Www. seve.gr Βασικά ερωτήματα για την εξαγωγική πολιτική των επιχειρήσεων:  Ποιες αγορές παρουσιάζουν ευκαιρίες για το προϊόν μου;  Ποια είναι η κοινωνικο-οικονομικο-πολιτική.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
 Τρέχουσα Διαχείριση των επιπτώσεων της κρίσης.  Στρατηγικός σχεδιασμός για τον περιορισμό των συνεπειών της.  Αντιστροφή του κλίματος στο μέλλον.
Advertisements

1. 2 Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Π. ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ“ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ  Είναι πλέον κατανοητό από όλους.
Σκοπός - Δράσεις του Έργου Α.Η ποσοτική και ποιοτική διερεύνηση της κατάστασης των γυναικών ερευνητριών που πασχολούνται στον Δημόσιο Τομέα Β.Η αποτύπωση.
Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020“
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ: euro|guidance Ημερίδα “Ευρωπαϊκή κινητικότητα για λόγους εκπαίδευσης & απασχόλησης: Euroguidance-Eures” 15 Οκτωβρίου 2004 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Εξωστρέφειας The “Export Expert” Initiative 39 th IATTO.
ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα
Θεσσαλονίκη, 21/12/2009 Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Η σημασία και ο Ρόλος των ΤΠΕ στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας Βασίλης Θωμαΐδης Πρόεδρος.
Το έργο «Εθνικό Πληροφοριακό Σύστημα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΠΣΕ+Τ) - Γ' ΦΑΣΗ "Αποθετήρια και Επιστημονικά Ηλεκτρονικά Περιοδικά Ανοικτής Πρόσβασης"»
Θεσσαλονίκη 21/12/2009 Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Ανάπτυξη Ψηφιακών Εφαρμογών για την προώθηση της Εξωστρέφειας της Ελληνικής Οικονομίας και των.
Export Support Tools Του Μπάμπη Φιλαδαρλή MBA, MIEx., DipM.
ENA ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Η ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ “ΑGORA”
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΕΠΥ Α.Ε., 72 ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004 Νικόλαος Π.
Οφέλη και Προοπτικές Χρηματοδότησης μέσω Προγραμμάτων ΕΠΕΑΕΚ Ροζάννα Σεμερτζιάν Υπεύθυνη Προγραμμάτων ΕΠΕΑΕΚ Γραφείο Στήριξης Ερευνητικών & Αναπτυξιακών.
Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Τεχνικός Σύμβουλος Έργου Έργο LIGHT, Oι Βιβλιοθήκες συνεργάζονται με άλλα Πολιτιστικά Ιδρύματα και βελτιώνουν την πρόσβαση.
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (ΕΣΗΔΗΣ)
ΑΓΟΡΕΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Β.ΠΑΤΣΟΥΡΑΤΗΣ. ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ● Αύξηση των Επενδύσεων ● Τόνωση της Απασχόλησης ● Συγκράτηση Τιμών ● Βελτίωση.
Στόχοι, μεθοδολογία, διαδικασίες Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Σύμβουλος Διαχείρισης Έργου.
Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας IPeuropAware Π. Γκαγκανάτσου Προϊσταμένη Τεχνολογικής Πληροφόρησης & Διάδοσης της Καινοτομίας Υπεύθυνη προγράμματος.
Νέες τάσεις της διεθνούς αγοράς Ελληνικά αγροτικά προϊόντα Προϋποθέσεις ανάδειξης σε ισχυρό εξαγωγικό «όπλο» ΥΠΕΞ – Δράσεις Οικονομικής Διπλωματίας: Υποστήριξη.
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ιωάννινα, Ιούνιος 2004 Μ. Κουτροκόη Πρόσβαση στη γνώση.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ημερίδα για το 7ο Π.Π. Ε&ΤΑ της ΕΕ ( ), 22 /09/2006 – Θεσ/νίκη Συμμετοχή & Αξιοποίηση της Ευρωπαϊκής Έρευνας στους τομείς των Κοινωνικών, Οικονομικών.
Looking for international
Δίκτυο προώθησης της δια βίου κατάρτισης και εξ αποστάσεως πιστοποίησης δεξιοτήτων στις Μ.Μ.Ε. Α.Σ. ΤΕΧΝΟΜΑΘΕΙΑ.
Ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε Θέματα Εξωστρέφειας.
IST CULTIVATE-EU Τί είναι: Συνοδευτικό μέτρο του προγράμματος IST, υπαγόμενο στην Kεντρική Δράση ΙII, στον τομέα «Ψηφιακή Κληρονομιά και Πολιτιστικό.
Δίκτυο ΠΡΑΞΗ Εθνική υποδομή για την ερευνητική συνεργασία, τη μεταφορά τεχνολογίας την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.
Οι υπηρεσίες του Κέντρου Στήριξης
1 1 Act local – Go Global 26/9/2013 Δρ Γιώργος Ξηρογιάννης Senior Advisor.
Αναπτυξιακό Συνέδριο Περιφέρειας Κρήτης 2005
Χρησιμότητα & Τρόποι Αξιοποίησης από τους Διαπραγματευτές των μερών
