Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Δημιουργία Λογαριασμού

2 Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από οποιαδήποτε υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεστε τον δικό σας υπολογιστή, όπως συμβαίνει με τους συνηθισμένους POP3 λογαριασμούς.

3 Ξεκινώντας … Πρώτα-πρώτα, μπαίνουμε στην σελίδα του Google, πληκτρολογώντας την διεύθυνση: ή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του Google αν υπάρχει ήδη στην γραμμή εργαλείων μας.

4 Θα ανοίξει η κεντρική σελίδα του Google: Στο πάνω αριστερά μενού κάνετε κλικ στο Gmail

5 Μόλις ανοίξει η αρχική σελίδα του Gmail, πηγαίνετε στο κάτω δεξιά μενού: και κάνετε κλικ.

6 Υποβολή Στοιχείων Θα ανοίξει η σελίδα για να υποβάλλετε τα στοιχεία σας: Συμπληρώνετε στα Ελληνικά Με λατινικούς χαρακτήρες 1 2 3 1: Το gmail σας ενημερώνει άμεσα για την διαθεσιμότητα του ονόματος χρήστη που επιλέξατε, για να επιλέξετε άλλο αν χρειάζεται. 2: Σας ενημερώνει αν οι χαρακτήρες που εισάγετε για τον κωδικό πρόσβασης είναι λίγοι. 3: Είναι προαιρετικό.

7 Αφού εισάγετε όλα τα στοιχεία σας, κάντε κλικ στο τελευταίο τετράγωνο. Αν τα στοιχεία σας καταχωρήθηκαν σωστά θα δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας. 4 5 4: Αν έχετε άλλο e-mail το εισάγετε για να σας βρουν σε περίπτωση προβλήματος. 5: Προσπαθήστε να πληκτρολογήσετε τα γράμματα που βλέπετε.

8 Αν υπάρχει κάπου λάθος ή πρόβλημα θα σας ζητηθεί να ξανακαταχωρήσετε κάποια από τα στοιχεία σας και να ξανακάνετε κλικ στο τελευταίο τετράγωνο. Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, κάθε φορά που θα θέλετε να ελέγξετε το Gmail σας, θα πηγαίνετε στο μενού: στην κεντρική σελίδα του Gmail για να συνδεθείτε. Καλή επιτυχία!!!


Κατέβασμα ppt "Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google