Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ασφάλιση του τιμολογίου Η χρηματοδότηση ανέρχεται στο 80% του ασφαλισμένου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ασφάλιση του τιμολογίου Η χρηματοδότηση ανέρχεται στο 80% του ασφαλισμένου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ασφάλιση του τιμολογίου Η χρηματοδότηση ανέρχεται στο 80% του ασφαλισμένου τιμολογίου Το διάστημα πίστωσης πρέπει να είναι από 30 έως 120 ημέρες. Το ποσό χρηματοδότησης μπορεί να είναι μέχρι 1.000.000,00 € ανακυκλούμενο

3 Το επιτόκιο είναι χαμηλό γύρω στο 4,5% Δεν απαιτούνται από τις Τράπεζες πρόσθετες εξασφαλίσεις, αφού ο ΟΑΕΠ εγγυάται την χρηματοδότηση Δεν υπάρχει από τις Τράπεζες θέμα ρευστότητας, αφού ο ΟΑΕΠ τους δημιουργεί την ανάλογη ρευστότητα με αντίστοιχη κατάθεση μετρητών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

4 ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ασφάλιση του τιμολογίου Η χρηματοδότηση ανέρχεται στο 80% του ασφαλισμένου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google