Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Advertisements

Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
E-alerts.com Για να μην ξεχνάτε ποτέ... E-ALERTS.COM.
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
CytaInfo+ 1 ένα application για τη Cyta….. Αυτή είναι η όψη του CytaInfo+ 2.
Η νέα Πύλη eTwinning Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
«ΜΑΘΗΤΕΙΑ για ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ» Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εμπειρίας Απόφοιτων Τεχνικής Εκπαίδευσης με Υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας Σύγχρονες και ποιοτικές.
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ» Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εμπειρίας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης με Υποτροφία.
ADAM Projects and Products Portal for Leonardo da Vinciwww.adam-europe.eu ADAM Διαδικτυακή πύλη για σχέδια και προϊόντα του Leonardo da Vinci 16/10/2009.
Βάλια Παυλίδου Ψυχολόγος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας
Οδηγός εγγραφής στην Τηλεμάθεια.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Καλλιόπη Σωτηράκη Σύμβουλος Σπουδών & Σταδιοδρομίας Λαμία, 02/11/2011
1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
Διοικητικό Συμβούλιο Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Αίθουσα Συνεδριάσεων Πανεπιστημίου 44 “ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.
Το φόρουμ κάθε Τριγλιανού Απόγονου
Διεθνές πρόγραμμα επιμόρφωσης V.I.E
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τις αναφορές στατιστικών δεδομένων της EBSCOadmin.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
ETwinning Η δράση της Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης.
Διαχείριση Στοιχείων Διαγωνισμών ΑΣΕΠ. Η εφαρμογή Ανοίγοντας το κεντρικό παράθυρο της εφαρμογής, εμφανίζονται πάνω αριστερά, οι επιλογές Αρχείο και Προκηρύξεις,
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 7/12/2011 Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας Γραφείο Διασύνδεσης Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Μέρος Δεύτερο: Το πλαίσιο υλοποίησης Κεφάλαιο 4: Η Ηλεκτρονική κυβέρνηση. Κεφάλαιο 5: Η εκπαίδευση στην ΚτΠ. Κεφάλαιο 6: Το νέο Μοντέλο της απασχόλησης.
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
Γραφείο Διασύνδεσης Καλό ακούγεται, αλλά…… Τι είναι?????
Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. 1 Το Γραφείο Διασύνδεσης λειτουργεί από το 1994, προσανατολισμένο στην άμεση, έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Google docs Google docs forms
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
Αναζήτηση νέων θέσεων εργασίας
Ηλεκτρονική Γραμματεία
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
Εισαγωγή στο Blackboard
Οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης για το πρόγραμμα Teachers 4 Europe
1 Υπηρεσία Γκρίζας Βιβλιογραφίας ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου Μυτιλήνη, Μάιος 2007.
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
Βιβλιογραφική Αναζήτηση: αναλυτική παρουσίαση και εφαρμογή της Υπηρεσίας Διαδανεισμού Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Βιβλιοθήκη και Κέντρο.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
ΣΤΟΧΟΙ της ΠΥΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Συμβουλές για ασφάλεια στο FACEBOOK
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνδεση στην πλατφόρμα
Ομάδες στο Google.
Δημιουργία Ανοιχτού Ακαδημαϊκού Μαθήματος στην πλατφόρμα openeclass
Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ.
Προκειμένου να κάνετε τις επόμενες εργασίες ,θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν Google λογαριασμό στο gmail.com και να μου τον στείλετε. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΧΩΡΙΣ.
Πύλη Τηλεκπαίδευσης Τμήματος edu. dmst. aueb. gr Βασιλική Ταγκαλάκη (Ε
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Google docs Google docs forms
ΕΦΑΡΜΟΓΗ Κ.Ε.Α. Γνωριμία με την πλατφόρμα διαχείρισης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης για χρήστες Δήμων Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
«ΜΑΘΗΤΕΙΑ για ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ» Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εμπειρίας Απόφοιτων Τεχνικής Εκπαίδευσης με Υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας Σύγχρονες και.
Ψηφιακή ευκαιρία: μια μεγάλη ευκαιρία! Πως να την διεκδικήσετε;
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012

Οδηγός χρήσης των υπηρεσιών του WorkFinder.gr Στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας το WorkFinder.gr αποτελεί ένα λειτουργικό και εύχρηστο μέσο, παρέχοντας άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για θέσεις εργασίας στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Οδηγός χρήσης των υπηρεσιών του WorkFinder.gr Στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας το WorkFinder.gr αποτελεί ένα λειτουργικό και εύχρηστο μέσο, παρέχοντας άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για θέσεις εργασίας στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών

