ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΠΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (Π/ΜΕ)

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
1. 2 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο.Α.Ε.Π.  Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.) ιδρύθηκε με το Νόμο 1796/1988. •Είναι μη κερδοσκοπικός Οργανισμός με.
Advertisements

1. 2 Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Π. ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ“ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ  Είναι πλέον κατανοητό από όλους.
«ΜΑΘΗΤΕΙΑ για ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ» Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εμπειρίας Απόφοιτων Τεχνικής Εκπαίδευσης με Υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας Σύγχρονες και ποιοτικές.
Συμφωνίας Άμεσου Διακανονισμού Ζημιών
Ιούλιο ς 2013 Αριστοτέλους 46, 10433, Αθήνα - Τηλ: Fax: website:
Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στο περιβάλλον της Βασιλείας ΙΙ
ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» 2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΜΑΙΟΣ 2009.
Προγραμμα ΤΕΠΙΧ – Νησιωτική Τουριστική Επιχειρηματικότητα
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
Το Υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς ), προκήρυξε πρόγραμμα με στόχο την ένταξη των νέων στην αγορά.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΩ 2009» ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Αναπτυξιακά προγράμματα
ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝ ΙΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΕΥΑΓΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ Βοηθ. Γεν. Δντης.
Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Τραπεζική Ι Κ.1 Ο ρόλος και η λειτουργία ενός τραπεζικού οργανισμού
ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΕΕ ΓΣΕΒΕΕ ΕΣΤΕ Κοινή Συνέντευξη Τύπου Αθήνα, 24/4/2013.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΠΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ.
1 Οδικός Χάρτης Σταδιακής Χαλάρωσης των Περιοριστικών Μέτρων Φάση 1 - Στάδιο 1 •Μείωση των κινδύνων που απορρέουν από την κατοχή μεγάλων ποσών μετρητών.
Νέος Επενδυτικός Νόμος Ανάπτυξη στην πράξη – Απάντηση στην κρίση
1 Αγροτική Επιχειρηματικότητα & Τραπεζικό σύστημα Α. Αθανασόπουλος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γενική Διεύθυνση Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων Eurobank.
Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσιτηλ.: τηλ.:
Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προϊόντα που διαχειρίζεται η Τράπεζα Κύπρου για Στήριξη των Μικρομεσαίων Εταιρειών   Ανδρέας Κυθραιώτης– Head of European Relations.
IR RELEASE Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάρτιση και ανάλυση των Οικονομικών Καταστάσεων με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης.
Ημερίδα ενημέρωσης Διαπιστευμένων Φορέων 7 Μαΐου 2008 Καθεστώς Επενδύσεις στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις Γιάννος Μαυρομμάτης Διαχειριστική Αρχή ΠΑΑ.
Μάρτιος 2011Τμήμα Λογιστικής Πρακτική άσκηση ΕΣΠΑ Με ποιο ποσό επιδοτείται: Για τον ιδιωτικό τομέα με 330€/μήνα πρακτικής άσκησης Για τον δημόσιο τομέα.
Η ΔΕΣΜΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΠΡΑΞΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ ΜΟΝΑΔΑ Γ΄ Δημήτρης Τάσιος - Οικονομολόγος τηλ:
Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης
29, Μαρτίου 2012 Σύνδεσμος Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσεως.
Νέλλη Τζάκου – Λαμπροπούλου Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής Εθνική Τράπεζα Ο ρόλος του Τραπεζικού Τομέα στην επανεκκίνηση του Real Estate Prodexpo.
Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσιτηλ.: τηλ.: ΧΟΡΗΓΟΣ: Μέλος του δικτύου :
Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προϊόντα που διαχειρίζεται η Τράπεζα Κύπρου για Στήριξη των Μικρομεσαίων Εταιρειών Ανδρέας Κυθραιώτης– Head of European Relations.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Φύλλα Χρονοχρέωσης Ηλίας Σταύρακας
των ελληνικών εξαγωγών
Χρηματοδότηση Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Τραπεζική Μικρών Επιχειρήσεων 18 Φεβρουαρίου 2015.
ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Μετά από συνεχή απασχόληση τουλάχιστον 12 μηνών
Κατηγορία επιχειρήσεων Αριθμός εργαζομένων (αμετάβλητος) Κύκλος εργασιών ήΣυνολικός ισολογισμός Πολύ μικρές0-9≤ 2 εκατ. ευρώ Μικρές10-49≤ 10 εκατ. ευρώ.
“ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.
ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ασφάλιση του τιμολογίου Η χρηματοδότηση ανέρχεται στο 80% του ασφαλισμένου.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΠΑ
Γιώρμαρη Φραγκουλοπούλου, Συντονίστρια Τομέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS + ΚΑ1-Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Τομέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσιτηλ.: fax.:
Ανοικτός Καταπιστευτικός Λογαριασμός «Escrow Account»
ΚΑ2-Στρατηγικές Συμπράξεις Τομέας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τεχνική Ημερίδα Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης Αθήνα, 15/10/2014 Μαρία Αδαμοπούλου, Στέλεχος.
Αξιολόγηση επενδύσεων Ενότητα 3 : Μελλοντική αξία ράντας Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Το περιεχόμενο του μαθήματος διατίθεται με άδεια.
Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΜΠΜΕ Πρόγραμμα Εγγύησης Δανείων Κεφαλαίου Κίνησης Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (Β’ Φάση)
ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ERASMUS+ ΑΛΛΑΓΕΣ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ 22 Οκτωβρίου 2015, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βάσω Γιαννούλη Συντονίστρια του τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
Απλή Κεφαλαιοποίηση Κεφάλαιο ονομάζουμε το χρηματικό ποσό που όταν δανειστεί ή αποταμιευτεί αποκτά παραγωγική ικανότητα. Οι χρηματοοικονομικές αγορές αναπτύχθηκαν.
ΔΑΝΕΙΑ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ;
Οικονομική Επιχειρήσεων Τμήμα Λογιστικής ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Λάρισα 2013 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ Δρ. Μάριος Τρίγκας Ph.D. Οικονομικής & Καινοτομίας Επιχειρήσεων.
«Εξοικονόμηση κατ οίκον»
Κώστας Γαλιάτσος Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΤΕΑΝ
Πολιτικές και Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την ανάπτυξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Ζαψαλής Δημήτρης Διευθυντής Κέντρου Πιστοδοτήσεων Β2 Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
Γενική Συνέλευση 17 Μαρτίου 2017
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2010 “Εγγύηση από τη ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων, υπηρεσιών κλπ” Δρ. Αλέξανδρος.
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΕΑΝ ΑΕ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
Ελληνική Επιχειρηματικότητα Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - ΕΚΤΡΟΦΗΣ
«Εξοικονόμηση κατ οίκον»
Κώστας Γαλιάτσος Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΤΕΑΝ
Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (K.E.A)
ΕΡΕΥΝΑ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΑΕΕ
MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No.5: Πρόσβαση των πολύ μικρών επιχειρήσεων αγροτικών.
Εισηγητής : Β. Μαργιός, Αναλογιστής
Φορολογικη λογιστικη Αγρότες.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΠΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (Π/ΜΕ)

