Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δέσποινα Μαγαλιού Σεπτέμβρης 2015 Ε1’.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δέσποινα Μαγαλιού Σεπτέμβρης 2015 Ε1’."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Δέσποινα Μαγαλιού Σεπτέμβρης 2015 Ε1’

2 Ο δεκάλογος του καλού σκουπιδοτενεκέ
Ναννίνα Σακκά-Νικολακοπούλου

3 Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο Μιχάλης και οι φίλοι του πάνε στην ίδια τάξη. Η δασκάλα τους αγωνίζεται να μοιραστεί μαζί τους την γνώση. Εκείνοι βοηθάνε το σκουπιδοτενεκέ να ζητήσει τα δικαιώματά του, αντιμετωπίζουν το σεισμό με χιούμορ και κρατάνε φωτογραφικές αναμνήσεις από ένα σχολείο στα μέτρα τους.

4 Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΣ !!! ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!

5 Λίγα λόγια για τον ήρωα Ο Μιχάλης, ένας πολύ καλός μαθητής, κάνει ένα μάθημα… Κάνει Μελέτη Περιβάλλοντος και μαθαίνει για την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!!! Έχει πολλούς φίλους και κάνουν διάφορες φαντασιώσεις…

6 Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ Στην ιστορία μου θα έβαζα ένα αγοράκι με πολύ στυλ το οποίο θα έπαιζε το μαγκάκι και θα τους βάραγε όλους στο σχολείο. Μα ίσως κάποια μέρα θα πήγαινε στον διευθυντή….

7 …ΤΕΛΟΣ Τέλος τα παιδιά είχαν κανονίσει να φέρει η Μάνια μια φωτογραφική μηχανή. Eκείνη την ημέρα η Μάνια έφερε την κάμερα για να βγάλουνε όλοι μαζί φωτογραφία. Βγάλανε φωτογραφίες και περάσανε όλοι καλά.

8 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ… Τα παιδιά όμως έσπασαν την φωτογραφική κάμερα. Η Μάνια θύμωσε πάρα πολύ και δεν ήταν τα παιδιά πια φίλοι της. Της ζητούσαν συνέχεια συγνώμη αλλά αυτή δεν το δεχότανε. Τέλος τα παιδιά έμειναν τσακωμένα…

9 ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ/ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ
Το βιβλίο ήταν εξαιρετικό και μου άρεσε πολύ αυτή η ιστορία. Επίσης ήταν πολύ ωραία η ζωγραφική και τα γράμματα. Όλα ήταν μια χαρά δεν υπήρχε κάτι που να μην μου άρεσε.

10 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Ναννίνα Σακκά - Νικολακοπούλου έχει τελειώσει την Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία και την Αγγλική Φιλολογία στο Λονδίνο. Από το 1965 μέχρι σήμερα είναι δασκάλα στο Αρσάκειο και Διευθύντρια στο Δ΄Τοσίτσιο Δημοτικό Σχολείο. Παραδίδει σεμινάρια σε δασκάλους με θέμα "Τα πρότυπα κείμενα της παιδικής λογοτεχνίας μέσω της διδασκαλίας του γλωσσικού μαθήματος" και οργανώνει αφιερώματα σε Έλληνες λογοτέχνες με τη συμμετοχή των μαθητών καθώς επίσης και πολλές εκδηλώσεις, τόσο για το βιβλίο όσο και εκθέσεις βιβλίου.


Κατέβασμα ppt "Δέσποινα Μαγαλιού Σεπτέμβρης 2015 Ε1’."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google