 Η τέχνη και η τεχνολογία είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Κι όμως πριν μερικές δεκαετίες – και συγκεκριμένα το 1960 – αυτοί οι δύο τομείς συνδυάστηκαν.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ψηφιακές και Αναλογικές Πηγές
Advertisements

Τι είναι ο προγραμματισμός
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 5: Γνωριμία με το λογισμικό του υπολογιστή
Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
ΟΙ > ΤΩΝ MULTUMEDIA ΣΤΟ BLOG MAΣ. Περιγραφή των Multimedia  Τα Πολυμέσα (Multimedia) είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον.
Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες: Επεξεργασία φιλμ Επίπεδο γνώσεων: Προχωρημένοι χρήστες.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Επιμελήτρια : Μάγδα Δαστερίδου
Το υλικό του Υπολογιστή
Τεχνολογία Δικτύων Επικοινωνιών
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
To υπολογιστικό σύστημα
Τεχνολογία Επικοινωνιών
ΟΙ “ΜULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ
Ειδικές μορφές επικοινωνίας των τουριστικών επιχειρήσεων
Δεδομένα, Πληροφορίες και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
Μουσική.
Κιθάρα Μαριέττα.
Και Αρχικό: Γεωργακή Ιφιγένεια – Τροποποίηση: Τσούτσουρας Σπύρος.
“MULTI-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ MULTIMEDIA ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα Πολυμέσα είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον συνδυασμό ψηφιακών.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:RECENT DEVELOPMENTS IN FORMAL SETTINGS.(ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ) ΌΝΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡ.:ΔΟΜΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ.
ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.
Το Υλικό του Υπολογιστή
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΠΟΛΥΜΕΣΑ.
ΚΙΘΑΡΑ Η κιθάρα ανήκει στην κατηγορία των έγχορδων μουσικών οργάνων. Αποτελείται συνήθως από έξι χορδές. Κατασκευάζεται από ξύλο σε διάφορους χρωματισμούς,
2ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας Σχ. έτ
Πανεπιστήμιο Αιγαίου Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Χαρακτηριστικά του ψηφιακού ήχου.
Ο προσωπικός υπολογιστής εσωτερικά
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πρόγραμμα Σπουδών ΤΠΕ-Τεχνολογίες Πληροφορίας Επικοινωνίας Δ’ τάξης.
Λογισμικό Υπολογιστή Για να μπορεί το Υλικό μέρος του Υπολογιστή να εκτελεί και τη πιο απλή επεξεργασία δεδομένων χρειάζεται ένα σύνολο εντολών.Οι οδηγίες.
Τα πολυμέσα είναι: τεχνολογία λογισμικού και υλικού που συνδυάζει Κείμενο Ήχο Φωτογραφία Κινούμενο σχέδιο Σχέδιο Κινούμενη εικόνα Πολυμέσα.
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ι
Γλωσσάρι πληροφορικής Γιώργος καραγίαννης Σταύρος καλογερόπουλος.
Ανεξάρτητα από το θέμα που διαπραγματεύεται μια εφαρμογή πολυμέσων, συνήθως χρειάζεται λεκτική ανάπτυξη, ηχητική επένδυση και οπτική υποστήριξη. Τα κείμενα.
Προοπτικές αποφοίτων ηλεκτρονικού τομέα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΣΙΟΥΛΗ Ως μουσική ορίζεται η τέχνη που βασίζεται στην οργάνωση ήχων με σκοπό τη σύνθεση, εκτέλεση και ακρόαση/λήψη ενός μουσικού έργου. Με.
Ψηφιακό -Αναλογικό Κεφάλαιο 1ο Παράγραφος 1.1.
ΗΜΥ 100 Εισαγωγή στην Τεχνολογία ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ.
1 ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ερευνητική Εργασία ΑΤ2 Καθηγητής: Τσαφάς Α. Σχ. Ετος Θέμα: Μετατροπή του ήχου σε ηλεκτρικά σήματα και αντίστροφα.
Κεφάλαιο 6 Δίκτυα Ευρείας Περιοχής Τεχνολογία ISDN.
5ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Δεδομένα - Πληροφορία Υλικό Λογισμικό Μονάδες Εισόδου Μονάδες Εξόδου Κεντρική Μονάδα.
Τηλέφωνο. Τέλος ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΚΗΣ Βιογραφεία Το πρώτο τηλέφωνο εφευρέθηκε από τον Alexander Graham Bell το 1876 (Reuters) Το τηλέφωνο είναι μία.
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ελληνογαλλική σχολή Πειραιά
Πλαίσιο για την δημιουργία ενός επιτόπιου πειραματικού ηχομουσείου
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Ο αΓΙΟσ ΠΑΥΛΟσ
Γραφιστικός Σχεδιαμός
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Firewall Antivirus Antispyware Internet security
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 3: Πολυμέσα
(α) δίνει τον ορισμό του PLC (β) αναφέρει τις εφαρμογές του PLC.
25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Analog vs Digital Δούρβας Ιωάννης ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ.
Έμυ Χ. Τμήμα: ΣΤ2 25o Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου
thicknet Στον αρχικό τρόπο καλωδίωσης του Ethernet, το μέσο επικοινωνίας αποτελείται από ένα παχύ ομοαξονικό καλώδιο. Κάθε υπολογιστής που είναι.
Παρουσίαση της ύλης του μαθήματος «Εφαρμογές Υπολογιστών»
“Ψηφιακός έλεγχος και μέτρηση της στάθμης υγρού σε δεξαμενή"
Βασικές Έννοιες και Ορισμοί
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ Ανάπτυξη Εφαρμογών για Φορητές Συσκευές
Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή
ΜΟΥΣΙΚΟΣ.
Ο Υπολογιστής Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι μια μηχανή κατασκευασμένη κυρίως από ψηφιακά ηλεκτρονικά κυκλώματα και δευτερευόντως από ηλεκτρικά και.
Λογικές πύλες και υλοποίηση άλγεβρας Boole ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ):ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΒΟΣ- ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ KAΛΙΑΤΣΗ-ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΒΟΛΤΕΡΙΝΟΣ… ΕΠΠΑΙΚ ΑΡΓΟΥΣ.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Ροή Η: Ηλεκτρονική-Κυκλώματα-Υλικά
Γραφιστικός Σχεδιαμός
ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔιΚΤυΟΥ
Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή
Ενημέρωση Μαθητών Για Τo Μάθημα Δίκτυα CISCO
Μεταγράφημα παρουσίασης:

