F SECURE VS NORTON. Vs O τίτλος αυτός θα ήταν πιο εύστοχος αν λεγόταν F SECURE vs KASPERSKY vs NORTON. Κι αυτό γιατί στην λίστα των «μεγάλων» antivirus.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ “Προετοιμάζοντας την Ευρώπη για Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα” ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ: Τα Εθνικά Γραφεία.
Advertisements

ΟΡΙΣΜΟΣ... Ο όρος hoax (ή αν προτιμάτε, «μήνυμα εξαπάτησης») αναφέρεται σε προειδοποιήσεις για ιούς ή απειλές που δίνουν την εντύπωση στο χρήστη ότι θα.
Ποια είναι τα είδη των κακόβουλων προγραμμάτων;. Τι είναι οι ιοί των υπολογιστών;
Γονικός έλεγχος Κ. Ξ. Γ. «ΛΙΟΛΙΟΥ». Γονικός έλεγχος •Ακόμη κι όταν δεν κρυφοκοιτάζετε, μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στη χρήση του υπολογιστή από τα.
Σύνδεση δυο υπολογιστών σε δίκτυο ή προς τον έξω κόσμο (internet)
Προστασία Λογισμικού - Ιοί
Antivirus 1/7. Τρόποι παγίδευσης ιών Με υπολογιστές-παγίδες Μέσω των δικτύων μεγάλων εταιρειών Από τους απλούς χρήστες 2/7.
FIREWALL Στην επιστήμη των υπολογιστών ο όρος firewall ή τείχος προστασίας χρησιμοποιείται για να δηλώσει κάποια συσκευή ή πρόγραμμα που είναι έτσι ρυθμισμένο.
Ειδικά & Υβριδικά Εργαλεία Αναζήτησης. Εισαγωγή  Υπάρχει μια πλειάδα από ειδικά και υβριδικά εργαλεία αναζήτησης που αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς.  Αυτά.
 Η κύρια λειτουργία ενός firewall είναι η ρύθμιση της κυκλοφορίας δεδομένων ανάμεσα σε δύο δίκτυα υπολογιστών. Συνήθως τα δύο αυτά δίκτυα είναι το Διαδίκτυο.
Δίκτυα Προστιθέμενης Αξίας EDI και Εφαρμογές Ηλεκτρονικού Εμπορίου M-Commerce και οι επιπτώσεις του στο Marketing Δήμητρα Ηλιοπούλου 
Αποστολίνα Φανή - Διαφάνειες για το Διαδίκτυο 1 Γνωριμία με το διαδίκτυο Κεφάλαιο 11.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου
Στάδια της έρευνας 1. Τίτλος της έρευνας 2
Οδηγίες για τη συγγραφή εργασιών
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η/Υ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΛΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ
Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
 Είναι τεκμηριωμένο το περιεχόμενο του βιβλίου ή του άρθρου περιοδικού με σχετική βιβλιογραφία;  Ημερομηνία έκδοσης; Ανάλογα με το θέμα που πραγματεύεται,
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ-ΙΟΙ
1 ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιστήμη της Πληροφορίας "Διοίκηση & Οργάνωση.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΕ 5 ΟΜΑΔΕΣ Ομάδα 1 ( Τι είναι το Διαδίκτυο ) Ομάδα 2 ( Πλεονεκτήματα Και Μειονεκτήματα Του Διαδικτύου ) Ομάδα 3 ( Αναζήτηση.
WORMS Ένα σκουλήκι υπολογιστή (computer worm) είναι
ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 7: Προστασία λογισμικού - Ιοί
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο!
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΖΕΠΙΔΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ ΤΟΚΑΤΛΗ ΜΑΡΙΑ.
Personal Firewalls Ασφάλεια στο Διαδίκτυο Τεχνολογία Firewall Χαρακτηριστικά Personal Firewalls Συγκριτικοί Πίνακες Χρήστος Βενέτης Μάιος 2002.
1ο ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ=Το σύνολο των διαδικασιών με τις οποίες επιτυγχάνεται η πνευματική, η κοινωνική,η ηθική ολοκλήρωση του ατόμου. ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 7: Προστασία Λογισμικού - Ιοί Λέξεις Κλειδιά: Πρόγραμμ α-ιός (virus), αντιικό πρόγραμμα (antivirus), αντίγραφα ασφαλείας (backup),
Σχολικό εργαστήριο πληροφορικής και εισαγωγή στα θέµατα ασφάλειας Δημιουργία παρουσίασης: Αθανασία Παπαχρήστου.
Μεταρρύθμιση Φορολογίας Εισοδήματος. Νέες Κλίμακες Φορολογίας Εισοδήματος Το εισόδημα από μισθούς ( συντάξεις ) και επιχειρηματική δραστηριότητα φορολογείται.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ δραστηριότητα ενότητας 6 επιμόρφωσης επιμορφωτών β' επιπέδου στις Τ.Π.Ε Κωνσταντίνα Ματσούκα φιλόλογος.
Malware – Κακόβουλο Λογισμικό Σύντομη Παρουσίαση.
Cloud Computing Το cloud computing παρέχει υπηρεσίες υπολογισμού, λογισμικού, πρόσβασης σε δεδομένα και αποθήκευσης που δεν απαιτούν ο τελικός χρήστης.
Λουκία Μπάκα Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Αθήνα 2011
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Ασφάλεια και Προστασία στο Διαδίκτυο
Οδηγίες για τη συγγραφή εργασιών
Κατηγορίες και είδη Λογισμικού Προστασίας Λ.Σ. από κακόβουλο λογισμικό
Firewall Antivirus Antispyware Internet security
Τα μέσα αποθήκευσης μπορεί να χαλάσουν.
4/23/2018 Όνομα προϊόντος Τίτλος παρουσίασης.
Περιβαλλοντολόγοι :Παρουσίαση 2
ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (ΟΡΙΣΜΟΣ) Κακόβουλο λογισμικό ονομάζεται το λογισμικό το οποίο εκ προθέσεως διαθέτει τις απαιτούμενες εντολές για να βλάψει ένα υπολογιστικό.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
«Συμβουλές για παιδιά»
Ασφαλεια στο διαδικτυο
Πτυχιακή εργασία της Νικολαῒδου Μαρίας (ΑΜ: 3573)
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 7: Προστασία Λογισμικού - Ιοί
Η Νοτιοανατολική Ευρώπη υπό ξένη κυριαρχία
Η Νοτιοανατολική Ευρώπη υπό ξένη κυριαρχία ( )
Ασφάλεια και Προστασία στο Διαδίκτυο
Διάλεξη 13η Προέλευση και λειτουργικότητα του εξεικονισμού της εκπαίδευσης Αναπληρωτής Καθηγητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΕΙΟΣ.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΟΙΗΣΗ VS ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΟΙΗΣΗ.
"Για να σερφάρεις στο Internet με ασφάλεια"
ΝΈΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ (ΙΑΝ14) VS. ΕΓΚΡΙΘΕΝ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ (ΑΥΓ13)
ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔιΚΤυΟΥ
Διάγραμμα Πορείας Σχεδιασμού
1. Τα μέσα αποθήκευσης μπορεί να χαλάσουν.
Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Ζορμπάς – Καζαντζάκης Συναίσθημα – Λογική
Τα ψηλά βουνά -Η κατάρα του πεύκου-
Πρόγραμμα βελτίωσης παροχών προς τους πελάτες
ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ Ζ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

