Έκθεση Βιβλίου 20 Νοεμβρίου 2012. Μια μέρα η κυρία Σταμάτη μάς ανακοίνωσε ότι το τμήμα μας θα πραγματοποιήσει μία Έκθεση Βιβλίου αφιερωμένη στο Νικηφόρο.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ Παρουσίαση από : Πούλου Τίνα Θωμαΐδα Χατζηθωμά.
Advertisements

Η ιστορία του Πέπε.
Ας διοργανώσουμε ένα πάρτι...
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Α’ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΝΗΠΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ 01/10/ /01/2013 Φοιτήτρια Σηφάκη Ελένη επόπτρια καθηγήτρια:Τσαούλα Κων/να.
ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑ Οκτώβριος – Μάιος 2012
Τίτλος υλοποιημένης Θεματικής Ενότητας: Όλα τα παιδιά του Κόσμου Χρειάζονται Δασκάλους.
Συνεργασιακή δράση «Γλώσσα και Μαθηματικά μέσα από τη λογοτεχνία»
ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
Η αξιολόγηση των σχολικών βιβλίων Κοινωνικών Επιστημών της Πέμπτη τάξης Akdoğan Dr. Fazıl Küçük Τάξη 5 Rabiya Mentes.
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Βασικές δεξιότητες μελέτης. Β. Βασιλείου.
Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος περίπατος του Γυμνασίου μας για τη σχολική χρονιά !!!!!!!! Φυσικά όπως πάντα πήγαμε στο Άλσος του Αγίου Νικολάου...
Δυσνόητα Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι. Η σύζυγος, αν και δεν.
PROJECT ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ
STOP ΣΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
Στην τάξη μου.
Ο Πάνος στη «Στοιχειωμένη αίθουσα» δήλωσε για τον Ιορδάνη: «Αυτός έχει τσακωθεί με τη Γραμματική, όπως και με κάθε άλλο μάθημα εκτός από τα Μαθηματικά.
Το Μυρμήγκι Λία & Αθανασία Στ’2 109 Δημοτικό σχολείο Οδυσσέας Ελύτης
Ευδοξία-Ηλιάνα ΣΤ΄2 109 Ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών «Οδυσσέας Ελύτης»
Αναστάσιος ΣΤ’ 1 109Ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών
Συνέντευξη από τη μητέρα μου Στέφανος Ν. Β1΄ Σχολικό έτος
ΚΟΥΡΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ, ΕΤΣΙ.
Βιβλιοπαρουσίαση Άντρεα Σπύρου Ε’1.
ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ!!~!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Ψηφιδωτό, ψηφιδωτό από τον κόσμο τον παλιό ως και τον σημερινό,ΨΑΧΝΩ,ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΚΟΛΛΩ.» Σχ. έτος Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός:
PROJECT με θέμα ¨χριστούγεννα¨
Πέρα από τον μύθο!!!!.
« ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Β΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του 27 ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου Αθηνών.
Αισθητικές παρεμβάσεις στο χώρο του σχολείου 1 ο Γυμνάσιο Πετρούπολης Σχολικό έτος
ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Η ΜΟΜΟ!!.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Εργασία στο μάθημα : Η Λογοτεχνία στο Νηπιαγωγείο Καραμπότη Μαίρη.
 Το βιβλίο αυτό μιλάει για ένα παιδί τον ντεντέκτιβ Κλούζ που ανακαλύπτει ενα φάντασμα που στοιχειώνει τον επιστάτη του σχολείου.  Τι γίνεται στο.
Γερμανία Μαρία Γεωργίου. Δευτέρα Πρωινό ξύπνημα στην Γερμανία. Η Miriam(το κορίτσι που φιλοξενούσε εμένα,την Γεωργία και την.
Ομαδική εργασία Ελένη Μπαμπίλα Σχολική Σύμβουλος.
Εκπαιδευτική εκδρομή Στ΄ τάξης του 3 ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς όλα τα παιδιά της τάξης ονειρευόμασταν την εκπαιδευτική.
Το ψέμα Ζωρζ Σαρή Μπουσμαλή Ξανθή Α’ Γυμνασίου Σχ. Έτος
Εκπαιδευτικές τεχνικές Π.Απόστολος. Προσχολική ηλικία Της Εύας της αρέσουν οι δραστηριότητες του νηπιαγωγείου αλλά καμιά φορά κολλάει στην αγαπημένη της.
Παράδειγμα από Α΄Λυκείου: Ανισοτικές σχέσεις στο τρίγωνο.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΧ.ΜΟΝΑΔΑ: 6/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜ. ΣΧ. ΑΓΚΑΘΙΑΣ-ΚΥΨΕΛΗΣ ΣΧ.ΕΤΟΣ: ΤΑΞΗ: Α' ΜΑΘΗΤΕΣ: 15 ΔΑΣΚΑΛΑ: ΜΑΝΙΑ ΑΘΗΝΑ.
Ένα παραμύθι για το διαδικτυακό εκφοβισμό
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΩΦΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Χριστίνα Γιασεμή Ειδική.
Βιολογία Γυμνασίου.
ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Το ερωτηματολόγιο για το σχολικό εκφοβισμό ως μέσο ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλου του σχολείου 1ο Γυμνάσιο Πεύκης Υπεύθυνη καθηγήτρια: Μαρία.
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
Ηλεκτρονικό Περιοδικό
Ενθαρρύνοντας την ανταπόκριση στη Βιβλική Αλήθεια
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
Αναζητώντας το καλό κλίμα στο σχολείο
3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής 2o Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης Πέλλας “Η Τάξη του Μέλλοντος” Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Δέσποινα Μαγαλιού Σεπτέμβρης 2015 Ε1’.
Τοπογραφία Τοπογραφία είναι η επιστήμη η οποία ασχολείται με τις μεθόδους με την βοήθεια των οποίων απεικονίζεται υπό κλίμακα η επιφάνεια του εδάφους επάνω.
Ευσταθία Μπολιεράκη ε
3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ (αντιμετωπίζοντας τις κρίσεις που
795. Πρακτική άσκηση σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσησ
Η Ζωή θα μπορούσε να είναι ωραία…
Πρακτική Άσκηση: Διδασκαλία σε Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης
1ο Νηπιαγωγείο Πατρών
7 ο Νηπιαγωγείο Πατρών – Γεωργάκης Ολύμπιος
73 ο Νηπιαγωγείο Πατρών
33ο Νηπιαγωγείο Πατρών
Νηπιαγωγείο Κ. Μαζαρακίου
1/θεσιο Νηπιαγωγείο Ισώματος
«Γνωρίζοντας το μελλοντικό μου σχολείο» 71o Νηπιαγωγείο Πατρών
44ο Νηπιαγωγείο Πατρών
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Έκθεση Βιβλίου 20 Νοεμβρίου 2012