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ; Το ΤΕΜΠΜΕ με το καινοτόμο πρόγραμμα στοχεύει:  στην ενίσχυση της ρευστότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων διασφαλίζοντας την βιωσιμότητά τους  στην διατήρηση της απασχόλησης  στην διευκόλυνση της πρόσβασης των Π/ΜΕ στο χρηματοπιστωτικό σύστημα με ευνοϊκούς όρους

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΜΕ •Χαμηλότοκο κεφάλαιο κίνησης για την επιχείρηση Το Ταμείο Εγγυοδοσίας έχει εξασφαλίσει και προκαθορίσει το επιτόκιο. (Επιτόκιο = Euribor + 2,1 μονάδες) •Το δάνειο είναι εγγυημένο Το Ταμείο Εγγυοδοσίας παρέχει πλήρη εγγύηση έως 80%. Για το υπόλοιπο 20% δεν παρέχονται επιπλέον εξασφαλίσεις από την επιχείρηση στην Τράπεζα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΜΕ •Το ύψος του δανείου για κεφάλαιο κίνησης μπορεί να φτάσει το 30% του μέσου κύκλου εργασιών της εταιρίας των τριών τελευταίων ετών με ανώτατο όριο δανείου €. •Η μέγιστη διάρκεια του εγγυημένου και επιδοτούμενου δανείου θα είναι 3 έτη και θα αποπληρώνεται ανά εξάμηνο. •Η προμήθεια του ΤΕΜΠΜΕ θα είναι 0,25% επί της εγγύησης και θα καταβάλλεται εφάπαξ. •Η κάθε επιχείρηση θα έχει το δικαίωμα να υποβάλλει μία φορά αίτηση έτσι ώστε να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΜΕ Ποιες επιχειρήσεις αφορά: •Υγιείς επιχειρήσεις που το άθροισμα των αποτελεσμάτων των τριών τελευταίων κλεισμένων χρήσεων, προ αποσβέσεων, παρουσιάζει θετικό πρόσημο. •Επιχειρήσεις που κατά το τελευταίο έτος απασχολούν από 0 έως λιγότερους από 50 εργαζόμενους και έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών μέχρι 10 εκατ. €. •Επιχειρήσεις όλων των εταιρικών μορφών συμπεριλαμβανομένων των αυτοαπασχολούμενων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. •Σε περίπτωση επιχειρήσεων με μικτή δραστηριότητα λαμβάνετε υπόψη η δραστηριότητα που αντιστοιχεί στα μεγαλύτερα ακαθάριστα έσοδα. Ποιες επιχειρήσεις ΔΕΝ αφορά: •Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο πρωτογενή τομέα (αλιεία, γεωργία και κτηνοτροφία). •Επιχειρήσεις που διατηρούν βιβλία Α’ κατηγορίας. •Επιχειρήσεις που η τράπεζα αξιολογεί αρνητικά ως προς τη βιωσιμότητα τους λόγο επιβαρυμένων λοιπών στοιχείων (μεγάλες οφειλές, Τειρεσίας…).