 Η τέχνη και η τεχνολογία είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Κι όμως πριν μερικές δεκαετίες – και συγκεκριμένα το 1960 – αυτοί οι δύο τομείς συνδυάστηκαν ιδανικά και μας χάρισαν ένα ολοκαίνουργιο και πολύ ξεχωριστό είδος μουσικής: την ηλεκτρονική μουσική.  Η γέννηση της ηλεκτρονικής μουσικής συμπίπτει με τη γέννηση του πρώτου ηλεκτρονικού συνθεσάιζερ! Αν θέλουμε να δώσουμε έναν ορισμό σε αυτό το είδος θα λέγαμε ότι πρόκειται για τη μουσική που χρησιμοποιεί για την παραγωγή της ηλεκτρονικά μουσικά όργανα και ηλεκτρονική τεχνολογία, όπως είναι το συνθεσάιζερ και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής.

 Ηλεκτρονική μουσική είναι ένας χαλαρός όρος για μουσική δημιουργημένη χρησιμοποίηση ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Οποιοσδήποτε ήχος που παράγεται με τα μέσα ενός ηλεκτρικού σήματος μπορεί εύλογα να κληθεί ηλεκτρονικός, και ο όρος χρησιμοποιείται μερικές φορές που τρόπος -- στη μουσική όπου η ακουστική απόδοση είναι ο κανόνας, ακόμη και η εισαγωγή ηλεκτρονικού ενισχυτές μπορέστε να αγγίξετε από τις συζητήσεις της ηλεκτρονικής μουσικής (τζαζ και λαϊκή μουσική, παραδείγματος χάριν, έχει περάσει από πολύ επιχείρημα για το θέμα). σήματα.

 Σαν κατηγορία κριτικής και μάρκετινγκ, εντούτοις, ηλεκτρονική μουσική αναφέρεται στη μουσική που παράγεται κατά ένα μεγάλο μέρος από τα ηλεκτρονικά συστατικά, όπως συνθέτες, δειγματοληπτικές συσκευές, υπολογιστές, και μηχανές τυμπάνων. Θεωρητικά, η μουσική θα μπορούσε να περιλάβει όποιες δίπoτε από μια σειρά άλλων "οργάνων". Η ηλεκτρονική μουσική μπορεί επίσης να αναφερθεί ως μουσική υπολογιστών επειδή το λογισμικό έχει επιτρέψει στους χειρισμένους ήχους για να υποβληθεί σε επεξεργασία και να τοποθετηθεί διαδοχικά ψηφιακά και βολικά, σε αντίθεση με αναλογικοί συνθέτες εκείνο το ηλεκτρικό υλικό χρήσης για να χειριστεί τα σήματα.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΝ:  XATZH XOΥΣΕΙΝ ΧΙΛΜΗ  ΚΙΡΛΗ ΑΛΗ ΑΤΑΚΑΝ  ΕΜΙΡ ΤΖΕΜΑΛΗ  ΤΑΜΠΟΓΛΟΥ ΧΟΥΣΕΙΝ  ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ ΜΟΥΡΤΕΖΑ