Πολίτες και ΜΜΕ: Ποιος κατευθύνει ποιον; Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της Παιδείας στα Μέσα Αντιγόνη Θεμιστοκλέους Λειτουργός.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Σεμινάρια Επιθεωρητών Σεπτεμβρίου Σχολική χρονιά
Advertisements

Μαρίνα Jensen Διευθύντρια Προγραμματισμού
Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ στη διαμόρφωση δράσεων υπέρ της προστασίας των Καταναλωτών ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.
«Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του ΕΑΠ»
Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ
‘’Ευρωπαϊκή Ατζέντα για την Κατάρτιση και Εκπαίδευση Ενηλίκων’’ ( Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου 2011/ C372 / 01 ) Αθήνα,8 και 9 Ιουλίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΕΣΑ Η ΑΛΛΗ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012.
Νικόλαος Πετρόπουλος Ημερίδα REPUBLIC MED Πειραιάς 20/03/ REMIDA Σύντομη παρουσίαση.
Σχέσεις με κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς
Πολιτικές και θεσμικό πλαίσιο για την ελευθερία & ανεξαρτησία των μέσων ενημέρωσης Η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα: Νομικά ζητήματα και προκλήσεις.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ AIDS ΔΗ.ΜΟ.Π. «ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΟΣ» «Η Πρόληψη Τόπος Συνάντησης και Συναπάντησης για τη Συνερασία,
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
6 Μαρτίου 2013: ΑΦΟΡΜΗ για Δράσεις κατά της βίας στο σχολείο ΔΙ.Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Μαρία Π. Δοντά Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων.
Κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Κοινωνικές Επιχειρήσεις: Η πρόκληση της εποχής μας Αthens Information Technology Απόστολος.
Ηλεκτρονική Δημοσίευση
Έργο «Take Care»: Οδηγός Ορολογίας Ιατρικής Περίθαλψης για Μετανάστες Διάρκεια: από 1 Νοεμβρίου 2012 μέχρι 31 Οκτωβρίου 2014.
Νομοθετική ρύθμιση ΜΜΕ – οι ρυθμιστικές αρχές στην ψηφιακή εποχή Αντιγόνη Θεμιστοκλέους Λειτουργός – Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου 24 Μαρτίου 2011, Frederick.
Υπηρεσία Έρευνας και Διεθνών Σχέσεων • Πρόγραμμα Δια βίου μάθησης • ERASMUS MUNDUS • TEMPUS Ευρωπαϊκά Προγράμματα για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό και.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2012 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; Η συμμετοχή.
Η Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη ως πλαίσιο Εκπαίδευσης Νεοδιορισθέντων Εκπαιδευτικών: Ποιοτικοί Εκπαιδευτικοί για Ποιοτική Εκπαίδευση ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ/ΠΑΙΔΙ/0308(ΒΙΕ)/07.
Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Αναστασία Οικονόμου, Προϊσταμένη Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών σε θέματα.
Βασιλική Κολυβά Υπεύθυνη Δημοσιότητας Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2008
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Κεφάλαιο 3: Το ενιαίο ρυθμιστικό και νομικό πλαίσιο. 3.1 Η έννοια και το περιεχόμενο του ενιαίου ρυθμιστικού πλαισίου. 3.2 Η αναγκαιότητα δόμησης του.
Πόση ενέργεια ξοδεύει η γειτονιά μου, Πόσο συμμετέχω εγώ σε αυτό? ΣΥΝOΠΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΙΑΣ ΕΕ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ αποτελεί σημαντικό μέρος της μεθοδολογικής προσέγγισης Τι μπορεί να περιλαμβάνει η παρουσίαση; παιχνίδι ρόλων, αφήγηση,
O έλεγχος της διαφήμισης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ● Η δράση της συμβουλευτικής περιλαμβάνει όλες εκείνες.
Ένταξη Νέων Τεχνολογιών στο Εκπαιδευτικό Σύστημα και Άτομα με Αναπηρία
13 / 02 / 04ΓΓΕΤ1 Γενική Γραμματεία Ερευνάς & Τεχνολογίας Διευθυνση Τεχνολογικής Ανάπτυξης Παρουσίαση : Β. Τσούλκας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ
«Αποτελέσματα έρευνας στο πλαίσιο του έργου VAB σε εθνικό επίπεδο» Κωνσταντίνα Πολυμεροπούλου Επιστημονική συνεργάτης ΕΥΕΜ/ΕΑΠ 1Πρώτη Συνάντηση Εργασίας.
