Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ!!~!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ!!~!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ!!~!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΜΥΡΤΩ ΤΡΑΓΟΥΛΙΑ

2 Μυτιλήνη, Λέσβος 1970, 15 Σεπτεμβρίου Αγαπημένο μου ημερολόγιο, Σήμερα, άρχισε το σχολείο και είμαι πολύ χαρούμενη που ξαναείδα τους φίλους μου! Για ακόμα μια χρονιά έχουμε για δάσκαλο της τάξης τον Κ. Στέλιο Παπαγεωργίου. Δυστυχώς , αυτή η χρόνια είναι η τελευταία μου στο δημοτικό και είμαι πολύ λυπημένη που θα χάσω την κολλητή μου ,την Αθηνά. Τώρα σε αφήνω για να πάω να ετοιμάσω την σάκα μου για το σχολείο. Αύριο με περιμένει μια καινούρια μέρα. Σε καληνυχτίζω , Άννα!

3

4 ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΛΕΣΒΟΣ 1970, 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΛΕΣΒΟΣ 1970, 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Πολυαγαπημένο μου ημερολόγιο, Συγγνώμη που έχω πολύ καιρό να σου γράψω… Να, εδώ και δύο εβδομάδες έχει έρθει στο σχολείο μια καινούρια μαθήτρια, η Άρτεμις. Είναι συμπαθητικό κορίτσι, αλλά έχει μαθησιακά προβλήματα και ο δάσκαλος μου την αγνοεί. Μερικές φορές μάλιστα την βαράει με την ξύλινη βίτσα. Εγώ στεναχωριέμαι για αυτή αφού μου θυμίζει τον εαυτό μου στα πρώτα χρόνια του δημοτικού .Μάλιστα, εγώ και η Αθηνά ορκιστήκαμε να την βοηθήσουμε. Η Αθηνά είναι η καλύτερη μαθήτρια της τάξης. Τώρα είναι σπίτι μου και κάνουμε μαζί τα μαθήματά μας. Αντίο τώρα. Άννα!

5 ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΛΕΣΒΟΣ 1970, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΛΕΣΒΟΣ 1970, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Σήμερα επικράτησε πανζουρλισμός στην τάξη. Ο κύριος Στέλιος μας ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχουμε σε έναν διαγωνισμό έκθεσης της τάξης. Μας χώρισε σε ομάδες και εγώ ήμουν με την Αθηνά και την Άρτεμη. Χάρηκα πολύ όταν το άκουσα αυτό, γιατί θα συνεργαζόμουν με την καινούρια μαθήτρια και με την πιο έμπιστη φίλη μου. Το θέμα ήταν ελεύθερο και εμείς επιλέξαμε την «φιλία». Δουλέψαμε σκληρά και πιστεύω πως βγάλαμε ένα ωραίο αποτέλεσμα. Όταν ο δάσκαλος θα ανακοίνωνε τα αποτελέσματα είχα τόση αγωνία που έτρεμε το θρανίο μου και έτσι έπεσε μελάνι στην ποδιά μου. Η ποδιά μου έγινε κατάμαυρη! Ο δάσκαλος δεν το παρατήρησε και συνέχισε να ψάχνει τα χαρτιά του.

6 Ξαφνικά, σήκωσε τα μάτια του και μας κοίταξε με τρομακτικό βλέμμα
Ξαφνικά, σήκωσε τα μάτια του και μας κοίταξε με τρομακτικό βλέμμα. Παγώσαμε! Με την άγρια φωνή του μας είπε πως νικητής αυτού του διαγωνισμού ήταν η ομάδα του Γιάννη. Δεν λυπήθηκα και τόσο πολύ που δεν νικήσαμε, γιατί κατάφερα να βοηθήσω την Άρτεμη. Ακόμα, καταφέραμε να την βάλουμε στην παρέα μας σχηματίζοντας τα ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ!!! Α + Α + Α Ν Ρ Θ Ν Τ Η Α Ε Ν Μ Α Ι Σ

7 Τα τρια αλφα Η καινούρια σχολική χρονιά στην όμορφη Μυτιλήνη έχει αρχίσει. Παιδικές φωνές ξεχειλίζουν στους δρόμους και το σχολείο είναι ήδη ανοιχτό. Πέρασαν 2 μήνες και ένα καινούριο κορίτσι η Άρτεμις ήρθε στο σχολείο μας. Ένας διαγωνισμός έκθεσης διοργανώνεται στην τάξη. Θα καταφέρει η Άννα με την Αθηνά και την Άρτεμη να κερδίσουν; Η Άννα με την βοήθεια του ημερολογίου της θα καταφέρει να μας δώσει την απάντηση;

8 Έχετε κάνει μια πάρα πολύ επιμελημένη εργασία! Συγχαρητήρια!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΜΥΡΤΩ ΤΡΑΓΟΥΛΙΑ Έχετε κάνει μια πάρα πολύ επιμελημένη εργασία! Συγχαρητήρια! Υπάρχει ένας μικρός αναχρονισμός: η φωτογραφία στην 6η διαφάνεια, η αναφορά στο μελάνι που χύθηκε δεν ανταποκρίνονται στη δεκαετία του 1970 αλλά μάλλον στη δεκαετία του 50.


Κατέβασμα ppt "ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ!!~!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google