Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Το βιβλίο αυτό μιλάει για ένα παιδί τον ντεντέκτιβ Κλούζ που ανακαλύπτει ενα φάντασμα που στοιχειώνει τον επιστάτη του σχολείου.  Τι γίνεται στο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Το βιβλίο αυτό μιλάει για ένα παιδί τον ντεντέκτιβ Κλούζ που ανακαλύπτει ενα φάντασμα που στοιχειώνει τον επιστάτη του σχολείου.  Τι γίνεται στο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3  Το βιβλίο αυτό μιλάει για ένα παιδί τον ντεντέκτιβ Κλούζ που ανακαλύπτει ενα φάντασμα που στοιχειώνει τον επιστάτη του σχολείου.  Τι γίνεται στο τέλος?

4

5  Ο ντεντέκτιβ Κλούζ είναι ένα ντροπαλό παιδί που του αρέσουν οι τσίχλες καπρέζε και το μυστήριο. Θέλει να είναι πάντα δίκαιος και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει ένας μεγάλος ντεντέκτιβ !

6  Ο ήρωας που φαντάστηκα λέγεται κυρία Στοκ και είναι η γυναίκα του δάσκαλου του ντεντέκτιβ κλούζ. Η κυρία Στοκ προσπαθεί να λύσει το μυστήριο μαζί με τον ντεντέκτιβ Κλούζ.

7  Στο τέλος ο ντεντέκτιβ κλούζ ανακαλύπτει το ροζ φάντασμα που ήταν ο δάσκαλος του. Όμως τον λυπήθηκε και είπε στον επιστάτη ότι δεν υπήρχε κανένα φάντασμα παρά μόνο η φαντασία του.

8  Ο Ντεντέκτιβ Κλούζ βλέπει το φάντασμα, πέφτει κάτω και λυποθυμάει. Μετά από ώρες ξύπνησε και κατάλαβε ότι κοιμόταν.

9  Η γνώμη μου για το βιβλίο είναι ότι είναι πολύ διασκεδαστικό!  Διαβάστε το κι εσείς.

10  Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι πολύ πετυχημένος.


Κατέβασμα ppt " Το βιβλίο αυτό μιλάει για ένα παιδί τον ντεντέκτιβ Κλούζ που ανακαλύπτει ενα φάντασμα που στοιχειώνει τον επιστάτη του σχολείου.  Τι γίνεται στο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google