Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αποστολίνα Φανή - Διαφάνειες για το Διαδίκτυο 1 Γνωριμία με το διαδίκτυο Κεφάλαιο 11.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αποστολίνα Φανή - Διαφάνειες για το Διαδίκτυο 1 Γνωριμία με το διαδίκτυο Κεφάλαιο 11."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αποστολίνα Φανή - Διαφάνειες για το Διαδίκτυο 1 Γνωριμία με το διαδίκτυο Κεφάλαιο 11

2 Αποστολίνα Φανή - Διαφάνειες για το Διαδίκτυο 2 Τι είναι το Διαδίκτυο; (Internet) Ποια άλλα δίκτυα γνωρίζετε ;

3 Αποστολίνα Φανή - Διαφάνειες για το Διαδίκτυο 3 Ιστορική αναδρομή Το 1969 ερευνητικό στρατιωτικό πρόγραμμα Arpanet. (Σύνδεση 4 υπολογιστών σε διαφορετικές πόλεις Το 1974 σταματάει να είναι ερευνητικό πρόγραμμα του Υπουργείου Άμυνας και χρησιμοποιήθηκε στα πανεπιστήμια. Το 1990 ονομάστηκε Internet

4 Αποστολίνα Φανή - Διαφάνειες για το Διαδίκτυο 4 H μεγάλη απήχηση του οφείλεται: Στις τεράστιες δυνατότητες για πληροφόρηση και επικοινωνία. Στον εύκολο τρόπο χρήσης των υπηρεσιών του. Μπορεί να συνδεθεί όποιος υπολογιστής θέλει με ελάχιστο εξοπλισμό.

5 Αποστολίνα Φανή - Διαφάνειες για το Διαδίκτυο 5 Οι υπηρεσίες του Διαδικτύου

6 Αποστολίνα Φανή - Διαφάνειες για το Διαδίκτυο 6 Άλλες υπηρεσίες: Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (e- mail) Η συνομιλία (Chat) H Τηλεδιάσκεψη ( Teleconference) Οι Ομάδες συζητήσεων (NewsGroups) Πρωτόκολλο Μεταφοράς Αρχείων (FTP).

7 Αποστολίνα Φανή - Διαφάνειες για το Διαδίκτυο 7 Τι πρέπει να προσέχουμε: Μεταφορά Ιών από το e-mail. Ιστοσελίδες με ανακριβείς πληροφορίες. Συζητήσεις με άγνωστα άτομα.


Κατέβασμα ppt "Αποστολίνα Φανή - Διαφάνειες για το Διαδίκτυο 1 Γνωριμία με το διαδίκτυο Κεφάλαιο 11."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google