 Δημόσιο:  ● Δείτε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και των Φορέων (μόνιμο και εποχικό προσωπικό, προσωπικό μερικής απασχόλησης, προσωπικό με σύμβαση έργου)  ● Καταχωρήστε τις προτιμήσεις σας και ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα στο ή/και στο κινητό σας με SMS, τη στιγμή καταχώρησης μιας προκήρυξης  Δημόσιο:  ● Δείτε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και των Φορέων (μόνιμο και εποχικό προσωπικό, προσωπικό μερικής απασχόλησης, προσωπικό με σύμβαση έργου)  ● Καταχωρήστε τις προτιμήσεις σας και ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα στο ή/και στο κινητό σας με SMS, τη στιγμή καταχώρησης μιας προκήρυξης Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών

 Ιδιωτικός Τομέας:  ● Καταχωρήστε το Βιογραφικό σας και αποφασίστε εσείς ποιές επιχειρήσεις θα το δουν (μπορείτε να βλέπετε τα αναλυτικά προφίλ των καταχωρηθέντων επιχειρήσεων.  ● Βρείτε τις αγγελίες που σας αφορούν και προωθήστε άμεσα το βιογραφικό σας στις αντίστοιχες επιχειρήσεις  ● Καταχωρήστε τις προτιμήσεις σας και ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα στο ή/και στο κινητό σας με SMS, τη στιγμή δημοσίευσης μιας αγγελίας που σας ενδιαφέρει.  Ιδιωτικός Τομέας:  ● Καταχωρήστε το Βιογραφικό σας και αποφασίστε εσείς ποιές επιχειρήσεις θα το δουν (μπορείτε να βλέπετε τα αναλυτικά προφίλ των καταχωρηθέντων επιχειρήσεων.  ● Βρείτε τις αγγελίες που σας αφορούν και προωθήστε άμεσα το βιογραφικό σας στις αντίστοιχες επιχειρήσεις  ● Καταχωρήστε τις προτιμήσεις σας και ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα στο ή/και στο κινητό σας με SMS, τη στιγμή δημοσίευσης μιας αγγελίας που σας ενδιαφέρει. Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών

Βήμα 1 ο : Στην αρχική σελίδα του WorkFinder.gr επιλέγετε «Δημιουργία Λογαριασμού» από τη στήλη «Υποψήφιοι για Εργασία». Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Βήμα 2 ο : Διαβάζετε και προχωράτε στο «επόμενο» στάδιο, όπου και συμπληρώνετε τα στοιχεία της εγγραφής σας. Δημιουργία νέου λογαριασμού σε 4 βήματα

Βήμα 3 ο : Συνεχίζετε επιλέγοντας «όνομα χρήστη» και «κωδικό πρόσβασης» για το προφίλ σας. Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Βήμα 4 ο : Τέλος επιβεβαιώνετε ότι τα στοιχεία σας έχουν περαστεί σωστά. Έχετε με αυτόν τον τρόπο το δικό σας λογαριασμό και πλέον μπορείτε να συνδεθείτε και να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες του WorkFinder.gr.

Προτάσεις για αξιοποίηση των δυνατοτήτων του WorkFinder Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών 1.Δημιουργήστε το Βιογραφικό σας προκειμένου να είναι διαθέσιμο σε αναζητήσεις που κάνουν οι επιχειρήσεις Συμβουλή: Στην φόρμα συμπλήρωσης βιογραφικού, συμπληρώστε όσα περισσότερα πεδία μπορείτε προκειμένου να μπορούν να σας βρουν οι κατάλληλοι εργοδότες

Προτάσεις για αξιοποίηση των δυνατοτήτων του WorkFinder Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών 2. Δημιουργήστε alerts (ειδοποιήσεις) προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις στο ή/και στο κινητό σας για θέσεις εργασίας στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα Συμβουλή: Φτιάξτε ένα ή περισσότερα alerts, ανάλογα με το είδος της εργασίας που αναζητάτε.

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Η χρήση του WorkFinder και των υπηρεσιών που παρέχει είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι μόνες υπηρεσίες που έχουν ένα μικρό κόστος και οι οποίες είναι προαιρετικές, είναι: 1.Η υπηρεσία αποστολής SMS Alerts στο κινητό σας για αγγελίες του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα. 2. Η έγκριση προβολής βιογραφικού από επιχειρήσεις, μέσω αποστολής SMS

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Εφόσον δεν θέλετε να χρεώνεστε καθόλου, μπορείτε να κάνετε τα εξής: 1.Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε τα Alerts μέσω 2. Τα αιτήματα προβολής του βιογραφικού σας, μπορείτε να τα εγκρίνετε ή να τα απορρίψετε μέσα από την ιστοσελίδα του WorkFinder αντί να στείλετε sms.

