Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παρουσίαση ευρείας οθόνης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παρουσίαση ευρείας οθόνης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παρουσίαση ευρείας οθόνης
Συμβουλές και εργαλεία για τη δημιουργία και την παρουσίαση διαφανειών μεγάλου φορμά

2 Παρουσίαση ευρείας οθόνης
Αυτό το πρότυπο διαμορφώθηκε με αναλογίες εικόνας “ευρείας οθόνης” 16:9. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την αξιοποίηση των φορητών υπολογιστών, των τηλεοράσεων και των συσκευών προβολής διαφανειών που διαθέτουν ευρεία οθόνη. Ακόμα και αν δεν διαθέτετε ευρεία οθόνη, μπορείτε να δημιουργήσετε και να παρουσιάσετε διαφάνειες 16:9. Η Προβολή παρουσίασης του PowerPoint αλλάζει πάντα τις διαστάσεις των διαφανειών, ώστε να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε οθόνη.

3 Πλεονεκτήματα ευρείας οθόνης
Η παράθεση του υλικού γίνεται πιο φυσικά. Η ευρεία οθόνη προσθέτει εντυπωσιακή διάσταση στα γραφικά και στις εικόνες.

4 Γραφικά ευρείας οθόνης
Ακόμα και ένα απλό γραφικό, όπως ένα γράφημα, μπορεί να παρουσιαστεί με πιο δραματικό τρόπο σε ευρεία οθόνη.

5 Εικόνες ευρείας οθόνης
Οι εικόνες μπορούν επίσης να παρουσιαστούν με πιο δραματικό τρόπο στην ευρεία οθόνη.

6 Δημιουργία παρουσιάσεων 16:9
Για να ρυθμίσετε μια παρουσίαση ευρείας οθόνης, κάντε ένα από τα εξής: Ξεκινήστε με αυτό το πρότυπο. Απλώς διαγράψτε τα παραδείγματα διαφανειών και προσθέστε το δικό σας περιεχόμενο. Εναλλακτικά, μεταβείτε στην καρτέλα Σχεδίαση και ανοίξτε το παράθυρο διαλόγου Διαμόρφωση σελίδας. Κάντε κλικ στην αναπτυσσόμενη λίστα Μέγεθος διαφάνειας και επιλέξτε Προβολή στην οθόνη (16:9)(Σημείωση: υποστηρίζεται επίσης αναλογία 16:10 που είναι συνηθισμένη ανάλυση ευρείας οθόνης για φορητούς υπολογιστές.) Σημαντικό: Να ξεκινάτε πάντα με το μέγεθος της διαφάνειάς σας ορισμένο στις αναλογίες εικόνας που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Εάν αλλάξετε το μέγεθος της διαφάνειας, αφού δημιουργήσετε ορισμένες διαφάνειες, θα μεταβληθεί το μέγεθος των εικόνων και των άλλων γραφικών σας. Αυτό θα μπορούσε να παραμορφώσει την εμφάνισή τους.

7 Συμβουλές προβολής παρουσίασης
Για να κάνετε την παρουσίαση σε πραγματικά ευρεία οθόνη, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή και, προαιρετικά, μια συσκευή προβολής ή μια επίπεδη οθόνη με δυνατότητα εξόδου αναλύσεων ευρείας οθόνης. Οι συνήθεις αναλύσεις ευρείας οθόνης του υπολογιστή είναι 1280 x 800 και 1440 x 900. (Έχουν αναλογίες εικόνας 16:10, αλλά λειτουργούν καλά με συσκευές προβολής και οθόνες 16:9.) Οι τυπικές αναλύσεις τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας είναι 1280 x 720 και 1920 x 1080. Χρησιμοποιήστε το δοκιμαστικό μοτίβο στην επόμενη διαφάνεια, για να επιβεβαιώσετε τις ρυθμίσεις προβολής παρουσίασης.

8 Δοκιμαστικό μοτίβο ευρείας οθόνης (16:9)
Δοκιμή αναλογιών εικόνας (Πρέπει να εμφανίζεται κυκλικό) 4x3 16x9


Κατέβασμα ppt "Παρουσίαση ευρείας οθόνης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google