Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μελέτη και βελτίωση του πάρκου απέναντι από το σχολείο μας από τα παιδιά της Γ τάξης ( ) Οι εργασίες, οι σχετικές με το project, ξεκίνησαν με αφορμή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μελέτη και βελτίωση του πάρκου απέναντι από το σχολείο μας από τα παιδιά της Γ τάξης ( ) Οι εργασίες, οι σχετικές με το project, ξεκίνησαν με αφορμή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μελέτη και βελτίωση του πάρκου απέναντι από το σχολείο μας από τα παιδιά της Γ τάξης (2010-2011) Οι εργασίες, οι σχετικές με το project, ξεκίνησαν με αφορμή την ενότητα στο βιβλίο Ελληνικών με θέμα «Ο κόσμος γύρω μας». Αποφασίσαμε κι εμείς, όπως και τα παιδιά του κειμένου, να αναλάβουμε δράση για να βελτιώσουμε το χώρο του γειτονικού πάρκου. Έτσι, αφού επισκεφτήκαμε το πάρκο και σημειώσαμε τι μας άρεσε και τι όχι, καταλήξαμε στο ότι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το πάρκο είναι η ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων. Έτσι ετοιμάσαμε μια επιστολή προς το Δήμαρχο ενημερώνοντάς τον για την κατάσταση που αντικρίσαμε, ενημερωθήκαμε για το πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου μας, στο μάθημα των Μαθηματικών κάναμε έρευνα για να δούμε πόσοι από εμάς ανακυκλώνουν, στο μάθημα της Τέχνης ετοιμάσαμε πινακίδες που θα τοποθετούσαμε στο πάρκο. Στις 12 Απριλίου μαζί με τους γονείς μας αναλάβαμε δράση! Φυτέψαμε δέντρα, επισκεφτήκαμε το πάρκο, καθαρίσαμε το χώρο από τα απορρίμματα, παίξαμε διάφορα παιχνίδια με οικολογικό χαρακτήρα, φτιάξαμε κατασκευές με φυσικά υλικά που μαζέψαμε απ’ εκεί, κάναμε πικ νικ και απολαύσαμε τον όμορφο πια χώρο που καθαρίσαμε!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19


Κατέβασμα ppt "Μελέτη και βελτίωση του πάρκου απέναντι από το σχολείο μας από τα παιδιά της Γ τάξης ( ) Οι εργασίες, οι σχετικές με το project, ξεκίνησαν με αφορμή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google