Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σύνδεση δυο υπολογιστών σε δίκτυο ή προς τον έξω κόσμο (internet)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σύνδεση δυο υπολογιστών σε δίκτυο ή προς τον έξω κόσμο (internet)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σύνδεση δυο υπολογιστών σε δίκτυο ή προς τον έξω κόσμο (internet)
Διάφορες συσκευές για WAN και LAN σύνδεση. Αλλα και για σύνδεση στο internet

2 IP Phone Το VoIp phone (Voice Internet Protocol Phone) είναι μια νέα συσκευή που εκτελεί τις ίδιες λειτουργίες ενός κανονικού τηλεφώνου. Μερικά πλεονεκτήματα του είναι: Σημαντική μείωση των λειτουργικών εξόδων, Κατακόρυφη αύξηση της αποδοτικότητας των εργαζομένων και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες.

3 WiFi Router Ένα WIFI Router είναι μία ολοκληρωμένη λύση για σύνδεση στο Internet διαθέτει εσωτερικό switch 4 θυρών 10/100 Ethernet το οποίο μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον hubs και switches, ώστε να δημιουργήσετε όσο μεγάλο δίκτυο χρειάζεστε. Επιπλέον το εσωτερικό b/g Access Point σας επιτρέπει να συνδέσετε μέχρι 32 ασύρματες συσκευές στο δίκτυο με ταχύτητα μέχρι και 54Mbps για g συσκευές και μέχρι 11Mbps για b συσκευές χωρίς να χρειάζεστε καλώδια. Επίσης διαθέτει εξωτερική κεραία, ώστε να έχει ακόμη καλύτερη εμβέλεια σε σχέση με τις εσωτερικές κεραίες. Ακόμη, τα δεδομένα σας προστατεύονται από το firewall που διαθέτει για να κρατάτε μακριά τους εισβολείς από το Internet, και οι ασύρματες εκπομπές προστατεύονται από τη τελευταίας τεχνολογίας κρυπτογράφηση δεδομένων WPA2.

4 Κάρτα Δικτύου Κάρτα δικτύου ταχύτητας 10/100Mbps που μπορεί να τοποθετηθεί σε μία ελεύθερη θύρα PCI. Τη χρησιμοποιούμε για την σύνδεση ενός υπολογιστή σε ένα τοπικό δίκτυο

5 Wifi Finder WiFi Hot Spot Finder για ανίχνευση των b και g ασύρματων δικτύων. Για αυτούς που ψάχνουν τα δίκτυα WiFi

6 ADSL Modem Over PSTN σύνδεση
ADSL modem για σύνδεση με PSTN γραμμή. Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο Internet με ADSL γραμμή. Η εγκατάσταση του είναι πολύ απλή, καθώς απλά το συνδέουμε με την USB θύρα του υπολογιστή μας και με την ADSL γραμμή.

7 ADSL modem Over ISDN Το DSL-380T είναι ένα ADSL modem για σύνδεσης ISDN που μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή σας μέσω θύρας ethernet.

8 ADSL Splitter To DSL Splitter διαχωρίζει την φωνή από τα δεδομένα επιτρέποντας την ταυτόχρονη μετάδοσή τους πάνω από τηλεφωνική γραμμή. Συνδέεται στην κεντρική τηλεφωνική πρίζα του χώρου μας.

9 Switch 5αρι Switch 24άρι διαθέτει autosensing και auto MDI/MDIX σε όλες τις θύρες. Stackable μεχρι 4 συσκευές 10/100 Layer 2 switch θύρες uplink ή σύνδεση με servers.

10 Access Point για δίκτυα WiFi
Συνδέει δύο ή και περισσότερες πανω σε ένα ασύρματο δίκτυο με ταχύτητα μέχρι και 54G

11 Ethernet Bridge Συνδέοντας το στην κάρτα δικτύου αποκτάμε πρόσβαση στο Internet αποφεύγοντας τα περιττά καλώδια.

12 PCI ασύρματες κάρτες δικτύου
Για να γλυτώσουμε τα καλώδια ενός δικτύου χρησιμοποιούμε δυο ή περισσότερες ασύρματες κάρτες δικτύων. Τα πλεονεκτήματα είναι ότι όταν είναι για PC to PC σύνδεση χρησιμοποιούμε αυτές τις κάρτες Τα μειονεκτήματα είναι ότι όταν είναι να συνδέσουμε και έναν τρίτο υπολογιστή θα χρειαστεί ένα Access Point.

13 Ασύρματη κάρτα δικτύου για φορητό υπολογιστή (laptop)
PCMCIA κάρτα δικτύου για να συνδέουμε έναν φορητό υπολογιστή σε ένα ασύρματο δίκτυο.

14 USB ασύρματη κάρτα δικτύου
Ότι ακριβώς κάνει και η ασύρματη κάρτα PCI 

15 USB Bluetooth Συνήθως για την σύνδεση κινητών τηλεφώνων με υπολογιστή αλλά και για την σύνδεση δυο υπολογιστών με πολύ χαμηλή ταχύτητα (σύνδεσης)

16 Power Over Ethernet adapter
Παρέχει τροφοδοσία σε κάμερες παρακολούθησης και ασύρματες συσκευές LAN όπως access points, bridges και routers. Επιτρέπει στο ρεύμα να ταξιδέψει μέσω του καλωδίου Ethernet εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για σύνδεση τροφοδοσίας στην wireless LAN συσκευή.

17 Συνδετήρας RJ-45 Ο συνδετήρας για καλώδια ethernet

18 Switch για οθόνη (KVM) Σε έναν Server Room συνήθως δεν υπάρχει αρκετός χώρος για πολλές οθόνες / πληκτρολόγια και mouse. Και έτσι χρησιμοποιούμε έναν KVM Switcher στον οποίο συνδέουμε μία οθόνη ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο και τα τερματικά που έχουμε. Με το πάτημα ενός κουμπιού η οθόνη αλλάζει στο τερματικό που έχουμε επιλέξει.

19 Κόπτης Κόπτης για utp καλώδια

20 Τμήμα Τεχνικών Δικτύων Υπολογιστών
Αγγελος Μπαντάζος


Κατέβασμα ppt "Σύνδεση δυο υπολογιστών σε δίκτυο ή προς τον έξω κόσμο (internet)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google