Το πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ είναι καινοτόμο: •Επιδοτούνται οι τόκοι σε κεφάλαια κίνησης. •Σε περίπτωση καταγγελίας / κατάπτωσης του δανείου το ΤΕΜΠΜΕ καταβάλλει το εγγυημένο ποσό στην Τράπεζα άμεσα χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες (δεν ασκεί την ένσταση διζήσεως). •Η επιχείρηση δεν θα παρέχει καμία εξασφάλιση στην Τράπεζα. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΜΕ

•Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από τις Π/ΜΕ στις συνεργαζόμενες Τράπεζες χωρίς γραφειοκρατία και καθυστερήσεις (απάντηση το πολύ σε 10 ημέρες από το ΤΕΜΠΜΕ). •Η εγγύηση και επιδότηση αρχίζει να ισχύει από την ημερομηνία της εκταμίευσης του δανείου και την κατάθεση της προμήθειας σε λογαριασμό της ΤΕΜΠΜΕ Α.Ε. •Η εφ’ άπαξ εκταμίευση του δανείου πρέπει να γίνει εντός 2 μηνών από την ημερομηνία έγκρισης της εγγύησης και επιδότησης του δανείου από την ΤΕΜΠΜΕ Α.Ε. Σε διαφορετική περίπτωση δεν παρέχεται εγγύηση και επιδότηση από την ΤΕΜΠΜΕ Α.Ε. •Προϋπόθεση για την εκταμίευση του δανείου από την Τράπεζα είναι, μεταξύ άλλων, η Π/ΜΕ να είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη από το ΙΚΑ, την συγκεκριμένη ημερομηνία εκταμίευσης του δανείου. •Η εγγύηση και επιδότηση ισχύει για μέγιστο χρονικό διάστημα τριών ετών. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΜΕ

Η επιχείρηση πρέπει να προσκομίσει στην Τράπεζα: •Έντυπο Ε3 που αφορά τις τρεις τελευταίες κλεισμένες διαχειριστικές χρήσεις. •Έντυπο Ε7 που αφορά στην αμέσως προηγούμενη κλεισμένη διαχειριστική χρήση, στις περιπτώσεις που απασχολεί προσωπικό. •Τα ανωτέρω δικαιολογητικά παραμένουν στο δανειακό φάκελο της Π/ΜΕ στην Τράπεζα. Η Αίτηση για Παροχή Εγγύησης και Επιδότησης Χρηματοδότησης Επιχείρησης συμπληρώνεται και αποστέλλεται στο ΤΕΜΠΜΕ, σε ηλεκτρονική φόρμα από την Τράπεζα συνοδευόμενη υποχρεωτικά από υπεύθυνη δήλωση της αιτούσας Π/ΜΕ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΜΕ

Α’ Φάση: Εγκρίσεις ανά Είδος Επιχείρησης •Σύνολο Εγκρίσεων

Α’ Φάση: Εγκρίσεις ανά Είδος Επιχείρησης •Συνολική Αξία Εγκεκριμένων Δανείων €

Α’ Φάση: Εγκρίσεις ανά Πλήθος Προσωπικού

•Σύνολο διατηρημένων θέσεων εργασίας

Α’ Φάση: Εγκρίσεις ανά Κύκλο Εργασιών

Α’ Φάση: Εγκρίσεις ανά Δραστηριότητα

Α’ Φάση: ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΤΟΣΕΒΔΟΜΑΔΑΔανειοΠλήθοςΑθροιστικο ΔανειοΑθροιστικο Πληθος ,994, ,994, ,731, ,725, ,764, ,490, ,720, ,211, , ,042, ,254, , ,778, ,032, , ,021, ,053, , ,186, ,124,239, , ,270, ,496,509, , ,000, ,757,510, , ,065, ,086,575, , ,491, ,529,067, , ,915, ,778,983, , ,211, ,128,195, , ,184, ,274,379, ,338

Α’ Φάση: ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Λ. ΑΜΑΛΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ FAX