Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Advertisements

Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με το Attendant.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με άμεσα μηνύματα και παρουσία.
Εισαγωγή στους πίνακες περιεχομένων (ΠΠ) και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την αρχή για να ξεκινήσει.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
Support.ebsco.com Η Λίστα αποτελεσμάτων EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση στην εφαρμογή Ομάδων Ανταπόκρισης.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Microsoft® Lync™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με διασκέψεις και συνεργασία
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με το Web App.
Support.ebsco.com Αναζήτηση Business Source στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Καθηγητής: Δ. Μπουτακίδης
Γονικός έλεγχος Κ. Ξ. Γ. «ΛΙΟΛΙΟΥ». Γονικός έλεγχος •Ακόμη κι όταν δεν κρυφοκοιτάζετε, μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στη χρήση του υπολογιστή από τα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Δημιουργία λογαριασμού .
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τις αναφορές στατιστικών δεδομένων της EBSCOadmin.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση σχετικά με ήχο και βίντεο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Εργασία στην Πληροφορική Από τους μαθητές: Γιώργο Γκρέγκορυ Νίκο Βρεττό.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση βοήθειας Επίπεδο γνώσεων:
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – MS Windows – Περιβάλλον εργασίας
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων.
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε.
Εκπαιδευτικό μάθημα Διεξαγωγή Προηγμένης αναζήτησης στο EBSCOhost Μοναδικό πεδίο εύρεσης
Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία μιας Βασικής αναζήτησης στο EBSCOhost
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
Εκπαιδευτικό μάθημα Διεξαγωγή Προηγμένης αναζήτησης στο EBSCOhost Πεδία εύρεσης βάσει οδηγιών
Εισαγωγή στο Blackboard
Διαχείριση πληροφοριών και επικοινωνίες Ονομ/νυμο Επιμορφωτή Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή ΥΠΕΠΘ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ»
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS 8 ΟΜΑΔΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΑΚΙΑΣ ΝΑΚΟΣ ΝΤΟΜΠΕΒ.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
1 Εφαρμογές Η/Υ στη Λογοπαθολογία Εισαγωγή στο PowerPoint Ευγενία Τόκη Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης MIS
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
Δημιουργία Λογαριασμού
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Κάντε τις συναντήσεις ουσιαστικές
Παρουσίαση ευρείας οθόνης
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Εισερχόμενα Τα οργανωμένα Εκκαθάριση φακέλου Παράβλεψη συνομιλίας
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Γραφικό Περιβάλλον Εργασίας H/Y
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Σημειώσεις : Μιχάλης Φίλης
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει πλακίδια στην ενότητα που βρίσκεται στα αριστερά, τα οποία σας βοηθούν να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση στις συσκέψεις, τις επαφές, τις συνομιλίες και το φωνητικό ταχυδρομείο σας. Επιλέξτε το πλακίδιο μιας δυνατότητας για να την χρησιμοποιήσετε. Στην αρχική οθόνη υπάρχει επίσης ένα κουμπί αναζήτησης για την εύρεση ατόμων. Εκεί εμφανίζονται οι επαφές του Lync οργανωμένες στα Αγαπημένα και άλλες ομάδες, καθώς επίσης και οι πληροφορίες κατάστασής σας. Πληκτρολόγηση εξωτερικού αριθμού τηλεφώνου Η δυνατότητα διατίθεται μόνο εάν οι παράμετροι του λογαριασμού σας έχουν ρυθμιστεί για την υποστήριξη κλήσεων προς και από τυπικούς αριθμούς τηλεφώνου και δεν είναι διαθέσιμη για τους χρήστες του Office Από την αρχική οθόνη, σαρώστε προς τα μέσα από το κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Πληκτρολόγιο κλήσης. 2.Χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να πληκτρολογήσετε τον αριθμό που θέλετε και, στη συνέχεια, πατήστε Κλήση. Lync του Windows Store Πρόσβαση στις εντολές της εφαρμογής Σαρώστε προς τα μέσα από το κάτω ή το επάνω μέρος του παραθύρου δυνατοτήτων που εμφανίζεται αφού πατήσετε ένα πλακίδιο. Οι εντολές στο κάτω τμήμα είναι οι διαθέσιμες επιλογές της δυνατότητας. Η επάνω γραμμή περιλαμβάνει το εικονίδιο Lync και πλακίδια για τις πρόσφατες και τις τρέχουσες συνομιλίες. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο Lync για να μεταβείτε απευθείας στην αρχική οθόνη. Έλεγχος μηνύματος φωνητικού ταχυδρομείου στο Lync Διαθέσιμο μόνο εάν έχει ενεργοποιηθεί για εσάς και δεν διατίθεται για τους χρήστες του Office 365. Το πλακίδιο Φων. ταχυδρομείο εμφανίζει τον αριθμό των μηνυμάτων φωνητικού ταχυδρομείου που δεν έχετε ακούσει ακόμα. Πατήστε το πλακίδιο και μετά πατήστε το συγκεκριμένο μήνυμα φωνητικού ταχυδρομείου που θέλετε να ακούσετε. Προβολή ιστορικού συνομιλιών Εάν λάβατε ένα μήνυμα ή μια κλήση από μια επαφή σας ενώ βρισκόσασταν μακριά από τον υπολογιστή, στο πλακίδιο "Ιστορικό" αυτής της ενότητας θα εμφανίζεται ο αριθμός των μηνυμάτων και κλήσεων στα οποία δεν έχετε απαντήσει. Πατήστε το πλακίδιο για να δείτε τις συνομιλίες στις οποίες δεν έχετε απαντήσει. Κούμπωμα του παραθύρου του Lync Κάντε σάρωση από το επάνω τμήμα της οθόνης προς τα μέσα και σχηματίστε μια καμπύλη προς τα δεξιά ή τα αριστερά. Ένα παράθυρο του Lync μικρότερου μεγέθους θα κουμπωθεί στην πλευρά που επιλέξατε, αφήνοντας την υπόλοιπη οθόνη διαθέσιμη για άλλες εφαρμογές. Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις συσκέψεις και τις συνομιλίες σας και να επικοινωνείτε με άτομα, καθώς εργάζεστε σε κάτι άλλο. Πατήστε στην εικόνα σας για να επεξεργαστείτε το μήνυμα κατάστασης. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε Enter. Πρόσβαση στις εντολές της εφαρμογήςΠαράθυρο σε παράθεση Κάθε πλακίδιο μηνύματος διαθέτει ένα κουμπί αναπαραγωγής, ένα κουμπί ταχύτητας, τη διάρκεια του μηνύματος, την ώρα λήψης και τον αποστολέα.

