Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος περίπατος του Γυμνασίου μας για τη σχολική χρονιά 2008-2009!!!!!!!! Φυσικά όπως πάντα πήγαμε στο Άλσος του Αγίου Νικολάου...

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος περίπατος του Γυμνασίου μας για τη σχολική χρονιά 2008-2009!!!!!!!! Φυσικά όπως πάντα πήγαμε στο Άλσος του Αγίου Νικολάου..."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος περίπατος του Γυμνασίου μας για τη σχολική χρονιά 2008-2009!!!!!!!! Φυσικά όπως πάντα πήγαμε στο Άλσος του Αγίου Νικολάου... $όχι βέβαια ότι μας χαλάει!!! κάθε άλλο.....$ Η μέρα ήταν από το πρωί θαυμάσια κι αυτό ήταν ένα από τα πολλά ++++.!!!!! Επίσης κάτι που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι σ' αυτό τον περίπατο κάθε άλλο παρά μόνοι ήμασταν....!!! Είχαν ανέβει και πολλά λύκεια, το 1ο, το 2ο, τα ΤΕΕ, και το λύκειο της Μαρίνας. Έτσι είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε πολλούς φίλους μας και παλιούς συμμαθητές μας.! Ο περίπατός μας τέλειωσε χαρούμενα κι ευτυχώς δεν υπήρξαν άσχημα περιστατικά!!!!!!! Τέλος όλοι ελπίζουμε οι υπόλοιποι περίπατοι να είναι τόσο επιτυχείς, γιατί όπως είπε κι ο κ. Τάκης ''αυτός ο περίπατος θα είναι ένα τεστ κι απ' αυτόν θα εξαρτηθούν όλοι οι άλλοι.''

2 Απ' ότι φαίνεται όλοι λίγο, πολύ διασκέδασαν!!!!!! Κι όπως πάντα στις παρέες το γέλιο, έδινε κι έπαιρνε!!!

3 ####(ουμε-ουμε-ουμε σας ευχαριστούμε, κι αν μας αγαπάτε να μας ξαναπάτε!)#### Κι ευτυχώς αποφύγαμε δυσάρεστα περιστατικά!!! ********Επίσης πρέπει να πω ότι το τοπίο ήταν $όπως πάντα άλλωστε$ εκθαμβωτικό!!!! (^_^)


Κατέβασμα ppt "Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος περίπατος του Γυμνασίου μας για τη σχολική χρονιά 2008-2009!!!!!!!! Φυσικά όπως πάντα πήγαμε στο Άλσος του Αγίου Νικολάου..."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google