύργο του κόσμου, τον πύργο του Άιφελ. Είναι πολύ ψηλός και αποτελείτε από τόνους ατσάλι. Το βράδυ είναι φωταγωγημένος. Το 1889, η γαλλική εφημερίδα ,<<Le Figaro>> έστησε στον δεύτερο όροφο του πύργου το τυπογραφείο της.

3 Το μουσείο του Λούβρου Το μουσείο του Λούβρου βρίσκεται στο Παρίσι της Γαλλίας. Εκεί υπάρχουν διάφορα εκθέματα από διάφορες χώρες και φιλοξενεί τη Νίκη της Σαμοθράκης από την Ελλάδα.

4 Ιταλία Ιταλία μια χώρα μνημείο φαντασμαγορικά που αξίζει να δει όποιος πάει εκεί. Το Κολοσσαίο χτίστηκε κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και το χρησιμοποιούσαν για αρένα.

5 Ο πύργος της Πίζας Ο πύργος της Πίζας βρίσκεται στην Ιταλία. Χτίστηκε τον 5ο αιώνα π.Χ. από τους Έλληνες στους πρόποδες του Βεζούβιου. Στην Πομπηία βρίσκεται ο ναός του θεού Απόλλωνα.

6 Αγγλία Big Ben είναι το ψευδώνυμο για τη μεγάλη καμπάνα και το ρολόι στο βόρειο άκρο των ανακτόρων του Ονεστμίνστες στο Λονδίνο της Αγγλίας. Είναι το μεγαλύτερο τεσσάρων όψεων ρολόι με καμπάνες και ο πύργος του ρολογιού είναι ο τρίτος ψηλότερος στον κόσμο. Η ανέγερση του πύργου ολοκληρώθηκε στις 10 Απριλίου Είναι το σύμβολο του Λονδίνου όσο και της Αγγλίας.


Κατέβασμα ppt "Αξιοθέατα της Ευρώπης Μαρία & Άννα-Μαρία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google