Μαρία Στυλιανού Στ’3 Δημοτικό Σχολείο Άγιου Σπυρίδωνα !!

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η έννοια της διαφοράς στο σχολείο Προβληματισμοί και προτάσεις.
Advertisements

ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Αξέχαστα... Ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψει στα χρόνια που:
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
Η ιστορία του Ράμα και της Σίτα
Ο ΝΑΒΙΝΤ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
Μια ιστορία που γράφτηκε
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Γνωρίζω τα απίθανα μολύβια!
Ο ΡΟΖ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ – ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ
Χριστούγεννα όπως πραγματικά έγιναν
Όλα τα παιδιά του κόσμου χρειάζονται δασκάλους
Άρης το σαλιγκάρι Άντον Κρινγκς.
Επειδή έπρεπε να περιμένει πολλές ώρες, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει η ώρα. Αγόρασε επίσης κι ένα πακέτο μπισκότα.
Το κάστρο της Καντάρας Από την ομάδα Μάρκο Πόλο της ΣΤ’
28/1/2012 Συνεντεύξεις για τις Επικοινωνίες σε Διάφορες Εποχές…
Lord Robert Baden Powell of Gilwell. TΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Αγαπητοί μου πρόσκοποι, είμαι 80 ετών (πώς σας φαίνεται;) αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι.
 ΜΑΡΙΑ XATΖΗΚΑΛΛΙΑ  ΤΑΞΗ Β2  ΕΤΟΣ  ΜΑΘΗΜΑ ΙΛΙΑΔΑ –ΣΕΛΙΔΑ45, ΑΣΚΗΣΗ 2δ 1 ZAΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑ.
6ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων Πρόγραμμα Π. Ε
O γέρος και τα τρία αδέλφια
Διαφορετικότητα 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού Ομάδα: Δανάη Φαλέκα
O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ
Ευδοξία-Ηλιάνα ΣΤ΄2 109 Ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών «Οδυσσέας Ελύτης»
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ε΄ ΤΑΞΗ
ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ1.
Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο ΔΔΜΝ Ναυστάθμου Κρήτης
7. Η Κωνσταντινούπολη οχυρώνεται και στολίζεται με έργα τέχνης
Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ Πωλίνα Συμεωνίδου Β 5. Σε ένα μακρινό βασίλειο ήταν ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα ως τώρα άτεκνοι. Λίγο καιρό μετά απέκτησαν ένα πανέμορφο.
Η παρέα και το άγνωστο παιδάκι Ένα μικρό παραμυθάκι που έφτιαξαν τα πρωτάκια με αφορμή την 21 η Μαρτίου: ημέρα αφιερωμένη στην εξάλειψη των φυλετικών.
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ Δήμητρα Γαλάνη Αθηνά Κυριάκου.
ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Το μήλο της Έριδος.
Τα τρία λυκάκια και το κακό γουρούνι.
Η ομορφιά δεν είναι το παν
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ ΤΑΞΗ Ε’
Αλέξανδρος Σμορέλ Κυριακίδης Κυριάκος. Ποιος είναι ο άγιος Μάρτυς Σμορέλ Ο Άγιος Μάρτυς Αλέξανδρος Σμορέλ (Αλέξανδρος του Μονάχου) ήταν ένας φοιτητής.
Μια βόλτα στο θέατρο Σπύρος Ρουμελιώτης Α’3.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ1.
Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Σχολική Χρονιά Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στυλιανού Λακατάμειας.
8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών
Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1. Λουίζα Μέι Άλκοτ  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Σ ΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ( ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ) Μ ΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Α ’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΛΙΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Η Π ΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ …. ΔΡΑΚΟΣ Πέτρος Ρούσος. Ήταν μια φορά και δυο καιροί, μια πριγκίπισσα, που ζούσε στο μεσαιωνικό κάστρο της Λεμεσού. Άλλοτε ήταν καλή και.
Γεια σας ! Είμαι ο μικρός Αριστοτέλης. Μαζί θα ταξιδέψουμε χιλιάδες χρόνια πριν, τότε που οι αρχαίοι Έλληνες έπλαθαν μύθους για να εξηγήσουν όλα όσα συνέβαιναν.
Στοϊάννα Θεοδοσίου και Ελένη Γεωργιάδου Για να ξεκινήσει το παιχνίδι πατήστε στον κρυμμένο θησαυρό που βρίσκεται δίπλα.
Μελέτη και βελτίωση του πάρκου απέναντι από το σχολείο μας από τα παιδιά της Γ τάξης ( ) Οι εργασίες, οι σχετικές με το project, ξεκίνησαν με αφορμή.
ΜΙΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
ΠΟΣΟΣΤΑ.
2. Στον Αίολο, στους Λαιστρυγόνες και στο νησί της Κίρκης
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
To test της κουνιάδας.
Α ΤΑΞΗ 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δασκάλα: Μαρία Παράφορου
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΤ΄1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.
5. Ο Οδυσσέας στην Ιθάκη.
Δανάη Προδρόμου Νάγια Ρουσουνίδη
ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ Παναγιώτα Ττόφα Ε΄
Οικογενειακές Σχέσεις
Δέσποινα Μαγαλιού Σεπτέμβρης 2015 Ε1’.
Τα παραμύθια μας 1η προσπάθεια.
Σεπτέμβρης 2015 Ε1’ Ελευθερία Μπάξα.
ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ!!!!
Αξέχαστα....
1ο Νηπιαγωγείο Πατρών
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Μαρία Στυλιανού Στ’3 Δημοτικό Σχολείο Άγιου Σπυρίδωνα !!

