Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κάντε τις συναντήσεις ουσιαστικές

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κάντε τις συναντήσεις ουσιαστικές"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κάντε τις συναντήσεις ουσιαστικές
Ευχαριστούμε, <όνομα FN>. Καλημέρα/καλό απόγευμα/καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι <όνομα> και είμαι <ιδιότητα στη Microsoft>. Είμαι σε αυτήν τη θέση εδώ και <# ετών>, με κύριο τομέα εστίασης <σύντομη περιγραφή της τρέχουσας θέσης σας>. Σήμερα, είμαι εδώ για να σας μιλήσω για ένα από τα μοντέρνα σενάρια συνεργασίας μας (μέσα από την οικογένεια του Office 365). Ο όρος "μοντέρνα σενάρια συνεργασίας" είναι απλώς ένας ωραίος τρόπος για να περιγράψουμε μια εμπειρία που λαμβάνει χώρα μέσα από την οικογένεια προγραμμάτων του Office 365. Η εμπειρία για την οποία θέλω να σας μιλήσω έχει τον εξής τίτλο: Κάντε τις συναντήσεις ουσιαστικές. Καθώς συζητάμε για αυτά τα σενάρια, θα παρατηρήσετε δύο πράγματα: (1) θα εστιάσουμε στο Skype για επιχειρήσεις και (2) θα δείτε πώς, αν και θα ξεκινήσουμε με το Skype για επιχειρήσεις, σύντομα θα αναφερθούμε (μέσω της ουσιαστικής ενσωμάτωσης) και σε άλλα προϊόντα της οικογένειας του Office 365. Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση της παραγωγικότητάς μας.

2 Η επικοινωνία είναι η καρδιά κάθε τέλειας ομάδας.
Καρδιά Η επικοινωνία είναι η καρδιά κάθε τέλειας ομάδας. Οι ομάδες που επικοινωνούν συχνά και ανοιχτά είναι καλύτερες. Είναι πιο αποτελεσματικές, ανταποκρίνονται ταχύτερα, προγραμματίζουν καλύτερα το μέλλον και βοηθάνε η μία την άλλη πιο αποτελεσματικά. Ακούνε τους πελάτες και τις τάσεις της αγοράς. Τα μέλη τους μοιράζονται μεταξύ τους πληροφορίες. Προκαλούν ανοιχτά το ένα το άλλο. Επικοινωνούν με αποτελεσματικό τρόπο και αυτό τις καθιστά μοναδικές ομάδες.

3 Πώς μπορεί να επικοινωνεί καλύτερα η ομάδα σας;
Ομάδα Πώς μπορεί να επικοινωνεί καλύτερα η ομάδα σας;

4 Skype για επιχειρήσεις
11/27/ :02 PM Η Microsoft σάς προσφέρει ήδη τα εργαλεία που καθιστούν πιο παραγωγικές τις συναντήσεις σας, με πόρους οι οποίοι είναι ενσωματωμένοι, οικείοι και μέρος της καθημερινής εργασιακής εμπειρίας. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα με το Skype για επιχειρήσεις ως μέρος του Office 365. Το Skype για επιχειρήσεις είναι, στην πραγματικότητα, η βάση του Office 365. Πρόκειται για την εφαρμογή που συνδέει μεταξύ τους όλους τους άλλους φόρτους εργασίας, προσφέροντας τη δυνατότητα της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (με την πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων), και επιτρέποντάς τους να ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ (με παρουσιάσεις και συμμετοχές σε συναντήσεις) και να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ (μέσω κοινής χρήσης εγγράφων και διάφορων σεναρίων συνεργασίας). Και όλα αυτά προσφέρονται στους χρήστες μέσω μιας ενιαίας/ενοποιημένης, εύχρηστης, ΓΝΩΡΙΜΗΣ εφαρμογής: του Skype για επιχειρήσεις. © 2016 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η MICROSOFT ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ Ή ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ.

5 να επικοινωνεί καλύτερα και να εργάζεται αποτελεσματικά
Skype για επιχειρήσεις Συνδέει εσάς και την ομάδα σας στο διαδίκτυο, από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω άμεσων μηνυμάτων και διασκέψεων με ήχο, βίντεο και web, βοηθώντας σας να συνεργάζεστε καλύτερα στις ηλεκτρονικές συναντήσεις. Μέσω του Office 365, το Skype για επιχειρήσεις σάς προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία για να συνεργάζεστε καλύτερα μεταξύ σας. Το Skype για επιχειρήσεις συνδέει εσάς και τα μέλη της ομάδας σας στο διαδίκτυο, σε πραγματικό χρόνο, από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω άμεσων μηνυμάτων και διασκέψεων ήχου, βίντεο και web από πολλές συσκευές, για να σας βοηθήσει να συνεργάζεστε καλύτερα μεταξύ σας κατά τις online συναντήσεις βοηθά την ομάδα σας... να επικοινωνεί καλύτερα, να παίρνει αποφάσεις, να ενεργεί και να εργάζεται αποτελεσματικά. βοηθά την ομάδα σας... να επικοινωνεί καλύτερα και να εργάζεται αποτελεσματικά

