Η καριέρα του Michel Roth ξεκίνησε το 1975 στο Auberge de La Charrue d’Or στη δυτική Γαλλία, όπου κέρδισε τον τίτλο του Καλύτερου Μαθητευόμενου Γάλλου.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η Chandeleur Η γιορτή της Κρέπας
Advertisements

ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
Οι διατροφικές συνήθειες και διάφορες συνταγές κατά τη Βυζαντινή εποχή
ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.
Σαπούνι συνταγές Μπούρα Αγνή Μουτζούρη Μαρία Πετριτζικλή Ταξία
ΒΟΥΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΧΙΟΥ
Συνταγή φιλίας Εκτέλεση ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!! Παρουσίαση
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
Παραδοσιακές Συνταγές
4e ÉCOLE PRIMAIRE DE VERIA
ΥΛΙΚΑ:  ½ Kg κιμά μοσχαρίσιο  1 και ½ Kg μελιτζάνες  3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα  2 τομάτες αποφλοιωμένες και πολτοποιημένες  1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης 3ου Έτους
ΖΥΜΑΡΙΚΑ.
“To κάθε φύλλο της Ελιάς έσταζε φως¨
Σαρηγιάννη Μ, Τσάπας Α, Τσιόκα Α, Αθανασιάδου Ε, Παλέτας Κ.
Παραδοσιακές Συνταγές Μυτιλήνης
ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Τούρτα Spider-man Μάριος Αντώνης.
Ετοιμασία και παράθεση σαλατών και ντρέσινγκς
Ενότητα: 4 Μαγειρική Χώρου Εστίασης Κεφάλαιο 4. 2
ΕΛΙΑ – ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
Γαλλία-ratatouille.
Η ΙΤΑΛΙΑ Η Ιταλία ανήκει στην ήπειρο της Ευρώπης, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη.
4o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ‘’ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ’’
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης 3ου Έτους
Σαλάτες Καλοκαιρινή σαλάτα με ντομάτα, αγγούρι, ελιές, κάπαρη, κρίταμο και βαρελίσια φέτα Πράσινη σαλάτα με αρωματικά φρούτα εποχής, λάδι, αγουρίδα και.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
ΣΑΛΟΜΙΔΟΥ ΕΥΗ ΟΜΠΟΥΚΟΒΙΤΣ ΠΑΟΛΑ
Γνωρίζοντας τη χώρα καταγωγής μας
ΚΑΡΠΟΥΖΙ.
Μαγειρική Χώρου Εστίασης Θέμα: Παρασκευές Βοδινών
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΣΤ1
Ορέστης Γεωργιάδης Θέμης Αντωνίου Κωνσταντίνος Δημητρίου
Ενότητα: 5 Ετοιμασία και Παράθεση Σάλτσες Σαλατών και Σαλάτες Κεφάλαιο Caesar dressing, Thousand island dressing.
Ενότητα: 5 Ετοιμασία και Παράθεση Σάλτσες Σαλατών και Σαλάτες Κεφάλαιο Vinaigrette, Citronette, Roquefort dressing.
Oktoberfest Τον Οκτώβρη στα πλαίσια του μαθήματος των Γερμανικών πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας μία γιορτή, η οποία είναι παραδοσιακή γιορτή στη Γερμανία.
Επιμελημένη παράθεση Ορεκτικών
Μάθημα: Φλαμπέ Ενότητα: 15.2 Επιμελημένη παράθεση Ορεκτικών Θέμα: Ριγκατόνι Ριβιέρα (Rigatoni Riviera) 1.
Project στο μάθημα Τ.Π.Ε Μυκονιάτικη Κουζίνα.
Τρούφες Υλικά: Για το παντεσπάνι σοκολάτας 3/4 φλιτζανιού αλεύρι [που
Μαγειρική Χώρου Εστίασης Θέμα: Παρασκευές Βοδινών
Ενότητα: 2 Επιμελημένη παράθεση Ορεκτικών Κεφάλαιο " Γαρίδες Προβενσάλ " " Scampi a la Provencale " 1.
Ενότητα: Παρασκευές Επιδορπίων
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΙΧΘΥΩΝ
Λουΐζα Παντζιαρά Δ΄2 τάξη 10/2/2015. Για τη ζύμη  1 κιλό αλεύρι σκληρό (περίπου)  2 φακελάκια μαγιά ξερή  1 κ.γ.κοφτό αλάτι  2-3 ποτήρια νερό χλιαρό.
Μάθημα: Φλαμπέ Ενότητα: 19 - Μαγειρική χώρου εστίασης Κεφάλαιο 1 - Αστακός Νιούμπουργκ (Lobster Newburg) 1.
Ενότητα: Μαγειρική χώρου εστίασης
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
2 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Ρόδου. ΑναφορέςΠεριεχόμενο σχετικό με το ελαιόλαδο Τροποποίηση (CEE) αρ.136/66/CEE του Συμβουλίου της 22 ης Σεπτεμβρίου.
Όταν το λάδι συνάντησε τα βότανα! Μία καινοτόμος δράση συνεργασίας των περιβαλλοντικών ομάδων: 1 ου Γυμνασίου Πύργου με τίτλο :«Βότανα και αρωματικά φυτά.
ΙΤΑΛΙΑ.
Υλικά : 1 κιλό κρέας 3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές βιτάμ αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση : Ξεθερμίζουμε το κρέας, το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε μια λαδόκολλα.
Πως θα διπλασιαστούν οι εξαγωγές Ελαιολάδου
Κλινική διαιτολόγια ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟΥ
Μεσογειακή Διατροφή Μεσογειακή Διατροφή είναι ένας ορός όπου έχει επινοηθεί από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις. Το 1995 μια ομάδα επιστημόνων του.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΑΛΜΥΡΗ ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη και τα φύλλα: 6 φύλλα κρούστας
5 Ελληνικά φαγητά που ο υπόλοιπος κόσμος δεν καταλαβαίνει
Εργασία των μαθητών της τάξης Ε1
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ Αυτή είναι η συνταγή για το παστίτσιο, που φτιάχνανε οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες μας και δεν το χορταίναμε ποτέ. Πλούσιο, γευστικό,
Παραδοσιακά φαγητά διαφόρων χωρών
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 Εβδομαδιαίο μενού 5/9 – 9/9/2016
ΙΑ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΦΟΥ Αγίου Σπυρίδωνα
Το να τρως καλά είναι ιδιαίτερα σπουδαίο για τους περισσότερους Γάλλους, οι οποίοι ξοδεύουν απίστευτο χρόνο μιλώντας για κατανάλωση φαγητού. Ακόμη κι αν.
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΑΞΗ Α’ ΤΜΗΜΑ 2 ΣΧ. EΤΟΣ
ΓΕΜΙΣΤΑ: Από τον κήπο στο τραπέζι μας
Σας προσκαλούν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η καριέρα του Michel Roth ξεκίνησε το 1975 στο Auberge de La Charrue d’Or στη δυτική Γαλλία, όπου κέρδισε τον τίτλο του Καλύτερου Μαθητευόμενου Γάλλου Σεφ το Από τότε είχε μια ποικιλία από επαγγελματικές εμπειρίες ως commis chef πριν καταλήξει στο Paris Ritz. Παρέμεινε εκεί για 19 χρόνια, ανεβαίνοντας συνεχώς επίπεδo, κατακτώντας τη θέση του Chef στο L’ Espadon, εστιατόριο με 2 αστέρια Michelin. Συμμετείχε με επιτυχία στους μεγαλύτερους και διασημότερους διαγωνισμούς του επαγγέλματος, κατακτώντας την ύψιστη αναγνώριση με το βραβείο Bocuse d’ Or και τον τίτλο του Meilleur Ouvrier de France. Σήμερα, ο Michel Roth είναι ένα από τους πιο φημισμένους Γάλλους chefs, γνήσιος πρεσβευτής της Γαλλικής γαστρονομίας και τεχνογνωσίας.

