Τεχνολογία Εστιατορικης Τεχνης

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
CLASS 6B Οι απόψεις των παιδιών για τα ζώα και οι τρόποι
Advertisements

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
Βρείτε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
Αμπαλάκης Στέλιος Διδακτικοί σκοποί  Στο σύνταγμα κάθε χώρας καθορίζονται οι γενικοί σκοποί της εκπαίδευσης  Με βάση τον γενικό σκοπό.
Επιμέλεια: Τίκβα Χριστίνα
Ανώτερες Τεχνικές Πωλήσεων
Οι εργαζόμενοι με χαρτιά στα χέρια τους δίνουν την εντύπωση σκληρά εργαζόμενων υπαλλήλων που πηγαίνουν σε σημαντικά meeting. Όσοι περιφέρονται στον εργασιακό.
Slide 1 Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών ENOTHTA 7 η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ (ΜΕΡΟΣ Α’) 1. ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  Εκτός από τις τερματικές.
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης
Κοστολόγηση Μάθημα 13.
Κοστολόγηση Μάθημα 16.
Θέμα: Οργάνωση Συνεδριών
Τραπεζοκομία Μαθημα 1ον.
ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ
Βρείτε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
ανακύκλωση Η/Υ και περιφερειακών
Εμπειρίες και Προβληματισμοί σε Μαθητοκεντρικές Μεθόδους Διδασκαλίας
Κοστολόγηση Μάθημα 15.
ΛΟΥΣΙΜΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι Άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο κάθε Οργανισμού Η Ανάπτυξη του Προσωπικού μπορεί να γίνει με τρόπο ωφέλιμο και για τον Ίδιο.
1.1 Τίτλος Διδακτικής Πρακτικής «Ψυχική Υγεία – Διαπροσωπικές σχέσεις»
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 4
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ(ΥΝ) Α. ΚΟΥΣΗ ΠΝ, ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ (Μ) Α. ΡΗΜΙΚΗΣ ΠΝ, ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Γ. ΖΟΥΡΟΣ ΠΝ, ΜΠΥ Ι. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Ενεργητικές Τεχνικές- Θεωρία και πράξη Αξιολόγηση.
Τεχνολογία Εστιατορικης Τεχνης
Secretarial Duties I.
\bgf.
Κοστολόγηση Μάθημα 15.
EDG220 C: Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και εκπαιδευτική τεχνολογία Ακαδημαϊκό έτος: Υποχρεωτική εργασία: Τίτλος θεματικής ενότητας: Κυκλοφορώ με ασφάλεια.
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ μμμμμμμμμμμμμμμ.
Μάθημα: Μπαρ - Φλαμπέ Ενότητα: 2 Προσωπικό του Μπαρ.
Κοστολόγηση Μάθημα 12.
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης
ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
Προφορική (Απευθείας ) Επικοινωνία
Βιογραφικό – Εύρεση Εργασίας Κ. Αλεξανδρής Επικ. Καθηγητής ΑΠΘ.
Σελ. 6Ο από το Επιλέγω και Πραγματοποιώ η ασκ. 2 Υπεύθυνος Καθηγητής: Γ.Καπετανάκης Τμήμα: Α1 Ημερομηνία: 10/12/14.
Διασκεδάζω Προγραμματίζοντας στο code.org
Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Απαιτητικός, εχθρικός, φιλικός, παιδιά
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
Κοστολόγηση Μάθημα 3ον.
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης 3ου Έτους
Νοηματική επικοινωνία Γλώσσα του σώματος Body Language
Κοστολόγηση Μάθημα 17.
Διακρίσεις της Επικοινωνίας Γραπτή Επικοινωνία
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Ενότητα 1 - Εισαγωγή και Τεχνολογία του Μπαρ
ΕΝΟΤΗΤΑ:8 ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Α’ ΣΤΟΧΟΙ:
ΤΥΠΟΙ ΠΕΛΑΤΩΝ 1 Κοινωνικός, απρόσεκτος, βιαστικός, φλύαρος, παραπονούμενος, συνεσταλμένος.
Προπονώντας Γυναίκες & Άντρες
Βασικές συνιστώσες/εντολές ενός αλγορίθμου
Ποσοτική Ανάλυση Κειμένου 9η Εβδομάδα. Δειγματοληπτική Έρευνα Μαθαίνουμε από τον πληθυσμό. Πως θέτουμε ερωτήματα; Δημοσκοπήσεις Σχεδιασμός ερωτηματολογίων.
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ SERVQUAL.
ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ KEΦΑΛΑΙΟ 3. Η μελέτη της ηθικής παίζει σπουδαίο ρόλο σήμερα στην διοίκηση και μπορεί να καθορίσει τις δραστηριόητες.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων ή η διεύθυνση επισιτιστικών τμη­μάτων μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης ασχολείται.
Δημιουργία διδακτικού συμβολαίου- συμβολαίου τάξης Κανείς -ούτε οι ενήλικες, ούτε τα παιδιά- δεν επιθυμεί να διατάσσεται. Σε κανένα δεν αρέσει η υποταγή,
Τα μουσικά φθογγόσημα (τέταρτα-όγδοα-μισό) Τάξη: Γ’ Δημοτικού Ανδρέας Σκιαδάς.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ:
Υγεία και Ευεξία Μαθητών/τριών
ΗΘΙΚΗ & ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Ηλεκτρονικό Περιοδικό
Πρόσληψη μελών οικογένειας
(Απαντήσεις σελ βιβλίου)
Κυκλοφοριακή Αγωγή Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχε το σχολείο μας (Ειδικό Κωφών & βαρήκοων Ιωαννίνων), καθώς και το Ειδικό Τυφλών Ιωαννίνων.
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
Θεατρικές δραστηριότητες και τεχνικές
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 1ου ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Τεχνολογία Εστιατορικης Τεχνης Μαθημα 15 Τεχνολογία Εστιατορικης Τεχνης

Επαγγελματική Αγωγή - Β ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Ο/η μαθητής/τρια να είναι ικανός/η να: Αναφέρει τα βασικά σημεία που διέπουν τις καλές σχέσεις των συναδέλφων.

Επαγγελματική Αγωγή ΟΡΙΣΜΟΣ: Είναι οι κανόνες, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχει το προσωπικό μιας επισιτιστικής μονάδας σε σχέση με τους πελάτες, την επιχείρηση και το ίδιο το προσωπικό.

(Α) ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΛΆΤΗ Ο τραπεζοκόμος όταν συνομιλεί με τον πελάτη πάνω σε προσωπικό επίπεδο πρέπει να ακολουθεί κάποιους κανόνες: 1. Πρέπει να είναι ευγενικός και φιλικός προς τον πελάτη. 2. Να μην είναι αρνητικός προς τον πελάτη. 3. Να αποκαλεί τον πελάτη με το όνομα του. 4. Να του δείχνει εκτίμηση. 5. Να τον κάνει να νοιώθει σπουδαίος. 6. Να του μιλά καθαρά και να τον κοιτάζει στα μάτια.

(Β) ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΥ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η στάση τραπεζοκόμου όταν συνομιλεί με τον πελάτη μέσω τηλεφώνου πρέπει να ακολουθεί κάποιους κανόνες: Η φωνή του πρέπει να είναι καθαρή, σταθερή σε φιλικό και ευγενικό τρόπο. Να έχει μολύβι και χαρτί για να είναι έτοιμος να γράψει ότι χρειαστεί. Να απαντά γρήγορα και πρόθυμα για να μην εκνευρίσει το πελάτη. Οι πρώτες φράσεις να αναφέρουν το όνομα του τραπεζοκόμου, το τμήμα του ξενοδοχείου που ευρίσκεται με προθυμία για εξυπηρέτηση.

(Β) ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΥ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Εάν είναι απασχολημένος με άλλο πελάτη να ζητήσει συγνώμη και να εξυπηρετήσει αυτόν που είναι στο τηλέφωνο. Να μάθει το όνομα του πελάτη και να το χρησιμοποιεί. Εάν συνδέσει τον πελάτη με άλλο τμήμα για να εξυπηρετηθεί να του αναφέρει το τμήμα. Εάν ο πελάτης θέλει να αφήσει κάποιο μήνυμα ο τραπεζοκόμος πρέπει να το επαναλάβει για αποφυγή λάθους. Όταν βρίσκεται στο τηλέφωνο με το πελάτη να αφήσει το πελάτη να κλείσει πρώτος το τηλέφωνο.

ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ Οι υπάλληλοι μιας επισιτιστικής μονάδας όταν βρίσκονται στο χώρο εργασίας τους πρέπει να συμπεριφέρονται σωστά στους ανωτέρους τους και Να έχουν άψογη συμπεριφορά. Να εκτελούν πιστά τις οδηγίες των προϊσταμένων τους. Να έχουν επαγγελματικότητα. Να είναι συνεργάσιμοι. Να προσαρμόζονται εύκολα στις εκάστοτε συνθήκες.

Να ακολουθούν πιστά τους νόμους. Να έχουν ψηλό αίσθημα ευθύνης. Να επιδεικνύουν ζήλο και ευσυνειδησία στη εκτέλεση καθηκόντων. Να παίρνουν πρωτοβουλίες. Δείχνουν ενδιαφέρον για την εργασία τους. Να είναι γνώστες θεμάτων που έχουν σχέση με το τμήμα τους.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨH ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Δεν πρέπει να δυσφημεί τη επιχείρηση η το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν προηγουμένως. Να δέχεται οδηγίες για τα νέα του καθήκοντα προσεκτικά και θετικά. Να μην σπαταλά το χρόνο των προϊσταμένων του για να εξηγεί πως εργαζόταν στη προηγούμενη του δουλειά. Να μην μεταφέρει τα προσωπικά του συμφέροντα στη εργασία του. Να μην επιτρέπει στους φίλους του ή στους συγγενείς του να του τηλεφωνούν στη δουλειά του.

Να προσέρχεται και να αποχωρεί στη ώρα του από τη εργασία του. Να μην χρησιμοποιεί το χώρο εργασίας του για κατανάλωση ποτών. Να είναι συντηρητικός στις φιλικές του σχέσεις με τους πελάτες. Να είναι ευγενικός και να σέβεται τους προϊστάμενους του. Η συμπεριφορά του πρέπει να είναι άψογη. Να υποστηρίζει τα συμφέροντα της επιχείρησης.

Ανακεφαλαίωση Στόχων: Αναφέρει τα βασικά σημεία που διέπουν τις καλές σχέσεις των συναδέλφων.

Εργασία στην ταξη: Σωστό / Λάθος

Εργασία στο σπίτι: Eρωτησεις