6 Κάντε τις συναντήσεις ουσιαστικές...
Ενισχύοντας τις αποτελεσματικές συσκέψεις Ολοκληρωμένη λύση για συσκέψεις Μία πλατφόρμα για κάθε είδους σύσκεψης και για κάθε είδους συσκευή. Σας ενισχύει για να πραγματοποιείτε ουσιαστικές και διαδραστικές συναντήσεις Επικοινωνήστε, όπως θέλετε Διοργανώστε συναντήσεις και συναναστραφείτε με τις επαφές σας με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και με ευέλικτο τρόπο για οποιοδήποτε κοινό Ας δούμε πιο αναλυτικά το σενάριο "Κάντε τις συναντήσεις ουσιαστικές". Δύο σημεία πρέπει να επισημάνουμε: Πρώτον: Το Skype για επιχειρήσεις είναι μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ: είναι η μία πλατφόρμα που χρειάζεστε για κάθε είδους σύσκεψη και για κάθε είδους συσκευή. Η πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα μας δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες σας να εργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανεξάρτητα από το σημείο του κόσμου στο οποίο βρίσκονται Δεύτερον: Το Skype για επιχειρήσεις σάς επιτρέπει να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ: από το να διοργανώνετε συσκέψεις μέχρι το να επικοινωνείτε με τις επαφές σας, το Skype για επιχειρήσεις μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας και είναι ευέλικτο για οποιοδήποτε κοινό.

7 Ολοκληρωμένη λύση για συσκέψεις
Συνδεθείτε στην ομάδα σας από οπουδήποτε με τις εφαρμογές για κινητά Skype για επιχειρήσεις σε Windows, Android και iOS. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε τηλέφωνο για να συμμετάσχετε σε Συσκέψεις Skype, μέσω κλήσεων διασκέψεων PSTN προς το εσωτερικό ή το εξωτερικό της εταιρείας σας. Συνεργαστείτε λες και βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο, ακόμα και όταν αυτό δεν ισχύει. Μοιραστείτε την επιφάνεια εργασίας σας, ηχογραφήστε μια συνάντηση και καταγράψτε τα όλα στο OneNote. Ολοκληρωμένη λύση για συσκέψεις Συνδεθείτε και συνεργαστείτε με την ολοκληρωμένη λύση για συσκέψεις Skype για επιχειρήσεις. Συνδεθείτε με την ομάδα σας σχεδόν από οπουδήποτε με τις εφαρμογές για κινητά του Skype για επιχειρήσεις για Windows, Android και iOS. Ή χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε τηλέφωνο για να πραγματοποιήσετε εσωτερική ή εξωτερική κλήση με τις Διασκέψεις PSTN, οι οποίες σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τοπικούς αριθμούς κλήσεων για να συμμετάσχετε στις Συσκέψεις Skype ή εξωτερικές κλήσεις για να προσκαλέσετε συμμετέχοντες σε μια σύσκεψη με έναν αριθμό τηλεφώνου. Το Skype για επιχειρήσεις σάς επιτρέπει να εργάζεστε λες και βρίσκεστε όλοι σε ένα δωμάτιο, ακόμα και αν αυτό δεν ισχύει: μοιραστείτε την οθόνη σας, ηχογραφήστε μια σύσκεψη και καταγράψτε τα όλα με το OneNote.

