Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

To test της κουνιάδας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "To test της κουνιάδας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 To test της κουνιάδας

2 Η αγαπημένη μου και εγώ έχουμε μια σχέση εδώ και ένα χρόνο και αποφασίσαμε να παντρευτούμε.
Αλλά υπάρχει ένα θέμα που με απασχολεί : Η αδελφή της είναι πολύ πιο νέα. Η μελλοντική μου κουνιάδα είναι μόλις 20 χρονών, φοράει μίνι φούστες με ένα κωλαράκι σφιχτό και τέλειο και με ένα μεγάλο και σέξι ντεκολτέ... Επίσης είχε μια μανία, να σκύβει μπροστά μου, και ενώ με κοιτάει γεμάτη υποσχέσεις, να με αφήνει να βλέπω τα εσώρουχα της.

3 Μια μέρα με προσκάλεσε στο δωμάτιό της να δούμε μαζί τις προσκλήσεις του γάμου μου που ήταν έτοιμες.
Τότε μου είπε ότι δεν αισθανόταν καλά που θα παντρευόμουν και μου εξομολογήθηκε ότι είχε συναισθήματα και επιθυμίες για μένα, τα οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει και δεν θέλει να τα ξεπεράσει. Μου είπε ότι ήθελε να κάνομε έρωτα μόνο για μια φορά, πριν το γάμο μου. Έπαθα σοκ και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη !

4 Μου είπε : - Έλα πάνω στο δωμάτιο μου αν θέλεις... Έμεινα άγαλμα. Ήμουν παγωμένος, καθόσον την έβλεπα να ανεβαίνει τις σκάλες Όταν έφτασε πάνω, έβγαλε το βρακάκι της και μου το πέταξε κάτω.

5 Εγώ παρέμεινα εκεί για ένα λεπτό , και αμέσως μετά έκανα στροφή και κατευθύνθηκα γρήγορα προς την πόρτα εξόδου. Άνοιξα την πόρτα , βγήκα από το σπίτι και έτρεξα προς το αυτοκίνητο μου. Η μελλοντική μου πεθερά με περίμενε απέξω. Με δάκρυα στα μάτια , με αγκάλιασε και μου είπε : - Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που κατάφερες και πέρασες αυτό το μικρό τεστ... Τώρα είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τον καλλίτερο άνδρα για την κορούλα μας. Καλώς ήλθες στην οικογένεια μας !

6 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ
Συμπέρασμα της ιστορίας : ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΟΥ.

7 Περισσότερα θα βρεις εδώ: www.sohosfm.gr
Σου άρεσε Περισσότερα θα βρεις εδώ:


Κατέβασμα ppt "To test της κουνιάδας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google