Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΟΥΡΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ, ΕΤΣΙ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΟΥΡΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ, ΕΤΣΙ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΟΥΡΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

2 ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ, ΕΤΣΙ ΕΤΡΕΞΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΝΗΔΙΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΛΟΥΡΓΗ.

3 ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ !!! ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΣΚΑΛΑ 5

4 Αφού το πουλί ήταν μαγικό, μπόρεσε και με μια γρήγορη κίνηση βγήκε έξω από το κατάστημα. Τότε είδε τον κύριο Γεράσιμο να κλαίει επειδή δεν είχε την δυνατότητα να αγοράσει στα παιδιά του τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που του είχαν ζητήσει. Συνέχιζε να πετάει μέχρι που στο δρόμο του πέρασε από την χώρα του Ορέστη, δηλαδή την χώρα του χαμόγελου. Τότε είδε τον Ορέστη το παιδί με το ποιο ωραίο χαμόγελο να κλαίει. Πήγε και το ρώτησε γιατί κλαίει και εκείνος του απάντησε ότι η χώρα του χαμόγελου άρχισε να έχει λυπημένους κατοίκους


Κατέβασμα ppt "ΚΟΥΡΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ, ΕΤΣΙ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google