8 Συνεργαστείτε από οπουδήποτε
Πάρτε μέρος σε συσκέψεις από οπουδήποτε: επιτραπέζιο υπολογιστή, κινητό, εφαρμογή web, τηλέφωνο PSTN κ.λπ. 1 Προσκαλέστε κι άλλα άτομα σε μια συζήτηση 2 Μεταβιβάστε μια κλήση εν κινήσει 3 Το Skype για επιχειρήσεις προσφέρει πολλούς τρόπους σύνδεσης με τις επαφές σας, ανά πάσα στιγμή και όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη του Skype για επιχειρήσεις από οπουδήποτε, αρκεί να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη Skype για επιχειρήσεις, αν το έχετε εγκαταστήσει. Αν βρίσκεστε εν κινήσει, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Skype για επιχειρήσεις για να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη από το τηλέφωνο ή το tablet σας, όπως ένα τηλέφωνο Android ή ένα iPad της Apple, με ένα μόνο κλικ, και μάλιστα με ήχο και εικόνα και κοινόχρηστο περιεχόμενο. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμμετάσχετε στη σύσκεψη με κλήση από τηλέφωνο. Προσκαλέστε εύκολα και άλλα άτομα μέσω του Skype για επιχειρήσεις ή χρησιμοποιώντας την επιλογή κλήσης εξωτερικής γραμμής για διάσκεψη (μέσω PSTN). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις ενέργειες που θα μπορούν να κάνουν οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης: να προσθέτουν ή να καταργούν συμμετέχοντες, να θέτουν σε σίγαση συμμετέχοντες, να μπλοκάρουν συνομιλίες ή βίντεο και να βλέπουν ποιος έχει τη δυνατότητα να κάνει παρουσίαση. Αν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από το γραφείο σας, επειδή σας ζήτησε κάποιος, αλλά παρ' όλα αυτά θέλετε να παραμείνετε στη συζήτηση, μπορείτε να μεταφέρετε την κλήση στην κινητή συσκευή σας. Εύκολα και χωρίς κόπο.

9 Συνδεθείτε με συναδέλφους
Κρατήστε ζωντανό το ενδιαφέρον των συναδέλφων σας προσθέτοντας βίντεο ή επεκτείνοντας τη συζήτησή σας, ώστε να συμπεριλαμβάνετε επιπλέον συμμετέχοντες. Ενισχύστε την εμπειρία της σύσκεψής σας, μετατρέποντας μια κλήση διάσκεψης σε βιντεοκλήση για να πραγματοποιείτε συναντήσεις πρόσωπο-με-πρόσωπο, με ένα μόνο κλικ. Οι βιντεοκλήσεις γεφυρώνουν την απόσταση μεταξύ των ανθρώπων όπου κι αν βρίσκονται και κάνουν τις συζητήσεις πιο προσωπικές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάμερα και ακουστικά υπολογιστή με ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Προσκαλέστε και άλλα άτομα στη σύσκεψή σας μέσω του Skype για επιχειρήσεις ή χρησιμοποιώντας την επιλογή κλήσης εξωτερικής γραμμής για διάσκεψη (μέσω PSTN). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις ενέργειες που θα μπορούν να κάνουν οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης: Να προσθέτουν ή να καταργούν συμμετέχοντες, να θέτουν σε σίγαση συμμετέχοντες, να μπλοκάρουν συνομιλίες ή βίντεο και να βλέπουν ποιος έχει τη δυνατότητα να κάνει παρουσίαση. 5 Επικοινωνήστε με φωνή και βίντεο 4 Προσκαλέστε κι άλλα άτομα

10 Ξεκινήστε να κρατάτε σημειώσεις στο OneNote
Διοργάνωση πιο παραγωγικών συσκέψεων Το Skype για επιχειρήσεις μπορεί να σας βοηθήσει να συλλέγετε πληροφορίες, να λαμβάνετε αποφάσεις και να εργάζεστε ταχύτερα χάρη σε εργαλεία που διατηρούν ζωντανό το ενδιαφέρον των μελών της ομάδας σας. Αν είστε παρουσιαστής, μπορείτε να δείχνετε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας σας ή απλώς μερικά επιλεγμένα προγράμματα σε όλους όσοι συμμετέχουν σε μια συνάντηση μέσω του Skype για επιχειρήσεις. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών προγραμμάτων στην οθόνη για εμφάνιση σε πραγματικό χρόνο όλων των εργασιών σας. Εσείς επιλέγετε τι μπορούν να δουν οι άλλοι συνομιλητές, είτε ολόκληρη την οθόνη σας ή κάποιο μεμονωμένο πρόγραμμα. Αποστείλλετε την παρουσίασή σας σε PowerPoint κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για σχολιασμό κάτω από τις διαφάνειες σε πραγματικό χρόνο ή αφήστε κάποιον άλλο να παρουσιάσει στη θέση σας. Μπορείτε επίσης να δώσετε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να λάβουν τις διαφάνειες του PowerPoint πριν ή μετά τη σύσκεψη. Μετά τη σύσκεψη, μοιραστείτε τις σημειώσεις ή το αρχείο της ηχογραφημένης σύσκεψης ή προγραμματίστε επακόλουθες συναντήσεις με τους συμμετέχοντές σας. Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα κοινής χρήσης επιφάνειας εργασίας και εφαρμογών 6 Παρουσιάστε και προσθέστε σχόλια σε ένα PowerPoint που μοιράζεστε με άλλα άτομα 7 Ξεκινήστε να κρατάτε σημειώσεις στο OneNote 8

