Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΡΟΣΤΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΡΟΣΤΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΡΟΣΤΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ.  ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ.  ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.  ΕΠΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

3  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΡΟΦΗΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.

4  Η ΤΡΟΦΗ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ, ΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΒΟΥΤΥΡΟΚΟΛΛΑ Η΄ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.

5   ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.  ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΡΕΑΤΑ.  . 

6  ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΣΚΛΗΡΑ ΚΡΕΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΨΗΣΙΜΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ ΔΑΠΑΝΗΡΗ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ.

7  ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ ΨΗΝΟΥΜΕ ΚΡΕΑΤΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ.

8  ΦΟΥΡΝΟΙ  ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ, ΠΗΛΙΝΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΟΧΕΙΑ  ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

9  ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΡΟΣΤΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ.  ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ.  ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.  ΕΠΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ


Κατέβασμα ppt " ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΡΟΣΤΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google