Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΜΟΜΟ!!.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΜΟΜΟ!!."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΜΟΜΟ!!

2 Η Μόμο είναι ένα ορφανό, αλλά έξυπνο κορίτσι
Η Μόμο είναι ένα ορφανό, αλλά έξυπνο κορίτσι. Σπίτι του είναι ένα αρχαίο θέατρο που αποτελεί το μόνο αξιοθέατο ενός μικρού και φτωχικού χωριού. Μια μέρα λίγοι τουρίστες που πήγαν να επισκεπτούν το θέατρο είδαν το κορίτσι και όταν έμαθαν την ιστορία του το λυπήθηκαν. Σύντομα όλο το χωριό μαθαίνει το νέο. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν το κορίτσι και κάνουν ό,τι μπορούν.

3 Λίγες μέρες μετά, η Μόμο έμενε σε μία μικρή, αλλά ωραία παράγκα στο αρχαίο θέατρο. Οι χωριανοί, που την συμπάθησαν της έδιναν ό,τι ήθελε.

4 Η Μόμο ήταν πολύ ευτυχισμένη και οι φίλοι της, μικροί και μεγάλοι την επισκέπτονταν κάθε μέρα.Οι καλύτεροί της φίλοι ήταν ο Τζίτζης ο ξεναγός,20-30 χρόνων και ο Μπέμπος ο καθαριστής, ένας γέρος.

5 Μία μέρα, η Μόμο κατάλαβε, ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κλέβουν το χρόνο από ανθρώπους που δεν έφτεγαν σε τίποτα. Αυτοί οι κλέφτες είναι ό,τι πιο κακό υπάρχει και ονομάζονται κλέφτες του χρόνου. O μόνος άνθρωπος που δεν μπορούσαν να πειράξουν ήταν … η ΜΟΜΟ.

6 Η Μόμο μην ξέροντας τι την περιμένει, αλλά και αν θα βγει ζωντανή από αυτή την υπόθεση, αποφασίζει να σώσει τους φίλους της που κινδυνεύουν. Με τη βοήθεια ενός μυστικού της φίλου και μίας έξυπνης ΧΕΛΟΝΑΣ και πολλές περιπέτειες … επόμενη σελίδα

7 ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!

8 ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ! Το βιβλίο μου άρεσε, γιατί: ήταν ξεκαρδιστικό
είχε πολύ αγωνία έχει πολύ φαντασία υπήρχαν στιγμές ανακούφισης που η ηρωίδα γλίτωνε στο παρά πέντε. δεν θέλεις να σταματάς να το διαβάζεις!!

9 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Η ΜΟΜΟ!!."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google