11 Skype για επιχειρήσεις
11/27/ :02 PM Επαγγελματικές παρουσιάσεις με πλούσιες δυνατότητες Επισυνάψτε το περιεχόμενο μιας σύσκεψης σε μια πρόσκληση ή αποστείλατε/προσθέστε κοινόχρηστες σημειώσεις, για γρήγορη πρόσβαση και κοινή χρήση Συνεργαστείτε σε έγγραφα με άλλα άτομα ή μοιραστείτε την επιφάνεια εργασίας/εφαρμογή σας Προσθέστε κοινόχρηστες σημειώσεις, δίνοντας σε όλους πρόσβαση σε σημειώσεις, περιεχόμενο και την ηχογράφηση της σύσκεψής σας Παρουσιάστε τις διαφάνειες του PowerPoint που έχετε ετοιμάσει: οι συμμετέχοντες μπορούν να περιηγούνται στις διαφάνειες από μόνοι τους ή να προσθέτουν σχόλια σε παρουσιάσεις Το Skype για επιχειρήσεις είναι η μοναδική πλατφόρμα που χρειάζεστε για κάθε είδους σύσκεψη και για κάθε είδους συσκευή, η οποία σας επιτρέπει πραγματικά να επικοινωνείτε, όπως θέλετε. © 2016 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η MICROSOFT ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ Ή ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ.

12 Επικοινωνήστε όπως θέλετε
Λάβετε πληροφορίες χωρίς να απομακρυνθείτε από το γραφείο σας. Μπορείτε να ανταλλάξετε άμεσα μηνύματα (IM), να μοιραστείτε την οθόνη, να συνομιλήσετε ή να πραγματοποιήσετε συνομιλία με εικόνα, ενώ εργάζεστε. Προσκαλέστε κι άλλα άτομα στη συζήτηση και μοιραστείτε την επιφάνεια εργασίας σας με ευκολία, ώστε να μπορείτε να παίρνετε αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο. Επικοινωνήστε όπως θέλετε Το Skype για επιχειρήσεις σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε όπως θέλετε. Επειδή το Skype για επιχειρήσεις είναι πλέον ενσωματωμένο στις εφαρμογές του Office, μπορείτε να συνεργάζεστε με την ομάδα σας, απευθείας μέσα από τα έγγραφά σας ή από ένα του Outlook. Μάλιστα, το Skype για επιχειρήσεις λειτουργεί σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις επαφές σας, είτε βρίσκονται στο γραφείο ή εν κινήσει. Λάβετε γρήγορα πληροφορίες χωρίς να απομακρυνθείτε από το γραφείο σας. Αν θέλετε να απευθυνθείτε σε έναν συνάδελφο για βοήθεια, μπορείτε να του στείλετε άμεσο μήνυμα (IM), να μοιραστείτε την οθόνη σας, να του μιλήσετε ή να κάνετε μαζί του συνομιλία με βίντεο για να συζητήσετε το έργο σας. Κατά τη διάρκεια της εργασίας σας, μπορείτε επίσης να προσκαλείτε και άλλα άτομα σε μια συζήτηση και να μοιράζεστε την επιφάνεια εργασίας σας, ώστε να λαμβάνετε αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο.

