Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΤ΄1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΤ΄1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΤ΄1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

2 Για τον πατέρα Παναγιώτης Βουρός

3 Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μέσα σε ένα μικρό σπίτι ζούσε μια οικογένεια o πατέρας, η μητέρα και ένα παιδί. Ο πατέρας πήγε στον πόλεμο, το παιδί τότε ήταν ακόμα μωρό. Όταν το παιδί μεγάλωσε άρχισε να αναζητάει τον πατέρα του.

4 Ήμουν μαζί του στον στρατό αλλά
Μήπως είδες τον πατέρα μου? Ήμουν μαζί του στον στρατό αλλά από τότε δεν τον έχω ξανά δει.

5 Λίγα λόγια για τον ήρωα Το παιδί ήταν μικρό όταν έχασε τον πατέρα του. Μετά από πολύ καιρό όταν μεγάλωσε άρχισε να τον αναζητάει . Έψαχνε περνώντας κάθε δυσκολία.

6 Προσθέτω έναν δικό μου ήρωα και του δίνω ρόλο
Αυτό το παιδί ζητούσε απεγνωσμένα τον πατέρα του. Ξαφνικά ενώ το παιδί περπατούσε στον δρόμο λυπημένο εμφανίστηκε ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος σκεπτόμενος τον ρώτησε τι έχει. Το αγόρι του απάντησε ότι έχει χάσει τον πατέρα του και τον ψάχνει πιστεύοντας ότι έχει πεθάνει.

7

8 Γράφω τι έγινε στο τέλος
Στο τέλος πήγε το παιδί στην Γερμανία, μαθαίνοντας πως ο πατέρας του βρισκόταν εκεί και ότι δεν είχε. Όταν έφτασε το παιδί στην Γερμανία αντίκρισε τον πατέρα του σε ένα παγκάκι τραυματισμένο από τον πόλεμο. Ξαφνιάστηκε από την χαρά του και πήγαν χαρούμενοι σπίτι.

9

10 Γράφω ένα διαφορετικό τέλος
Στο τέλος το παιδί πήγε στην Γερμανία μήπως βρει τον πατέρα του, αλλά δεν τον βρήκε. Έψαξε όλη την Γερμάνια άλλα τίποτα και γύρισε στο σπίτι του απογοητευμένος.

11 Γράφω την γνώμη μου για το βιβλιο
Το βιβλίο με εντυπωσίασε πάρα πολύ, αλλά με συγκίνησε επίσης. Ήταν πολύχρωμο το εξώφυλλο , αλλά και οι εικόνες του επίσης πολύχρωμες.

12 Γράφω λίγα λόγια για το συγγραφέα
Η συγγραφή είναι κομμάτι της ζωής μου από τη στιγμή που η ανάγκη μου για τη γραπτή αποτύπωση των σκέψεών μου έγινε δυνατότητα. Ξεκίνησα σε μικρή ηλικία με διηγήματα και ποιήματα παιδικών τότε αφορμών κι ερεθισμάτων και από τότε κρατώ το μολύβι, συζητώντας με τον εαυτό μου ή τρίτους μέσα απ’ το χαρτί.  


Κατέβασμα ppt "ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΤ΄1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google