F SECURE VS NORTON

Vs

O τίτλος αυτός θα ήταν πιο εύστοχος αν λεγόταν F SECURE vs KASPERSKY vs NORTON. Κι αυτό γιατί στην λίστα των «μεγάλων» antivirus ανήκει αναμφίβολα και το KASPERSKY.Πλέων οι νέες εκδόσεις του F SECURE, KASPERSKY και NORTON internet security (έχοντας ενσωματώσει antivirus, antispyware, firewall και πολλά άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά )υπόσχονται πολύ μεγάλη ασφάλεια, αλλά πιο antivirus είναι το καλύτερο και πια η πιο συμφέρουσα επιλογή;

Προς μεγάλη έκπληξη αρκετών αναγνωστών θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι το NORTON κατατάσσεται τρίτο καλύτερο antivirus λόγω της μικρότερης ασφάλειας που διαθέτει.Ναι διαβάζεται καλά, δηλαδή μην νομίσετε ότι δεν διαθέτει την απαιτούμενη (και ακόμα περισσότερη) ασφάλεια, απλώς έχει υπερεκτιμηθεί, κι λόγω της αυξημένης ζητήσεως κατέληξε να θεωρείται το καλύτερο. Αν όμως ψάξετε, ακόμα και στο internet θα διαπιστώσετε ότι πολλοί που δοκίμασαν αυτό και τα άλλα 2 antivirus για τα οποία κάνω αναφορά, προτίμησαν τα άλλα δυοκαι περισσότερο το F SECURE. Το NORTON ανίχνευσε (σε έναν υπολογιστή) 4 ιούς λιγότερους από το KASPERSKY και 5 λιγότερους από το F SECURE.

Δεύτερο έρχεται (με μικρή διαφορά από το πρώτο και το τρίτο) το KASPERSKY που αναμφίβολα έχει δίκαια κατακτήσει την φήμη ενός πολύ καλού antivirus. Τα λόγια είναι περιττά!

Και το πρώτο και καλύτερο antivirus είναι σαφέστατα το F SECURE, που αν και όχι τόσο γνωστό αξίζει την φήμη του και με το παραπάνω. Ένα δείγμα (σε όσους έχουν αμφιβολίες) της φήμης και της αξίας του είναι πως όλες οι κρατικές αλλά και πολλές ευρωπαϊκές υπηρεσίες, οι οποίες δέχονται καθημερινά επιθέσεις από virus, spyware programs και hackers, έχουν το F SECURE το οποίο διαφυλάσσει, με επιτυχία, όλες τις σημαντικές πληροφορίες και την υγεία των υπολογιστών των υπηρεσιών αυτών, και χάρη στην αποτελεσματικότητα του F SECURE εξακολουθούν να το εμπιστεύονται!

ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 3 ANTIVIRUS NORTON: Εύκολο στην χρήση (και το antivirus και το internet security) Ασφάλεια αρκετή έως πολύ, αλλά μικρότερη σε σχέση με το KASPERSKY και το F SECURE

ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 3 ANTIVIRUS KASPERSKY: Δυνατό antivirus με μεγάλη ασφάλεια και πολύ καλή προστασία από ιούς και άλλες απειλές Σχετικά δύσχρηστο

ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 3 ANTIVIRUS F SECURE: Το καλύτερο πρόγραμμα αντιμετώπισης ιών, κατασκοπευτικών προγραμμάτων και hackers Αρκετά δύσχρηστο

Κλείνοντας πρέπει να αναφέρω πως και το καλύτερο antivirus προσφέρει σχετική ασφάλεια και πως ο καλύτερος τρόπος να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας είναι να προσέχετε εσείς οι ίδιοι! ΥΓ: Αν έχετε επιλέξει ένα από τα τρία παραπάνω antivirus να ξέρετε πως κάνατε σωστή επιλογή. Επίσης καλό είναι και το Panda.