ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
KΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
Advertisements

ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ-Μάγειρας.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥ
EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ Πώς να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, την κοινότητα Λοιπές Πληροφορίες.
Υλικά.
Χτένα. καπνίζει πιάτο αγελάδα ράβει ψαλίδι ανακατεύει.
Κοστολόγηση Μάθημα 15.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
Ενότητα: 4 Μαγειρική Χώρου Εστίασης Κεφάλαιο 4. 2
Παρασκευές επιδορπίων
ΕΝΟΤΗΤΑ:6 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Ζ΄ ΣΤΟΧΟΙ:
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
Επιμέλεια Ξενοφώντος Μάριος Καμπούρης Χρυσόστομος
Ενότητα: 1 - Εισαγωγή και Τεχνολογία Μπαρ
ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ!; Συγχαρητήρια! Είσαι πια αρκετά μεγάλος για να χρησιμοποιείς την ηλεκτρική κουζίνα ή το φούρνο μικροκυμάτων η μαμά σου σού είπε πως μπορείς.
ΕΝΟΤΗΤΑ 6 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.
Φαγητά εύκολης χρήσης ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ:
BAΘΥ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ (DEEP FRYING)
Τάσεις στην Επισιτιστική βιομηχανία(μάθημα 1ον)
Ενότητα: Παρασκευές Επιδορπίων
ΣΑΛΟΜΙΔΟΥ ΕΥΗ ΟΜΠΟΥΚΟΒΙΤΣ ΠΑΟΛΑ
ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης 3ου Έτους
Μαγειρική Χώρου Εστίασης Θέμα: Παρασκευές Βοδινών
ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ Ξέβαθο Τηγάνισμα
ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΜΠΡΕΖΕ BRAISE OR POT ROASTING
Ενότητα 7.1 Πρόληψη τροφικής δηλητηρίασης
Καταγραφή Εξοπλισμού. Καταγραφή Εξοπλισμού ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Ο/η μαθητής/τρια να είναι ικανός/η να: Ορίζει την καταγραφή του εξοπλισμού. Εξηγεί τη χρησιμότητα.
Ενότητα: 5 Ετοιμασία και Παράθεση Σάλτσες Σαλατών και Σαλάτες Κεφάλαιο Caesar dressing, Thousand island dressing.
Ενότητα: 5 Ετοιμασία και Παράθεση Σάλτσες Σαλατών και Σαλάτες Κεφάλαιο Vinaigrette, Citronette, Roquefort dressing.
Φυσικές Επιστήμες Θερμότητα. Άσκηση 1 Φόντο η κουζίνα ενός σπιτιού. Πάνω στον πάγκο υπάρχουν υλικά : νερό, γάλα, χυμός, λάδι. Μιλά ένα αγόρι. Γεια σας.
Επιμελημένη παράθεση Ορεκτικών
Project στο μάθημα Τ.Π.Ε Μυκονιάτικη Κουζίνα.
Μαγειρική Χώρου Εστίασης Θέμα: Παρασκευές Βοδινών
Ενότητα: 2 Επιμελημένη παράθεση Ορεκτικών Κεφάλαιο " Γαρίδες Προβενσάλ " " Scampi a la Provencale " 1.
Ενότητα: Παρασκευές Επιδορπίων
Μάθημα: Φλαμπέ Ενότητα: 19 - Μαγειρική χώρου εστίασης Κεφάλαιο 1 - Αστακός Νιούμπουργκ (Lobster Newburg) 1.
Ενότητα: Μαγειρική χώρου εστίασης
ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ!!! ‘Αλεξ Χαράλαμπος Στ’2.
ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ κατ` επιλογή μάθημα ΙΙΙ εξαμήνου
ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ κατ` επιλογή μάθημα ΙΙΙ εξαμήνου
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ Ξ ΈΒΑΘΟ Τ ΗΓΆΝΙΣΜΑ. Σ ΤΟΧΟΙ Μ ΑΘΗΜΑΤΟ Σ Ορίζει και περιγράφει τη μέθοδο μαγειρέματος. Αναφέρει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα,
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗN ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗN ΚΟΥΖΙΝΑ.
ΜΠΡΕΖΕ BRAISE.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
Π ΡΟΓΕ Υ ΜΑΤΑ Ευριπίδης Σάββα. ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤ ΗΣ ΝΑ Ε Ι ΝΑΙ Σ Ε Θ ΕΣ Η ΝΑ : Διακρίνει τους παράγοντες ελέγχου της ποιότητα των αυγών. Περιγράφει τους.
ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ. Σ ΤΟΧΟΙ Μ ΑΘΗΜΑΤΟ Σ Ορίζει και περιγράφει τη μέθοδο μαγειρέματος. Αναφέρει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τις τροφές που ψήνονται με τη.
 ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΡΟΣΤΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.
 Ορίζει και περιγράφει τη μέθοδο μαγειρέματος.  Αναφέρει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τις τροφές που ψήνονται με τη μέθοδο και τον εξοπλισμό.
Μάθημα 2 Πρώτα Βήματα στη Σχεδίαση μίας Εγκατάστασης: Απαιτούμενες Ηλεκτρικές Γραμμές και Υπολογισμοί Φορτίων.
Εφαρμογές καλών και κακών αγωγών της θερμότητας στην καθημερινή μας ζωή Εξηγήστε γιατί τα αντικείμενα που σας παρουσιάζονται πιο κάτω είναι κατασκευασμένα.
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ Αυτή είναι η συνταγή για το παστίτσιο, που φτιάχνανε οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες μας και δεν το χορταίναμε ποτέ. Πλούσιο, γευστικό,
Ενότητα: 1 - Εισαγωγή και Τεχνολογία του Φλαμπέ
Φούρνος μικροκυμάτων Μ
Μεθοδοι ΜαγειρεματοΣ 2.
Τμήμα: Α’1 Μαθητής: Γιάννης Αλεξανδρής Καθηγητής: κ. Α. Γεωργίου
CombiSet CS 1223 Ι Προϊοντικά χαρακτηριστικά
ΦΕ13: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Μεθοδοι ΜαγειρεματοΣ 1.
BAΘΥ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ (DEEP FRYING)
Φούρνος Combi Η 5040 BM € 1560 Προϊοντικά χαρακτηριστικά Σχεδιασμός
ΡΟΣΤΟ ΣΕ ΔΟΧΕΙΟ (POELING /POELER)
Cupcakes Κατερίνα + Μαρβίνα.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Βαρύς εξοπλισμός: Περιλαμβάνει μεγάλες συσκευές και μηχανήματα Ελαφρύς εξοπλισμός: Περιλαμβάνει σκεύη και μικρά εργαλεία

ΒΑΡΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΦΟΥΡΝΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΣΧΑΡΕΣ ΦΡΙΤΟΥΡΕΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΙΞΕΡ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ ΨΥΓΕΙΑ

ΕΛΑΦΡΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ

ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΜΑΣΑΤΗΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΤΗΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΡΙΟΝΟΕΙΔΕΣ

ΑΚΟΝΙΣΜΑ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ: ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΑ

ΑΚΟΝΙΣΜΑ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ: ΤΟ ΑΚΟΝΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΣΑ: ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΜΕ ΜΑΣΑΤΗ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