Αναζήτηση Αγγελιών & Προκηρύξεων Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Σε όλα τα μέλη του WorkFinder.gr αποστέλλονται ενημερώσεις, στο ή/και στο κινητό, κάθε φορά που δημοσιεύονται αγγελίες που τα αφορούν (σύμφωνα πάντα με τις επιλογές ειδοποιήσεων του κάθε μέλους) και αφού έχουν πρώτα έχουν δημιουργήσει τα σχετικά alert.

Αναζήτηση Αγγελιών & Προκηρύξεων Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Μπορείτε να δείτε όλες τις αγγελίες για ενεργές θέσεις εργασίας,ακόμα και αν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό, μπαίνοντας στη σελίδα του WorkFinder.gr ως «Υποψήφιος για Εργασία» και επιλέγοντας τον τομέα που επιθυμείτε και στη συνέχεια το είδος των θέσεων που σας ενδιαφέρουν.

Αρχική Οθόνη WorkFinder.gr Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών

Θέσεις Δημόσιου Τομέα Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών

Αναζήτηση αγγελιών Ιδιωτικού Τομέα Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών

Προφίλ εργοδότη Ιδιωτικού Τομέα Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών

Αναζήτηση Προγραμμάτων Κατάρτισης Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών

Αναζήτηση Προγραμμάτων & Επιδοτήσεων Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών

Οδηγός χρήσης των υπηρεσιών του WorkFinder.gr για ενδιάμεσους χρήστες Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Ο ενδιάμεσος χρήστης αφού συνδεθεί στο λογαριασμό του με το όνομα και το κωδικό που του έχουν παρασχεθεί αποκτά πρόσβαση στις ακόλουθες λειτουργίες της διαδικτυακής πύλης WorkFinder:

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών

1. Χρήση λογαριασμού ως ενδιάμεσος Στη λειτουργία «Χρήση λογαριασμού ως ενδιάμεσος» ο ενδιάμεσος μπορεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία του λογαριασμού του ή να δημιουργήσει ένα νέο χρήστη. 2. Διαχείριση άλλων χρηστών Στη λειτουργία «Διαχείριση άλλων χρηστών» ο ενδιάμεσος χρήστης έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τους λογαριασμός άλλων χρηστών, να προσθέσει ή να τροποποιήσει στοιχεία κι επιλογές τους. Λειτουργίες ενδιάμεσου χρήστη

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών 3. Δημιουργία νέου χρήστη Στην επιλογή «Δημιουργία νέου χρήστη» τα βήματα και οι φόρμες που ακολουθούν παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δημιουργία νέου χρήστη Βήμα 1 ο :

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δημιουργία νέου χρήστη Βήμα 2 ο :

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δημιουργία νέου χρήστη Βήμα 3 ο :

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δημιουργία νέου χρήστη Βήμα 4 ο :

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών 4. Αποσύνδεση και έξοδος Η αποσύνδεση πραγματοποιείται αυτόματα μετά την πάροδο ενός καθορισμένου χρονικού διαστήματος αδράνειας. Ο χρήστης μπορεί να αποσυνδεθεί από την πύλη πατώντας την επιλογή «Αποσύνδεση και έξοδος» αριστερά της σελίδας.

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Φόρμα εγγραφής για το Πρόγραμμα Realise ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΟΝΟΜΑ:…………………………………………………………………………… ΕΠΩΝΥΜΟ:……………………………………………………………………… ΦΥΛΟ: Α □Γ □ ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: …../…../……… ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ:…………………………………………………………………… ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΗΛΕΦΩΝΟ:……………………………………………………………………… ΚΙΝΗΤΟ:…………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Φόρμα εγγραφής για το Πρόγραμμα Realise ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ □ΓΥΜΝΑΣΙΟ □ΛΥΚΕΙΟ □ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) □ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ □ ΧΩΡΑ – ΧΩΡΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ:………… ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: ………………………………………….. ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ: ΒΑΣΙΚΟ □ΜΕΤΡΙΟ □ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ □ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ□ ΓΝΩΣΗ Η/Υ: ΝΑΙ □ΟΧΙ □

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Φόρμα εγγραφής για το Πρόγραμμα Realise ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΡΙΑ: 0 – 5 ΕΤΗ □ 6 – 10 ΕΤΗ □11 – 15 ΕΤΗ □ 16 – 20 ΕΤΗ □ 20+ ΕΤΗ □ ΕΙΔΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ:……………………………………………………………. ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΜΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:……………………………………..

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Η Πράξη χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών Η Πράξη χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών