ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 1.Επιλεκτική ανταπόκριση του στις ανάγκες του κόσμου μέσα στην επιχείρηση και έξω από αυτήν με τρόπο που να βελτιστοποιεί.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 1.1 Τεχνικές δεξιότητες και προσόντα.
Advertisements

Το σημαντικότερο χάρισμα ενός αποτελεσματικού ηγέτη είναι η επιλεκτική ανταπόκριση του στις ανάγκες του κόσμου μέσα στην επιχείρηση και έξω από αυτήν με.
Προσωπικές Πωλήσεις.
ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (1).
Πρόληψη και Διαχείριση εργασιακού άγχους
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ.
Στοιχεία Διοίκησης Επιχειρήσεων
Η Τέχνη της Διοίκησης των Επιχειρήσεων.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Κονταράτος, Α.Ν Η Τέχνη της Διοίκησης των Επιχειρήσεων. Εκδόσεις ΕΛΚΕΠΑ. (σελ. 71 – 87) ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ.
Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα καινοτομιών για νέες μικρές επιχειρήσεις Γιάννης Μουρατίδης MSc, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Συνεργάτης Μονάδας Καινοτομίας.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι Άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο κάθε Οργανισμού Η Ανάπτυξη του Προσωπικού μπορεί να γίνει με τρόπο ωφέλιμο και για τον Ίδιο.
Αξιολόγηση στη φυσική αγωγή
Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού
ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 1.3 Εσωτερικά επαγγελματικά προφίλ και δεξιότητες.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΟΜΙΛHΤΗΣ: Π. Μποσκόπουλος (Φαρμακοποιός, Β’ Αντιπρόεδρος Π.Ε.Φ. )
Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής
ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΟΔΙΑΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ.  E.R.P μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα επιχειρησιακό εργαλείο ελέγχου, παρακολούθησης και συντονισμού των διαδικασιών.
ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (BALANCED SCORECARD)
Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής Κατερίνα Αδάμ, Μ. Sc., PhD Λέκτορας Τομέας Μεταλλευτικής 12/6/07 Σχολή Μηχ. Μεταλλείων-Μεταλλουργών Eαρινό Εξάμηνο,
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ
Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΙ)
ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΘΕΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΩΝ Abraham Maslow
Εποπτεία και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
Λουκάς Τσιρώνης1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ (1) Διοίκηση είναι η συστηματοποίηση της συλλογικής προσπάθειας μέσω της οποίας στοχεύουμε στην ικανοποίηση των στόχων που έχουν.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
Θεωρία αναγκών του Μάσλοου
Κοινωνική Ευθύνη. Κ. Γαλανάκης Υπερ-φιλελεύθεροι Η κοινωνική ευθύνη αφορά το κράτος Οι επιχειρήσεις πρέπει να αξιολογούν τη απόδοση Στόχος των.
Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων
Στρατηγικοί στόχοι του Δικτύου Μακροχρόνιας Φροντίδας. Tο κεντρικό ζητούμενο ενός συστήματος διοίκησης και διαχείρισης των υπηρεσιών Μακροχρόνιας Φροντίδας.
Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων
ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
Σεμινάριο Εισερχομένων Αξιωματούχων ΠΘ /16.
ΑΞΙΕΣ, ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5. Πώς αντιλαμβάνεστε την έννοια της στάσης (attitude);
Ανάπτυξη – Βελτίωση του Ανθρώπινου Δυναμικού
ΤΕΙ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΜΣ «ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ» 1 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Δρ. Α. Καταραχιά Επίκουρος Καθηγήτρια Τμήμα Λογιστικής.
ORGANIZATIONAL BEHAVIOR – CHAPTER 15 ΙΣΧΥΣ – ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΧΡΗΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜ Υποκίνηση.
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ 10 : ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Μουστάκα Φρίντα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, MSc,
ΕΝΟΤΗΤΑ 1η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
ORGANIZATIONAL BEHAVIOR I. Εισαγωγή στην Οργανωτική Συμπεριφορά (Κεφάλαιο 1) Με τι πιστεύετε ασχολείται το μάθημα της οργανωτικής συμπεριφοράς;
Αξιολόγηση Απόδοσης Εργασίας Νικόλαος Κωνσταντόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής.
Προσωπικές Πωλήσεις. Προσωπικές πωλήσεις είναι η προβολή των αγαθών και των υπηρεσιών μέσω των πωλητών. Είναι η προσωπική προσπάθεια να παρακινήσει κάποιον.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΜΟΣ α.Σ - β.Σ - γ.Λ - δ.Σ - ε.Λ. ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΜΟΣ 1.β – 2.α – 3.β – 4.β – 5.α – 6.α – 7.β – 8.α – 9.β – 10.β.
«Οι αντικειμενικοί σκοποί της Ολικής Ποιότητας στον Τουρισμό»
Διαχείρηση Έργων Πληροφορικής
Δρ. Γεώργιος Καμπουρίδης
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ -ΛΑΜΙΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ (ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ, ΑΝΑΛΥΣΗ SWOT, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΡΙΣΚΟΥ)
Η επιστήμη της Διοίκησης
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 8η Θεωρίες Κινήτρων
Φοιτητής: Τάρταρης Παναγιώτης (Α.Μ 6510)
Ακαδημία Ταχυδρομικών Υπηρεσιών
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ Ph.D.
Σχεδιασμός – Προγραμματισμός
PROJECT Β! ΛΥΚΕΙΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Σχεδιασμός Προγραμματισμός στις Υπηρεσίες Υγείας
Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Αξιολόγηση της επίδοσης ενός οργανισμού σε θέματα ασφάλειας
Μάθημα [GD2011]: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Ανάλυση των πελατών Δρ. Μάλαμα Ελεονώρα Ιουλία
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 1.Επιλεκτική ανταπόκριση του στις ανάγκες του κόσμου μέσα στην επιχείρηση και έξω από αυτήν με τρόπο που να βελτιστοποιεί την ποιότητα ζωής και στους δύο χώρους 2.Καμία, πάντως, ανταπόκριση στις ανάγκες του κόσμου δεν είναι δυνατή αν η επιχείρηση δεν είναι κερδοφόρα 3.Συνεπώς πρωταρχικό μέλημα η επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της επιχείρησης 4.Απαιτείται η εφικτότητα των στόχων 5.Λήψη αποφάσεων με σύνεση και ευελιξία στη συμπεριφορά