LIFE- ENVIRONMENT PROGRAMME ‘Starting with the promotion of IPP approach in Mediterranean countries’’ Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2005 Παρουσίαση Start-IPP.
Σεπτέμβριος  Το ΕΚΤ είναι ο εθνικός οργανισμός για την τεκμηρίωση, την πληροφόρηση και την υποστήριξη σε θέματα επιστήμης, έρευνας και τεχνολογίας.
Σύντομη Παρουσίαση Προγράμματος «Ενίσχυση της εξωστρέφειας των Αθηναϊκών Επιχειρήσεων» Δικαιούχος: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου – ΟΠΕ Α.Ε.
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ στο Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Παρουσίαση της Πράξης Ενημέρωση των δυνητικών ωφελούμενων και της τοπικής κοινωνίας.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ε&Τ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Η Πύλη για τις Λαϊκές Βιβλιοθήκες Αθήνα 21Μαρτίου 2005 Ημερίδα για τις Λαϊκές Βιβλιοθήκες Βιβλιοθήκες και Κοινωνία της Πληροφορίας Πλήθος πληροφοριών (επιλογή.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και ερευνητών του χώρου της Υγείας και Βιοτεχνολογίας στο 6 ο και 7 ο ΠΠ Αργυρώ Καραχάλιου Εθνικό.
ΣΧΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ Βρυξέλλες 1 0 /1 2 /07.
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΘΕΜΑ «ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ» ΚΑΝΤΑΡΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΕ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ HELLENIC INNOVATON RELAY CENTRE (HIRC) Ο ελληνικός κόμβος του ευρωπαϊκού δικτύου των Innovation Relay Centers (IRC.
Τα Ιταλικά Επιμελητήρια στο εξωτερικό: ένα παγκόσμιο δίκτυο για τη στήριξη της διεθνοποίησης των επιχειρήσεων Θεσσαλονίκη, 14 Μαΐου 2010 Ομιλία του κ.
Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Καινοτομίας/ΕΚΤ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (IRC Network)  Πρόγραμμα INNOVATION (DG Enterprise)  63.
1. 2 Τι είναι το ΕΚΤ Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)είναι ο εθνικός οργανισμός για την συγκέντρωση, την τεκμηρίωση, την πληροφόρηση και την υποστήριξη.
Υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και ερευνητών του χώρου της Υγείας και Βιοτεχνολογίας στο 6 ο ΠΠ Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, Εθνικό.
Top of the Edge Bio-industry Consulting, Technology Transfer & Communication Services.
Τι είναι το Made in Greece Ο Συνεργάτης σας στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Ίντερνετ Εργαλείο για την ανάπτυξη των πωλήσεων και των εξαγωγών Η μηχανή.
Money Show 2009 «Ανάπτυξη Δικτύου Επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των Ελλήνων ανά τον κόσμο, με την συνεργασία ΣΕΒΕ - ΣΑΕ» Βασίλης Θωμαΐδης Πρόεδρος.
ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
Πανελλήνια ενημερωτική εκστρατεία για τις Ρευματικές Παθήσεις και το ρόλο του Ρευματολόγου Ελληνική Ρευματολογική εταιρία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων.
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Εθνικό Σημείο Επαφής (NCP) για το IST (2002 – 2006) Μ. Κουτροκόη Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2004 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Εθνικό Σημείο.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
RIS 3 – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Αγροδιατροφή Καραμάρκος Κώστας TEXNIKOΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΠΙΧ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ RIS3 ΤΗΣ ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ ΣΙΑΤΙΣΤΑ 12/12/2015.
. 00:00:00 Λογότυπο Τελικό λογότυπο Slogan Always look on the bright side of life… Always look on the greek side of life!
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015
O πρώτος χρόνος της δράσης eTwinning
Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020“
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
Μια ή περισσότερες Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ελαιόλαδο?
Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
There is always a way… Τετάρτη 26 Απριλίου 2017
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
Οι Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων και Ποτών – Ο Ρόλος του ΣΕΒΕ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