Εμπλουτισμένες συνομιλίες με άμεσα μηνύματα Εάν ξεκινήσετε μια συνομιλία άμεσων μηνυμάτων με μία επαφή, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα άτομα, εφόσον χρειάζεται. 1.Στο παράθυρο της συνομιλίας, πατήστε Συμμετέχοντες και στη συνέχεια Πρόσκληση περισσότερων ατόμων. 2.Πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου που θέλετε να προσκαλέσετε. 3.Στα αποτελέσματα αναζήτησης, πατήστε στην εικόνα της επαφής και, στη συνέχεια, στο σημείο "συν" για να προσθέσετε την επαφή στη συνομιλία άμεσων μηνυμάτων. Συμμετοχή σε συσκέψεις Lync Στο πρώτο τετράγωνο της αρχικής οθόνης εμφανίζεται η επόμενη σύσκεψη Lync. Πατήστε Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync για να εισέλθετε σε μια σύσκεψη. Εάν δεν είναι αυτή η σύσκεψη που θέλετε ή αν συνδέεστε στη σύσκεψη μέσω τηλεφώνου, πατήστε το πλακίδιο Συσκέψεις και συνδεθείτε από την οθόνη "Συσκέψεις". Προσθήκη επαφής Προσθέστε επαφές από την εφαρμογή Lync Windows Store και οργανώστε τις σε μία από τις προεπιλεγμένες ομάδες ή σε νέες ομάδες. Οι αλλαγές σας θα συγχρονιστούν αυτόματα με τη λίστα Επαφές του Lync σε όλες τις συσκευές σας. Αναζήτηση και αποστολή άμεσου μηνύματος σε μια επαφή του Lync 1.Πατήστε το κουμπί "Αναζήτηση" στην αρχική οθόνη. 2.Πατήστε μέσα στο πλαίσιο κειμένου αναζήτησης και πληκτρολογήστε το όνομα της επαφής. 3.Πατήστε την εικόνα της επαφής στα αποτελέσματα αναζήτησης και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο IM. 4.Πατήστε στο πλαίσιο κειμένου, πληκτρολογήστε ένα μήνυμα και πατήστε Enter. Κλήση επαφής του Lync Πατήστε την εικόνα μιας επαφής και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο του τηλεφώνου. Πατήστε την επιλογή σας για τον τύπο της κλήσης που επιθυμείτε, μέσω Lync ή αριθμού τηλεφώνου, εάν υπάρχει διαθέσιμος αριθμός. (Δεν έχουν ρυθμιστεί οι παράμετροι όλων των λογαριασμών για την υποστήριξη κλήσεων σε τυπικά τηλέφωνα). 1.Πατήστε το κουμπί αναζήτησης στην αρχική οθόνη. 2.Πατήστε μέσα στο πλαίσιο κειμένου αναζήτησης και πληκτρολογήστε το όνομα της επαφής. 3.Πατήστε την εικόνα της επαφής στα αποτελέσματα αναζήτησης και κατόπιν πατήστε το κουμπί με τις τρεις τελείες. 4.Επιλέξτε ένα από τα εξής: Προσθήκη στα Αγαπημένα ή Προσθήκη σε ομάδα. Συνδεθείτε στον ήχο της σύσκεψης μέσω του Lync ή μέσω του τηλεφώνου σας. Εύρεση βοήθειας στο Lync Από οποιαδήποτε οθόνη στο Lync, σαρώστε προς τα μέσα από το δεξιό άκρο της οθόνης, πατήστε Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, πατήστε Βοήθεια. ΣΥΜΒΟΥΛΗ 15 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη σύσκεψη, το πλακίδιο "Συμμετοχή" αλλάζει σε Άμεση σύσκεψη ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε μια σύσκεψη άμεσα. 4.Για να προσθέσετε ήχο ή βίντεο στη συνομιλία, πατήστε Κλήση ή Βίντεο > Έναρξη βίντεο.