To Ε.Σ.Ρ. στο ελληνικό θεσμικό πλαίσιο για τη ψηφιακή τηλεόραση Κων/νος Αποστολάς
Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδος ΔΑΣΤΑ Δημήτριος Π. Παναγιωτόπουλος Αν Καθηγητής, Πανεπιστημίου Αθηνών Αντιπρόεδρος Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος.
LOGO 12 ο Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών 5-6 Οκτωβρίου 2010 Οδυσσέας Ράπτης - Μέλος Δ.Σ. CitiesNet Α.Ε.
Πρόγραμμα Ασφαλές σχολείο για το διαδίκτυο
ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Γιάννης Παπαδάκης Υπουργείο Ανάπτυξης Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας Δ/νση Τεχνολογικής.
ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Δομιστική προσέγγιση (Ι)
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΔΗΣ 110 Δημόσιες Σχέσεις ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ 02/02/2015 1
Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΙ)
Αναλυτικά Προγράμματα για τα Δημόσια Σχολεία της Κυπριακής Δημοκρατίας Σεμινάρια Σεπτεμβρίου 2010 Κουτσίδης Γιώργος 1.
ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.
Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης Κοινωνικός αποκλεισμός: Σεβασμός – Ευθύνη - Αλληλεγγύη Γεωργία Κούμα ΕΜΕ Φιλολογικών Μαθημάτων.
6.1. Δικαιώματα και υποχρεώσεις
Ασφάλεια Διαδικτύου Το Διαδίκτυο είναι σήμερα καθημερινό εργαλείο στη ζωή μας: για την αναζήτηση πληροφοριών, για επικοινωνία, για αγορές, για ψυχαγωγία.
Προϋποθέσεις Ανάπτυξης των Ευρυζωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Ι. Μπούρας Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, Παν. Πατρών και Ερευνητικό Ακαδημαϊκό.
Καθ. Γκρίτζαλης Στέφανος Ειδικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Ενότητα 1.1 Ο ρόλος των ΤΠΕ στη δόμηση της κοινωνίας της Γνώσης. Η ένταξη των ΤΠΕ στα πλαίσια των στόχων της εκπαίδευσης για την περίοδο και.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ.
«Το σχολείο μας: εργαστήρι ανάπτυξης κριτικής σκέψης, δημιουργικότητας και συνεργασίας των δύο φύλων»
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ © 2004 Δράσεις, Πρότυπα & Τεχνολογικές λύσεις για την ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Δικαιωμάτων (DRMs) Σπύρος Ν. Νικολόπουλος.
ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ:  Να ασχολείται με την επικαιρότητα  Να ενημερώνει την κοινή γνώμη με ειδήσεις  Να ενημερώνει την κοινή γνώμη με πληροφορίες.
Media Literacy Κατερίνα Χατζηπέτρου MBA, ΕΣΔΔΑ Μαριάννα Καρατσιώρη, PhD Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΙΔΗΣΗΣ Εγγύτητα Σπουδαιότητα Επικαιρότητα Ενδιαφέρον Ψυχαγωγία; 2.
Mάθημα 2ο Η ανάπτυξη των ΜΜΕ. Από την Επικοινωνία στα μαζικά Μέσα Ο όρος «μέσα μαζικής επικοινωνίας» αναφέρεται σε μέσα που έχουν οργανωθεί για να μεταδίδουν.
Ονοματεπώνυμο: Γκουτζήκα Όλγα ΑΕΜ:3120 Εξάμηνο: Στ’ Μάθημα: Εκπαιδευτική Πολιτική Διδάσκουσα: Tάχου-Ηλιάδου.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.
Η πρακτική της Κοινωνικής Εργασίας
ΝΕΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΜΕΣΑ.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ arsisathina.
Μάθημα: Πολιτική Παιδεία
Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο
2ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Ευρωπαϊκός Πυλώνας Κοινωνικών Δικαιωμάτων:
Σχεδιασμοί 1η παρέμβαση.
Προσβασιμότητα για ΑμεΑ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πολίτες και ΜΜΕ: Ποιος κατευθύνει ποιον; Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της Παιδείας στα Μέσα Αντιγόνη Θεμιστοκλέους Λειτουργός – Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου 10/4/2014 – Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της παιδείας στα μέσα Διάρθρωση της παρουσίασης Τί είναι η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου (ΑΡΚ)Γιατί η ΑΡΚ ασχολείται με την παιδεία στα μέσαΔράσεις και ενέργειές τηςΔικές σας σκέψεις, απόψεις, σχόλια, ιδέες ερωτήσεις

Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της παιδείας στα μέσα Τί είναι η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου (ΑΡΚ):  Η ΑΡΚ είναι ανεξάρτητο ρυθμιστικό σώμα και στόχος της είναι η αποτελεσματική ρύθμιση και ο έλεγχος λειτουργίας της ιδιωτικής και εν μέρει της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.  Ως αποτελεσματική ρύθμιση και εποικοδομητικό έλεγχο των ραδιοτηλεοπτικών μέσων εκλαμβάνουμε τις ενέργειες και τις πολιτικές για ανάπτυξη της πολυφωνίας και του πλουραλισμού, για την προώθηση δημοκρατικών ιδεωδών και για το σεβασμό και την επικράτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με πρωταρχική μέριμνα την διαφύλαξη της ελευθερίας έκφρασης.

Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της παιδείας στα μέσα Πώς προέκυψε η ενασχόληση και το ενδιαφέρον της ΑΡΚ για το θέμα της παιδείας στα μέσα;  Ευρωπαϊκές Οδηγίες και υποχρεώσεις εναρμόνισης της εθνικής νομοθεσίας με τις οδηγίες από τις Βρυξέλλες:  Ευρωπαϊκή Οδηγία 2007 για Υπηρεσίες Οπτικοακουστικών Μέσων [2007/65/EC] – άρθρο 26  Ευρωπαϊκή Οδηγία 2010 για Υπηρεσίες Οπτικοακουστικών Μέσων [2010/13/ΕC] – άρθρο 33

Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της παιδείας στα μέσα Εναρμόνιση της κυπριακής ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας στη βάση των προαναφερθέντων:  Άρθρο 30Γ των περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Οργανισμών Νόμων του 1998 μέχρι το 2013 – για σκοπούς ρύθμισης και ελέγχου των ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων  Άρθρο 18Δ του περί Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου Νόμου, κεφ.300Α

Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της παιδείας στα μέσα Πώς ορίζεται η Παιδεία στα Μέσα στην υφιστάμενη νομοθεσία;  «ικανότητα πρόσβασης, κατανόησης και κριτικής αξιολόγησης των διαφόρων πτυχών των μέσων επικοινωνίας και του περιεχομένου τους, καθώς και η δυνατότητα έκφρασης σε διαφορετικές μορφές επικοινωνίας κυρίως μέσα από τις νέες τεχνολογίες»

Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της παιδείας στα μέσα Γιατί δόθηκε στις ρυθμιστικές αρχές ραδιοτηλεόρασης ευθύνη και η αρμοδιότητα για ανάπτυξη και προώθηση της πολιτικής της παιδείας στα μέσα;  Τα μέσα επικοινωνίας είναι καθοριστικής σημασίας παράγοντας για καλύτερη αντίληψη του κόσμου και συμμετοχή στη δημοκρατική και πολιτική ζωή.  Ο πολίτης σήμερα είναι και καταναλωτής μιντιακού προϊόντος και περιεχομένου  Απαραίτητη προϋπόθεση για να απολαμβάνει ο πολίτης τη βέλτιστη λειτουργία από τα μέσα είναι η θωράκισή του με τις απαραίτητες ικανότητες και δεξιότητες να αντιμετωπίζει την πλημμυρίδα των μηνυμάτων που δέχεται καθημερινά

Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της παιδείας στα μέσα Γιατί η Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της κριτικής αξιολόγησης;  Τα ΜΜΕ είναι σήμερα πανίσχυροι οργανισμοί Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας/Ενημέρωσης Μη Μιλάς Εσύ – Μιλάω Μόνο Εγώ  Κάθε πολίτης θα πρέπει να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια τα μέσα επικοινωνίας και να μπορεί να αξιοποιεί τις δυνατότητες που του παρέχουν.  Ο πολίτης να είναι σε θέση να κάνει εμπεριστατωμένες επιλογές, να αξιολογεί τις πηγές και να αξιοποιεί τις καταλληλότερες πληροφορίες και μηνύματα

Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της παιδείας στα μέσα Ενέργειες και δράσεις της ΑΡΚ στα πλαίσια της πολιτικής για προώθηση και ανάπτυξη των επιπέδων Παιδείας στα Μέσα στη Δημοκρατία:  Ημερίδα με θέμα «Παιδεία για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» (Οκτώβριος 2012)  Ενημέρωση για τη δράση και λειτουργία της Αρχής  Σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο – ενημέρωση και βιωματικά εργαστήρια σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης  Παραγωγή σύντομων διαφημιστικών ταινιών και μετάδοσή τους από τους τηλεοπτικούς οργανισμούς

Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της παιδείας στα μέσα Είναι «κακός» ο καρχαρίας? Είναι τελικά αρκετά τρομακτική η ταινία του Σοφοκλή με πρωταγωνιστή τον καρχαρία?

Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της παιδείας στα μέσα

Στα πλαίσια της ενημέρωσης, επιμόρφωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού προβλήθηκαν και άλλα σποτς:   

Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην προώθηση της παιδείας στα μέσα Ο πολίτης: κυρίαρχος – στήριξη και εδραίωση δημοκρατίας Ενσυνείδητος καταναλωτής και παραγωγός πληροφορι- ών Επαρκής γνώστης του περιβάλλο- ντος των μέσων

Ο ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας Ευχαριστώ για την προσοχή σας! Και…. Ερωτήσεις !