www. seve.gr Βασικά ερωτήματα για την εξαγωγική πολιτική των επιχειρήσεων:  Ποιες αγορές παρουσιάζουν ευκαιρίες για το προϊόν μου;  Ποια είναι η κοινωνικο-οικονομικο-πολιτική κατάσταση της χώρας που με ενδιαφέρει;  Ποιοι δασμοί επιβαρύνουν το προϊόν μου: Μήπως υπάρχουν ποσοστώσεις στην εισαγωγή;  Τι ποιοτικές προδιαγραφές θα πρέπει να πληρεί το προϊόν μου;  Ποια πολιτική προώθησης του προϊόντος μου θα πρέπει να ακολουθήσω;  Που θα βρω δυνητικούς πελάτες;  Πως μπορώ να είμαι σίγουρος για τη φερεγγυότητα του πελάτη μου;

OI YΠΗΡΕΣΙΕΣ www. seve.gr

Μελέτες: εκπόνηση μελετών για την πορεία των ελληνικών εξαγωγών. Μελέτη για τη στρατηγική ανάπτυξης των εξαγωγών Κλαδικές αναλύσεις Διακρατικές αναλύσεις Μελέτες συγκυρίας Μελέτη προβλημάτων που αφορούν στις εξαγωγές Έρευνες αγοράς Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για κλάδους και αγορές; www. seve.gr

 Comext CD-ROM  Στατιστικά στοιχεία για τις εμπορικές συναλλαγές όλων των χωρών-μελών της Ε.Ε. Με ολόκληρο τον κόσμο, Ποιες αγορές παρουσιάζουν προοπτικές για το προϊόν μου; www. seve.gr

 Διήμερες επιχειρηματικές συναντήσεις ΜΜΕ από όλο τον κόσμο.  Κύριος στόχος: σύναψη διεθνών συνεργασιών και εισχώρηση στις ξένες αγορές  Προκαθορισμένες συναντήσεις  Εκμετάλλευση Δικτύου Εθνικών Συμβούλων Europartenariat σε 90 χώρες του κόσμου  Επαφή με κλαδικούς οργανισμούς και φορείς του εξωτερικού  Πληροφόρηση σχετικά με την οικονομία των χωρών που φιλοξενουν την εκδήλωση, την αγορά και τις δυνατότητες συνεργασίας Εκδηλώσεις Εuropartenariat Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή με πιθανούς συνεργάτες; www. seve.gr

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ EXPOASSISTANCE  Ερευνα Αγοράς  Κατάλογος δυνητικών συνεργατών  Κλείσιμο προκαθορισμένων ραντεβού  Προβολή στο Internet και στα ΜΜΕ  Προώθηση των εντύπων των συμμετεχόντων  Συνοδεία της αποστολής Πώς μπορώ να βελτιώσω την αποτελεσματικότητα της συμμετοχής μου σε εκθέσεις; www. seve.gr