Μια μέρα η κυρία Σταμάτη μάς ανακοίνωσε ότι το τμήμα μας θα πραγματοποιήσει μία Έκθεση Βιβλίου αφιερωμένη στο Νικηφόρο Βρεττάκο. Μια μέρα η κυρία Σταμάτη μάς ανακοίνωσε ότι το τμήμα μας θα πραγματοποιήσει μία Έκθεση Βιβλίου αφιερωμένη στο Νικηφόρο Βρεττάκο.

Μία αναστάτωση επικράτησε στην τάξη. Τα συναισθήματα πετάχτηκαν σαν χιλιάδες πεταλούδες μέσα από ένα βιβλίο. Μία αναστάτωση επικράτησε στην τάξη. Τα συναισθήματα πετάχτηκαν σαν χιλιάδες πεταλούδες μέσα από ένα βιβλίο. Χαρά, αγωνία, ανυπομονησία για τη διοργάνωση. Χαρά, αγωνία, ανυπομονησία για τη διοργάνωση.

Αμέσως, άρχισαν οι συζητήσεις για τις ετοιμασίες της έκθεσης. Αμέσως, άρχισαν οι συζητήσεις για τις ετοιμασίες της έκθεσης. Πρώτον, έπρεπε όλοι να φέρουμε βιβλία. Πρώτον, έπρεπε όλοι να φέρουμε βιβλία. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο.

Βέβαια, έπειτα από πολλές συζητήσεις καταλάβαμε ότι δεν ήταν και πολύ εύκολο. Βέβαια, έπειτα από πολλές συζητήσεις καταλάβαμε ότι δεν ήταν και πολύ εύκολο. Τι να διαλέξουμε από όλα τα βιβλία που έχουμε όλοι στο σπίτι μας; Τι να διαλέξουμε από όλα τα βιβλία που έχουμε όλοι στο σπίτι μας;

Ευτυχώς, όμως, που η κυρία Σταμάτη έχει πάντα τη διάθεση να μας βοηθήσει και, έτσι, ξεκαθάρισε το τοπίο. Ευτυχώς, όμως, που η κυρία Σταμάτη έχει πάντα τη διάθεση να μας βοηθήσει και, έτσι, ξεκαθάρισε το τοπίο.

Επιτέλους, ήρθε η μέρα της έκθεσης βιβλίου. Επιτέλους, ήρθε η μέρα της έκθεσης βιβλίου. Έπρεπε να ετοιμάσουμε την τάξη μας. Έπρεπε να ετοιμάσουμε την τάξη μας. Όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι.

Όλα τα παιδιά είχαν φέρει πολύ ωραία βιβλία. Όλα τα παιδιά είχαν φέρει πολύ ωραία βιβλία. Αρχίσαμε να τοποθετούμε τα βιβλία πάνω στα θρανία με ωραίο και ευπαρουσίαστο τρόπο. Αρχίσαμε να τοποθετούμε τα βιβλία πάνω στα θρανία με ωραίο και ευπαρουσίαστο τρόπο.

Τελικά, το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο. Τελικά, το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο. Βέβαια, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για επισκέψεις, γιατί το διάλειμμα είναι πολύ μικρό. Βέβαια, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για επισκέψεις, γιατί το διάλειμμα είναι πολύ μικρό. Θα έπρεπε, ίσως, να είχαμε συνεννοηθεί με το Διευθυντή να παίρναμε λίγο χρόνο από το επόμενο μάθημα. Θα έπρεπε, ίσως, να είχαμε συνεννοηθεί με το Διευθυντή να παίρναμε λίγο χρόνο από το επόμενο μάθημα.

Δεν πειράζει όμως!!! Δεν πειράζει όμως!!! Η όλη διαδικασία ήταν απόλαυση! Η όλη διαδικασία ήταν απόλαυση! Η ομαδική εργασία ήταν ωραία εμπειρία! Η ομαδική εργασία ήταν ωραία εμπειρία! Η ιδέα της κυρίας Σταμάτη ήταν πετυχημένη! Η ιδέα της κυρίας Σταμάτη ήταν πετυχημένη!

Φέρνοντας τα βιβλία μας στο σχολείο θυμηθήκαμε τις ωραίες εικόνες που μας είχαν ταξιδέψει διαβάζοντάς τα! Φέρνοντας τα βιβλία μας στο σχολείο θυμηθήκαμε τις ωραίες εικόνες που μας είχαν ταξιδέψει διαβάζοντάς τα! Και, επιπλέον, πήραμε και ιδέες από τα βιβλία των συμμαθητών μας! Και, επιπλέον, πήραμε και ιδέες από τα βιβλία των συμμαθητών μας!

«Τα σκαλοπάτια της γνώσης διευρύνουν το νου και απελευθερώνουν τον άνθρωπο»

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ Κ., Β1 - 7 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ : ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