Atelier creations sandwiches avec Michel Roth O Michel Roth παρουσίασε τη δημιουργία βήμα-βήμα δύο πρωτότυπων συνταγών sandwich που έχει αναπτύξει αποκλειστικά για την Délifrance: Ο chef χρησιμοποίησε για τις δημιουργίες του αποκλειστικά μεσογειακές πρώτες ύλες – το Crois’sandwich Terroir και το Messogaia, ένα sandwich έκπληξη με ελληνικό χαρακτήρα, που έχει σχεδιαστεί από τον ίδιο ειδικά για την Délifrance Hellas. Michel Roth présentera la création de deux recettes sandwich innovatrices, développées exclusivement pour Délifrance. Le chef utilisera pour ses créations des ingrédients exclusivement méditerranéens - Le Crois’sandwich Terroir et un sandwich surprise, conçu spécialement pour Délifrance Hellas.

Σάντουιτς Μεσογαία Σ υνταγή παρασκευασμένη με τη μπαγκετίνα Panecillo και αμιγώς ελληνικά υλικά, μια δημιουργία του Michel Roth ειδικά για την Delifrance Hellas Υλικά για 5 άτομα 5 λευκές μπαγκετίνες Panecillo 2 ντομάτες 1/2 αγγούρι 150 γρ. πουρές μελιτζάνας 100 γρ. ξερά σύκα 25 γρ. ρόκα 10 γρ κάπαρη 1 1/2 ξερό κρεμμύδι 25 γρ. ελιές Καλαμών 2,5 γρ σουσάμι 10 φέτες μπέικον 5 φέτες καπνιστή γαλοπούλα 100 γρ. φέτα Προετοιμασία & Εκτέλεση Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο για λεπτά, μέχρι να μαυρίσουν εξωτερικά και να μαλακώσει η σάρκα τους. Ξεφλουδίζουμε και κρατάμε μόνο την ψίχα, την οποία ψιλοκόβουμε με ένα μαχαίρι. Προσθέτουμε τα ξερά σύκα κομμένα σε λεπτές φέτες, την κάπαρη, τις ελιές κομμένες σε φέτες, αλάτι και πιπέρι. Παράλληλα, ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ ανακατεύοντας το γιαούρτι με το λάδι, το χυμό λεμονιού και το μέλι. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο δυόσμο, βασιλικό και αλάτι. Κόβουμε τις ντομάτες, το αγγούρι και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Καβουρδίζουμε το σουσάμι σε ένα τηγάνι. Ψήνουμε το μπέικον στο φούρνο μέχρι να γίνει τραγανό. Κόβουμε η φέτα σε μικρά κυβάκια και την καπνιστή γαλοπούλα σε λωρίδες. Κόβουμε την μπαγκετίνα Panecillo στη μέση, αφαιρώντας το πάνω μέρος. Απλώνουμε το μίγμα της μελιτζάνας στο ψωμί και προσθέτουμε λίγη βινεγκρέτ. Τοποθετούμε τις φέτες γαλοπούλας και από πάνω εναλλάξ τις ντομάτες, το αγγούρι και ενδιάμεσα τις ροδέλες κρεμμυδιού. Προσθέτουμε τη φέτα, τη ρόκα και το σουσάμι. Vinaigrette 50 ml ελαιόλαδο Χυμός 1 λεμονιού 2 κουταλιές της σούπας μέλι 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 1/2 μάτσο δυόσμος 1/2 μάτσο βασιλικός

Atelier creations sandwiches avec Michel Roth – Sandwich Messogaia