Export Partners  Έρευνα & ανάλυση ανταγωνισμού  Επιλογή αγορών - στόχων  Συγκέντρωση & καταγραφή δημογραφικών,οικονομικών και στατιστικών στοιχείων  Καταγραφή εκθέσεων  Συγκέντρωση πληροφοριών από δίκτυο εμπειρογνωμόνων του ΣΕΒΕ  Κατάρτιση δυνητικού πελατολογίου συνεργατών-πελατών Αναζήτηση πελατών στο εξωτερικό; www. seve.gr

 Σύντομη παρουσίαση επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο  Στοιχεία φερεγγυότητας επιχειρήσεων  Στοιχεία επικινδυνότητας επενδύσεων σε διάφορες χώρες Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος για τη φερεγγυότητα του πελάτη μου; www. seve.gr

Κατάλογος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Περιλαμβάνει: Αναλυτικά στοιχεία για επιχειρήσεις Εκδίδεται: •σε αντίτυπα •σε CD-ROM •στο Internet •Αποστέλλεται: •σε 90 διαφορετικές χώρες Πώς θα προβληθώ στο εξωτερικό; www. seve.gr

Προγράμματα Συλλογικής Προώθησης Προϊόντων F Συλλογική προώθηση νωπών και μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων στην Αν. Ευρώπη F Συλλογική προώθηση προϊόντων ΠΟΠ, ΠΓΕ, ΕΠΠΕ, ΟΠΑΠ, ΠΒΓ, Τοπικών Οίνων (Κοινοπραξία Promagro) F Συλλογική προώθηση της παραγωγής τροφίμων και ποτών της Κεντρικής Μακεδονίας στην Αν. Ευρώπη www. seve.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε εβδομαδιαία βάση σε: • Μέλη Σ.Ε.Β.Ε. • Φορείς. Τακτική και συνεχής ενημέρωση; www. seve.gr

Τριμηνιαία Εκδοση που περιλαμβάνει: • Τις δραστηριότητες του Σ.Ε.Β.Ε. • Αρθρα για θέματα αιχμής • Ειδικά αφιερώματα για χώρες και κλάδους • Συνεντεύξεις ειδικών Αναλύσεις - Δραστηριότητες; www. seve.gr

Συνδικαλιστική υποστήριξη:τεκμηριωμένη παρέμβαση με παραστάσεις και υπομνήματα για προβλήματα μελών σε Υπουργεία (ΥΠ.ΕΘ.Ο., ΥΠ.ΑΝΑ., κλπ.) σε Τελωνεία, Εφορία, Πρεσβείες σε άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες Επεξήγηση εφαρμογής εθνικών και ευρωπαϊκών διατάξεων Συμμετοχή σε επιτροπές και φορείς διαμόρφωσης πολιτικής Πίεση για εφαρμογή Εθνικής Στρατηγικής Εξαγωγών Πώς θα ακουστεί και η δική μου φωνή ; www. seve.gr

Κοινωνία της πληροφορίας;  Η πιο ειδική και αποτελεσματική πρόταση για τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικής εξωστρέφειας

 ΣΕΒΕ - ΠΡΟΦΙΛ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ  ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΜΟΔΑΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  LINKS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΛΩΝ  SEVE EXPRESS - ΑΡΧΕΙΟ  ΜΕΛΕΤΕΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ  ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ  ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΙ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΑΝΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΟ  ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ  ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ  EXPORT WEB LINKS

Ο ΣΕΒΕ συμμετέχει σε εταιρικά σχήματα: ΚΕΠΑ ΚΕΠΑ στήριξη των προτάσεων των μελών μας στα προγράμματα που διαχειρίζεται το Κέντρο ΚΕΚ ΚΕΚ επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα σε θέματα αιχμής για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις και τροφοδότηση μελών με ασκούμενους ΕΑΙΥΒΕ ΕΑΙΥΒΕ στήριξη και προώθηση έργων που βελτιώνουν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Β. Ελλάδος ΔΙΠΕΚ ΔΙΠΕΚ πληροφόρηση σχετικά με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και τις χώρες του Εύξεινου Πόντου Ε.Φ.Η.Ε.: Ε.Φ.Η.Ε.:εταιρία εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου Συνεργασία το κλειδί του μέλλοντος www. seve.gr