13 Επικοινωνήστε με άτομα από τις επαφές σας
Το Skype για επιχειρήσεις προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με τις επαφές σας, από την επιφάνεια εργασίας σας. Για την ακρίβεια, το Skype για επιχειρήσεις είναι ενσωματωμένο στις εφαρμογές του Office, ώστε να μπορείτε να έρχεστε σε επαφή με την ομάδα σας μέσα από ένα έγγραφο Word ή από το Outlook. Μέσω του Skype για επιχειρήσεις, μπορείτε να βρείτε εύκολα άλλους χρήστες ή μια ομάδα και να μιλήσετε μαζί τους σε πραγματικό χρόνο 1 προς 1. Μπορείτε να προσθέσετε οποιονδήποτε από την εταιρεία σας και δύο τύπους εξωτερικών επαφών: Χρήστες του Skype για επιχειρήσεις σε άλλες εταιρείες ή οργανισμούς ΚΑΙ χρήστες του Skype. Αναζητήστε όποιον επιθυμείτε στο ευρετήριο του Skype και προσθέστε τον στη λίστα επαφών σας. Ή συνδεθείτε με άλλους μέσω καρτών επαφής που εμφανίζονται στα εισερχόμενα, στις τοποθεσίες και στις εφαρμογές του Office. Στο Outlook, κάντε κλικ σε ένα από οποιονδήποτε με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνήσετε. Μπορείτε να δείτε την ένδειξη παρουσίας ενός ατόμου δίπλα από το όνομά του. Αν είναι πράσινη, είναι διαθέσιμο. Ξεκινήστε μια συζήτηση με άμεσα μηνύματα (IM) με ένα μόνο κλικ. Λιγότερο επίσημα από το και πιο γρήγορα από μια τηλεφωνική κλήση, τα άμεσα μηνύματα (IM) του Skype για επιχειρήσεις είναι ασυναγώνιστο ως προς την ταχύτητα και την ευχρηστία. Μετακινήστε το ποντίκι σας επάνω από τη φωτογραφία ενός ατόμου για να εμφανιστεί το γρήγορο μενού του Skype για επιχειρήσεις, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να ξεκινήσετε ένα άμεσο μήνυμα (IM) ή μια συνομιλία με βίντεο ή να στείλετε ένα . Βρείτε ένα άτομο από τη λίστα των επαφών σας ή από ένα 1 2 Στείλτε άμεσο μήνυμα (IM) σε μια επαφή

14 Επεκτείνετε τις συνομιλίες σας
Προσθέστε ήχο και εικόνα στη συζήτηση IM σας 1 Κοινοποιήστε, συνεργαστείτε και παρουσιάστε 2 Προγραμματίστε μια σύσκεψη για παρακολούθηση στο Outlook 3 Μπορείτε να διευρύνετε εύκολα και αυθόρμητα μια συζήτηση, ώστε να περιλαμβάνει και άλλα άτομα, καθώς και τη δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων. Οδηγήστε ένα βήμα παραπέρα τη συζήτηση μέσω IM μετατρέποντας τα άμεσα μηνύματα (IM) σε σύσκεψη. Προσθέστε ήχο ή ακόμα και βίντεο. Σύρετε επαφές από το κύριο παράθυρο του Skype για επιχειρήσεις που βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου των άμεσων μηνυμάτων (IM) για να τα προσθέσετε στη συζήτηση. Μετακινήστε το ποντίκι σας στο παράθυρο του Skype για να εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας ή το πρόγραμμά σας. Προσθέστε συνημμένα ή κάντε δημοσκοπήσεις σε συμμετέχοντες για να λαμβάνετε πληροφορίες από την ομάδα σας, χωρίς να απαιτείται να κλείσετε το έγγραφό σας. Στη συνέχεια, προγραμματίστε μια επακόλουθη σύσκεψη για να συνεχίσετε τη συζήτησή σας.

15 Office 365 και Skype για επιχειρήσεις
Επιτρέπει τη δυναμική κοινή χρήση και τη συνεργασία, ώστε να πραγματοποιείτε πιο αποτελεσματικές συναντήσεις και να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας. Το Skype για επιχειρήσεις προσφέρει ενσωματωμένα και σταθερά εργαλεία, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιείτε πιο αποτελεσματικές συναντήσεις, σχεδόν από οπουδήποτε, καθώς και να ενισχύετε την παραγωγικότητα της ομάδας σας μέσω συνεργασίας.

16 Πόροι Επισκεφτείτε: Microsoft FastTrack για Office 365
Ολοκληρωμένη λύση για συσκέψεις Επικοινωνήστε, όπως θέλετε Μεγιστοποιήστε τη χρήση του Skype για επιχειρήσεις Επικοινωνήστε με το Office 365 για υποστήριξη επιχειρήσεων: Λήψη Οδηγών γρήγορης εκκίνησης (διάφοροι οδηγοί 4 σελίδων με πλήρη χρώματα με οδηγίες για το Skype για επιχειρήσεις): Πόροι onboarding για το Office 365: Προσθέστε το FastTrack στα αγαπημένα σας, ώστε να έχετε πρόσβαση στους πόρους που χρειάζεστε για να αναπτύξετε και να χρησιμοποιήσετε το Office 365: Δημιουργία πλάνου επιτυχίας: Διαβάστε τον Οδηγό χρήσης: Πραγματοποιήστε λήψη και προσαρμόστε τους πόρους για κοινή χρήση με τις ομάδες σας: Μάθετε περισσότερα για το Skype για επιχειρήσεις Ακολουθήστε τα ιστολόγια του Office:


Κατέβασμα ppt "Κάντε τις συναντήσεις ουσιαστικές"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google