Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων http://support.ebsco.com/training/resources.php

2 Καλωσήρθατε στο εκπαιδευτικό μάθημα της EBSCO για τη Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων στο EBSCOhost. Με τις Ειδοποιήσεις αναζητήσεων εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο αναζήτησης και μπορείτε να τις ρυθμίσετε έτσι ώστε να λαμβάνετε αυτόματη ειδοποίηση μέσω ηλ. ταχυδρομείου, όποτε γίνονται διαθέσιμα νέα αποτελέσματα.

3 Η ρύθμιση μιας Ειδοποίησης αναζήτησης από τη λίστα αποτελεσμάτων είναι εύκολη και μπορεί να γίνει γρήγορα. Αφού πραγματοποιήσετε την αναζήτησή σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Ειδοποίηση/ Αποθήκευση/ Κοινοποίηση στην κορυφή της λίστας αποτελεσμάτων και επιλέξτε E-mail Alert (Ειδοποίηση ηλ. ταχυδρομείου) από το αναδυόμενο μενού που θα εμφανιστεί.

4 Το παράθυρο ρυθμίσεων ειδοποίησης θα εμφανιστεί στην οθόνη πάνω από τη λίστα αποτελεσμάτων σας. Προτού αποθηκεύσετε τις ειδοποιήσεις ή τις αποθηκευμένες αναζητήσεις, πρέπει να συνδεθείτε στο φάκελό σας Το δικό μου EBSCOhost. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Εγγραφή για να συνδεθείτε στον προσωπικό σας φάκελο ή να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό.

5 Εισαγάγετε το αναγνωριστικό χρήστη σας και τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Σύνδεση. Εάν χρειάζεστε Όνομα χρήστη και Κωδικό πρόσβασης κάντε κλικ στο σύνδεσμο Δημιουργία νέου λογαριασμού και ακολουθήστε τις εντολές. Οι Ειδοποιήσεις αναζήτησης και περιοδικού, καθώς και όλες οι Αποθηκευμένες αναζητήσεις, αποθηκεύονται στον προσωπικό σας φάκελο (Το δικό μου EBSCOhost), ο οποίος μπορεί να δημιουργηθεί από χρήστες του EBSCOhost χωρίς καμία χρέωση.

6 Συμπληρώστε τη Φόρμα ρύθμισης ειδοποίησης, επιλέγοντας από τις αναπτυσσόμενες λίστες Συχνότητα και Μορφή αποτελεσμάτων. Πληκτρολογήστε τη/τις διεύθυνση(εις) ηλ. ταχυδρομείου στην/στις οποία(ες) θέλετε να αποστέλλονται τα αποτελέσματα των μελλοντικών σας αναζητήσεων και κάντε κλικ στο Αποθήκευση ειδοποίησης. Εάν θα θέλατε να προβάλετε όλες τις διαθέσιμες ρυθμίσεις προσαρμογής για τις Ειδοποιήσεις αναζητήσεων, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Ρυθμίσεις για προχωρημένους.

7 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Βοήθεια για να προβάλετε το πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα Βοήθειας.

8 Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη Διαδικτυακή τοποθεσία υποστήριξης της EBSCO http://support.ebsco.com


Κατέβασμα ppt "Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google