Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων ατόμων. Για να ρυθμίσετε την κάμερά σας: Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές στο κύριο παράθυρο του Lync και, στη συνέχεια, επιλέξτε Συσκευή βίντεο. Εάν δεν βλέπετε την προεπισκόπηση του βίντεό σας, βεβαιωθείτε ότι η κάμερα λειτουργεί σωστά. Για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις κάμερας. Έναρξη κλήσης βίντεο Στη λίστα των επαφών σας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας. Στην οθόνη της επαφής σας θα εμφανιστεί ένα μήνυμα για την αποδοχή της κλήσης σας. Για να τερματίσετε το τμήμα βίντεο της κλήσης, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο εικονίδιο της κάμερας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε ένα από τα εξής: Βίντεο © 2012 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Διακοπή βίντεο για να διακόψετε τη ροή του δικού σας βίντεο. Θα εξακολουθήσετε να βλέπετε τα βίντεο των άλλων ατόμων. Τερματισμός βίντεο για να σταματήσετε να βλέπετε όλα τα βίντεο. Θα εξακολουθήσετε να ακούτε ήχο. ΣΥΜΒΟΥΛΗ Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων ή μιας κλήσης ήχου, κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας για να μετατρέψετε την κλήση σε κλήση βίντεο. Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365 Επιλογή διάταξης Στο παράθυρο συνομιλίας με βίντεο, κάντε κλικ στο στοιχείο Επιλογή διάταξης και επιλέξτε ένα από τα εξής: Προβολή συλλογής, για να εμφανίζονται όλα τα βίντεο των συμμετεχόντων. Προβολή ομιλητή, για να εμφανίζονται τα βίντεο μόνο του παρουσιαστή. Προβολή περιεχομένου, για να εμφανίζεται μόνο το περιεχόμενο της σύσκεψης. Συμπαγής προβολή, για να εμφανίζονται τα πλακίδια των συμμετεχόντων σε ένα συμπαγές παράθυρο. Διαχείριση των συμμετεχόντων Για να διαχειριστείτε τους συμμετέχοντες, κάντε δεξί κλικ στο βίντεο ή τη φωτογραφία ενός ατόμου και κάντε κλικ στις επιλογές: Σίγαση, Διακοπή σίγασης ή Κατάργηση, για να εφαρμόσετε σίγαση, διακοπή σίγασης ή να καταργήσετε το συγκεκριμένο άτομο από την κλήση. Κλείδωμα της ανάδειξης βίντεο για να ορίσετε το βίντεο του συγκεκριμένου ατόμου ως βίντεο ανάδειξης. Καρφίτσωμα στη συλλογή για να διατηρήσετε το συγκεκριμένο άτομο στην προβολή συλλογής. Επιλογή της προβολής Στο παράθυρο συνομιλίας βίντεο, κάντε κλικ στις επιλογές Έξοδος από τη συλλογή βίντεο για να δείτε τα βίντεο σε ένα ξεχωριστό παράθυρο, Προβολή πλήρους οθόνης για μεγαλύτερη προβολή των βίντεο και Είσοδος στη συλλογή βίντεο για επιστροφή στην κανονική προβολή.

2 Πρόσκληση άλλων ατόμων σε κλήση βίντεο 1.Στο παράθυρο συνομιλίας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο εικονίδιο "Άτομα" και κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσκληση περισσότερων ατόμων. 2.Πληκτρολογήστε ή επιλέξτε τους νέους προσκεκλημένους και κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ. Οι νέοι προσκεκλημένοι θα λάβουν ένα μήνυμα αιτήματος για να συμμετάσχουν στην κλήση σας. Προσθήκη βίντεο σε συνομιλία με άμεσα μηνύματα 1.Στο παράθυρο συνομιλίας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο εικονίδιο της κάμερας και ελέγξτε την προεπισκόπησή σας. 2.Ρυθμίστε την κάμερά σας, εάν χρειάζεται και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη βίντεο. 3.Για να τερματίσετε την κοινή χρήση του βίντεο, κάντε κλικ στο κουμπί Διακοπή βίντεο. ΣΥΜΒΟΥΛΗ Επιλέξτε Τερματισμός βίντεο για να διακόψετε την κοινή χρήση του βίντεό σας με άλλους ΑΛΛΑ ΚΑΙ για να τερματίσετε τις δικές τους τροφοδοσίες βίντεο προς εσάς. Έναρξη σύσκεψης με βίντεο Ξεκινήστε μια έκτακτη σύσκεψη με βίντεο για να συζητήσετε ένα θέμα που απαιτεί άμεση προσοχή. 1.Στη λίστα των επαφών σας, επιλέξτε πολλές επαφές κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Ctrl και κάνοντας κλικ στα ονόματα. 2.Κάντε δεξί κλικ σε ένα από τα επιλεγμένα ονόματα και επιλέξτε Έναρξη κλήσης βίντεο. Όταν ξεκινάτε μια κλήση βίντεο, χρησιμοποιείτε αυτόματα τον ήχο του υπολογιστή στο Lync. 3.Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία ελέγχου βίντεο για να διαχειριστείτε τη σύσκεψη. Απάντηση σε κλήση βίντεο Όταν κάποιος σας καλεί, στην οθόνη εμφανίζεται μια ειδοποίηση. Για να απαντήσετε στην κλήση, κάντε κλικ σε οποιοδήποτε σημείο στην περιοχή της φωτογραφίας. Κάντε κλικ στο στοιχείο Παράβλεψη για να απορρίψετε την κλήση. Κάντε κλικ στο στοιχείο Επιλογές και μετά στην κατάλληλη επιλογή για να κάνετε ένα από τα εξής: Απάντηση με άμεσο μήνυμα αντί για βίντεο. Απάντηση μόνο με ήχο αν δεν θέλετε να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας. Αλλαγή της κατάστασης σε "Μην ενοχλείτε" για να αγνοήσετε αυτήν την κλήση και άλλες, μέχρι να αλλάξετε την κατάστασή σας.


Κατέβασμα ppt "Ρύθμιση της συσκευής βίντεο Για να κάνετε κοινή χρήση του βίντεό σας χρειάζεστε μια κάμερα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε κάμερα για να δείτε τα βίντεο άλλων."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google