(Προσδιορίζει τι μπορεί να γίνει) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (Προσδιορίζει τι πρέπει να γίνει) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ Απόδοση Αυτοδέσμευση Αγαθά Εξυπηρέτηση ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ

Κατευθυντήριες Αρχές Μνημόνιο Διοικητικής ετοιμότητας 1.Έχω καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο όραμα; 2.Έχω εναρμονίσει το όραμα αυτό με τις προσδοκίες του κόσμου που επηρεάζεται; 3.Είμαι αφοσιωμένος ολόψυχα στο όραμα αυτό; 4.Ενθαρρύνομαι από ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον μου, που σέβομαι και εκτιμώ, προκειμένου να προχωρήσω στην πραγματοποίηση του οράματος μου χωρίς ενδοιασμούς; 5.Πιστεύουν όλοι οι συνεργάτες μου στο ίδιο όραμα; Έχουν όλοι τους τον ίδιο στόχο; Αποδέχονται όλοι τα ίδια πρότυπα δουλειάς; 6.Είναι οι αξίες, που όλοι πρεσβεύουμε, σύμφωνες με το όραμα; 7.Είναι η στάση μου θετική και η συμπεριφορά μου σωστή έναντι των υφισταμένων που μοχθούν να επιτύχουν το κοινό όραμα; 8.Είμαι αποφασισμένος να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες του κόσμου που επηρεάζεται μέσα στα πλαίσια που επιβάλλει το όραμα;

Ανικανοποίητες ανάγκες γεννούν προσδοκίες Οι προσδοκίες οδηγούν σε οράματα Τα οράματα επιβάλλουν στόχους και αξίες Οι στόχοι ενεργοποιούν τη συμπεριφορά (δράση) Οι αξίες προσανατολίζουν τη συμπεριφορά Οι συνέπειες διορθώνουν τη συμπεριφορά Η σωστή συμπεριφορά πραγματοποιεί τα οράματα

Ο χαρισματικός ηγέτης αντλεί τη δύναμη που έχει με το να επηρεάζει άλλους με την προσωπικότητά του και όχι από τη θέση του Αν η δύναμη επιρροής του χαρισματικού ηγέτη πηγάζει από την προσωπικότητά του, τότε η ανταπόκριση και όχι ο εξαναγκασμός είναι το μέσον επιβολής του και το κλειδί της επιτυχίας του Η ανάθεση πρωτοβουλιών και η εκχώρηση αρμοδιοτήτων δίνει νόημα στην εργασία, προκαλώντας μεγαλύτερη ικανοποίηση λόγω της υψηλότερης απόδοσης.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΓΑΘΩΝ (Ή ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ). Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΙΜΟ ΜΕΓΕΘΟΣ = ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΣ.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ: ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΡΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ (ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ- ΞΕΡΕΙ) (ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΜΠΟΡΕΙ) (ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ -ΘΕΛΕΙ) ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ: ΓΝΩΣΕΙΣ, ΠΕΙΡΑ, ΕΥΦΥΙΑ, ΕΠΙΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΣΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ. ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΩΘΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ Ή ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΣΩΓΕΝΟΥΣ Ή ΕΞΩΓΕΝΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΟΣ (ΑΙΤΙΑ). ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ.

ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ = (ΑΞΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΟΥ) Χ (ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΟΥ) Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΟΤΙ: 1.ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) 2.ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΥΛΙΚΑ Ή ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΦΕΛΗ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ).

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ MANAGER ΠΡΕΠΕΙ: 1.ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. 2. ΝΑ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. 3.ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. 4.ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. 5.ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.