Γύρω στο 1193 μια ομάδα ανθρώπων, μαζί με το Βασιλιά Σιμών και την Βασίλισσα Βερόνικα έφτασαν στην Κύπρο με το καράβι τους στην αρχαία Αμαθούντα και ξεκίνησαν να ψάχνουν για ένα κατάλληλο χώρο να κατασκηνώσουν προσωρινά. Φτάνοντας κοντά στο σημείο που είναι τώρα το παλιό λιμάνι Λεμεσού. βρήκαν ένα χώρο όπου τους άρεσε. Να σημειώσουμε ότι η θάλασσα έφτανε στο χώρο όπου τώρα εκεί βρίσκεται το κάστρο της Λεμεσού. Τους άρεσε ο χώρος για το λόγο ότι έβρισκαν πολλά ψάρια, όμως υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα. Όποτε έπιανα μια μεγάλη ψαριά ένα μεγάλο θαλάσσιο ζώο τα καταβρόχθιζε πριν τα βγάλουν στη στεριά. Σκέφτηκαν λοιπόν και αποφάσισαν να κάνουν μια τεχνητή παγίδα για να διώξουν το τέρας. Έβαλλαν γύρω από το σημείο εκείνο μεγάλες πέτρες και άφησαν μία μικρή έξοδο.Όταν έπιασαν την ψαριά τους, περίμεναν την παλίρροια να φύγει. Μόλις έφυγε η παλίρροια το τέρας βγήκε μαζί με τους ψαράδες και έκλεισαν με μεγάλες πέτρες την μικρή έξοδο. Στο χώρο εκεί που τώρα πλέον δεν ερχόταν το νερό της θάλασσας ξεκίνησαν να κτίζουν το κάστρο όπου εκεί εγκαταστάθηκαν ο Σίμων και η Βερόνικα και γύρω έμειναν οι στρατιώτες και οι υπηρέτες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο χώρος έγινε μεγάλη αγορά και κοντά στη θάλασσα μεγάλο εμπορικό λιμάνι. Μετά από λίγα χρόνια ο Σιμών και η Βερόνικα απόκτησαν το πρώτο τους παιδί την πριγκίπισσα Τερέζα.

Όταν η Τερέζα μεγάλωσε έγινε μια όμορφη πριγκίπισσα με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια σαν νεράιδα. Η Τερέζα που πια ήταν 17 ετών, είχε πολλά ενδιαφέροντα όπως η ζωγραφική και η υφαντική που ούτως ή άλλως τα μάθαινε στα ιδιαίτερα μαθήματά της που της προσέφεραν δάσκαλοι στο κάστρο. Η μητέρα της συνεχώς της έλεγε πως έπρεπε να γίνει μία έξυπνη και αγαπητή βασίλισσα έτσι για να βρει ένα καλό βασιλιά.Όμως δεν ενδιέφεραν την Τερέζα αυτά τα πράγματα τώρα. Την ενδιέφερε περισσότερο η ζωγραφική και θα ήθελε πάρα πολύ να ασχοληθεί με αυτή … Μετά από 5 χρόνια λίγο πριν αναλάβει τον θρόνο, αποφάσισε να ταξιδέψει σε όλη την Κύπρο. Όταν έφτασε κοντά στην Πάφο η πριγκίπισσα Τερέζα γνώρισε τον πρίγκιπα Φίλιππο και έγιναν καλοί φίλοι γιατί είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα. Όταν η πριγκίπισσα ήταν έτοιμη να αναλάβει το θρόνο, ο πρίγκιπας Φίλιππος της ζήτησε να παντρευτούν και η πριγκίπισσα Τερέζα ενθουσιασμένη δέχτηκε με χαρά! Ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Τερέζα απόκτησαν πολλά παιδιά και έζησαν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια !!!!!!!