Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα παραμύθια μας 1η προσπάθεια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα παραμύθια μας 1η προσπάθεια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα παραμύθια μας 1η προσπάθεια

2 Το πλουσιόπαιδο

3 Το πλουσιόπαιδο Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αγόρι που ήταν πάρα πολύ πλούσιο. Μια μάγισσα όμως ήθελε να τον πάρει τα λεφτά και να τον μεταμορφώσει σε ζώο. Δυστυχώς τα κατάφερε αλλά το αγόρι ξέφυγε και δεν έγινε ζώο. Τελικά ένας φίλος του τον βοήθησε να πάρει τα λεφτά του και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Α.Κ. και τάξη

4 Το μικρό πουλάκι

5 Το μικρό πουλάκι Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα πουλάκι που του άρεσε να πετάει και να κελαηδάει. Μα μια μέρα τα φτερά του γρατζουνίστηκαν και δεν μπόρεσε να πετάξει. Τότε βρήκε ένα κοριτσάκι που το βοήθησε και πέταξε. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Β.Ο.

6 Ο πρίγκιπας

7 Ο πρίγκιπας Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα.
Μια μέρα πήγε μια μάγισσα και πήρε τον πρίγκιπα. Η πριγκίπισσα όταν ξύπνησε το πρωί ο πρίγκιπας δεν ήταν εκεί πέρα. Ο πρίγκιπας ήταν στη μάγισσα και έτσι ήταν στο παλάτι της μάγισσας. Μια μέρα η μάγισσα κατά λάθος άφησε την πόρτα ανοιχτή και το έσκασε. Βρήκε την πριγκίπισσα και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Λ.Τ.

8 Ο δράκος και η νεράιδα

9 Ο δράκος και η νεράιδα Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας δράκος.
Κάποτε πήγε σε μια σπηλιά και εκεί είδε μια νεράιδα και η νεράιδα τον είδε και έτρεξε να κρυφτεί. Ο δράκος κρυβόταν μέσα και έπιασε και την έφαγε αλλά αυτή είχε πολλές δυνάμεις και βγήκε έξω. Τελικά τον συγχώρησε τον δράκο και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Ά.Μ.

10 Γιαγιά σ’ αγαπώ!

11 Γιαγιά σ’ αγαπώ! Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η μαμά μου και εγώ που φτιάχναμε κέικ για τη γιαγιά μου που ήταν άρρωστη. Όταν φτιάχτηκε το κέικ, καθώς περπατούσα σκόνταψα σε ένα λυχνάρι και σκύβω για να το πάρω. Μέσα είχε ένα τζίνι και όταν το χάιδευες έβγαινε. Το έδωσα στη γιαγιά μου. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Π.Τ.

12 Ο ιππότης

13 Ο ιππότης Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας ιππότης.
Μια μέρα συνάντησε μια κακιά μα κακιά μάγισσα που προσπαθούσε να τον μαγέψει μα ο ιππότης δε φοβόταν κανέναν. Ο ιππότης όταν έφυγε συνάντησε έναν μεγάλο καλό δράκο και γίνανε φίλοι. Η μάγισσα τον έκανε βάτραχο. Μα ο δράκος τον έσωσε. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Χ.Χ

14 Η Γιαζμίν και ο Αλαντίν

15 Η Γιαζμίν και ο Αλαντίν Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Γιαζμίν που ζούσε σε ένα κάστρο και ήταν πλούσια και της άρεσαν τα πουλιά. Μια μέρα άνοιξε το κλουβί και βγήκαν τα πουλιά. Μετά έψαξε τα πουλιά και έφτασε στη χώρα του Αλαντίν. Και μετά η Γιαζμίν είδε τον Αλαντίν και έγιναν φίλοι για πάντα. Κάνανε όλο βόλτες όμως μετά ήρθε ένας μάγος που πάγωσε την πριγκίπισσα Γιαζμίν. Ο μάγος την πάγωσε και ο Αλαντίν την έσωσε. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Β. Μ.

16 Η μαμά

17 Η μαμά Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η μαμά παρά πολύ ήταν καλή. Ήταν καλή στα μαθηματικά. Μια καλή μάγισσα καλωσόρισε τη μαμά και τη βοήθησε να κάνει τις άλλες δουλειές της μαμάς. Ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Β. Τ.

18 Η Σοφία

19 Η Σοφία Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Σοφία που ζούσε σε ένα παλάτι.
Μια μέρα προχωρούσε και είδε μάγους και φώναξε : « Πρίγκιπα!» για να τον ειδοποιήσει. Όμως την πιάσανε και ήρθε ο πρίγκιπας και την έσωσε. Και την έδωσε δώρο. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Ε. Κ.


Κατέβασμα ppt "Τα παραμύθια μας 1η προσπάθεια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google