Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη της επαφής σας θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση για την αποδοχή της κλήσης σας. 3.Όταν τελειώσετε, αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί της κάμερας και ορίστε μια επιλογή: Διακοπή βίντεο: Τερματίζει το βίντεό σας, αλλά εξακολουθείτε να βλέπετε τα βίντεο των άλλων. Τερματισμός βίντεο: Τερματίζει όλα τα βίντεο για εσάς, αλλά εξακολουθείτε να έχετε ήχο. Βίντεο ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. ΣΥΜΒΟΥΛΗ Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί της κάμερας για να προσθέσετε βίντεο σε ένα άμεσο μήνυμα ή μια κλήση διάσκεψης. Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να μοιραστείτε το βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα web, ωστόσο δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων ατόμων. Για να ρυθμίσετε την κάμερά σας: Κάντε κλικ στο εικονίδιο Επιλογές στο κύριο παράθυρο του Lync και επιλέξτε Συσκευή βίντεο. Αν δεν βλέπετε την προεπισκόπηση βίντεο, βεβαιωθείτε ότι η κάμερα λειτουργεί σωστά. Για να αλλάξετε ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις κάμερας. Χρήση στοιχείων ελέγχου και προβολής βίντεο Κάντε κλικ στο εικονίδιο Επιλογή μιας διάταξης και επιλέξτε ένα από τα παρακάτω: Προβολή συλλογής: Εμφανίζει τα βίντεο όλων των συμμετεχόντων. Προβολή ομιλητή: Εμφανίζει το βίντεο του παρουσιαστή. Προβολή παρουσίασης: Εμφανίζει μόνο το περιεχόμενο της σύσκεψης. Συμπαγής προβολή: Εμφανίζει τα πλακίδια των συμμετεχόντων σε ένα συμπαγές παράθυρο. Διαχείριση των συμμετεχόντων Για να διαχειριστείτε τους συμμετέχοντες, κάντε δεξί κλικ στο βίντεο ή τη φωτογραφία τους: Σίγαση, Διακοπή σίγασης ή Κατάργηση του ατόμου από τη σύσκεψη. Κλείδωμα της ανάδειξης βίντεο: Κλειδώνει το βίντεο στο κεντρικό άτομο. Καρφίτσωμα στη συλλογή: Διατηρεί έναν συμμετέχοντα ορατό στην προβολή συλλογής. Προβολή πλήρους οθόνης Επιλέξτε Έξοδος από τη συλλογή βίντεο για να δείτε τα βίντεο σε ξεχωριστά παράθυρα. Επιλέξτε Προβολή πλήρους οθόνης για μεγάλη προβολή των βίντεο. Επιλέξτε Είσοδος στη συλλογή βίντεο για να επιστρέψετε στην κανονική προβολή.

2 Πρόσκληση άλλων ατόμων σε κλήση βίντεο 1.Στο παράθυρο συνομιλίας, αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί ατόμων και επιλέξτε Πρόσκληση περισσότερων ατόμων. 2.Επιλέξτε τα άτομα που θέλετε να προσκαλέσετε από το παράθυρο Προσθήκη ατόμων και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη. 3.Οι νέοι προσκεκλημένοι θα λάβουν μια αναδυόμενη πρόσκληση για συμμετοχή στην κλήση. Προσθήκη βίντεο σε συνομιλία με άμεσα μηνύματα 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί κάμερας και ελέγξτε την προεπισκόπηση. 2.Ρυθμίστε την κάμερά σας, εάν χρειάζεται, και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη βίντεο. 3.Για να τερματίσετε την κοινή χρήση του βίντεο, κάντε κλικ στο κουμπί Διακοπή του βίντεό μου. ΣΥΜΒΟΥΛΗ Επιλέξτε Τερματισμός βίντεο για να διακόψετε την κοινή χρήση του βίντεό σας με άλλους ΑΛΛΑ ΚΑΙ για να διακόψετε τις δικές τους τροφοδοσίες βίντεο προς εσάς. Έναρξη διάσκεψης με βίντεο Ξεκινήστε μια πρόχειρη διάσκεψη με βίντεο για να συζητήσετε ένα θέμα που απαιτεί άμεση προσοχή. 1.Επιλέξτε πολλές επαφές κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Ctrl και κάνοντας κλικ στα ονόματα. 2.Κάντε δεξί κλικ στην επιλογή και επιλέξτε Έναρξη κλήσης βίντεο. 3.Όταν ξεκινάτε μια κλήση βίντεο, χρησιμοποιείτε αυτόματα στο Lync τον ήχο του υπολογιστή. 4.Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία ελέγχου βίντεο για να διαχειριστείτε τη διάσκεψη. Απάντηση σε κλήση βίντεο Όταν κάποιος σας καλεί, στην οθόνη εμφανίζεται μια ειδοποίηση. Για να απαντήσετε στην κλήση, κάντε κλικ σε οποιοδήποτε σημείο στην περιοχή της φωτογραφίας. Επιλέξτε Παράβλεψη για να απορρίψετε την κλήση και να τη στείλετε στο φωνητικό ταχυδρομείο. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές για να πραγματοποιήσετε άλλες ενέργειες: Αποστολή της κλήσης στο Φωνητικό ταχυδρομείο. Ανακατεύθυνση στο Κινητό ή το τηλέφωνο Οικίας. Απάντηση με άμεσο μήνυμα αντί για βίντεο. Απάντηση μόνο με ήχο αν δεν θέλετε να μοιραστείτε το βίντεό σας. Ορισμός ως "Μην ενοχλείτε" για απόρριψη της κλήσης και αποφυγή άλλων κλήσεων.


Κατέβασμα ppt "Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google