Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

2  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των καθηγητών ανά σχολείο για εύκολη πρόσβαση και ενημέρωση.  Όπως και η Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών, βρίσκεται στο διαδικτυακό χώρο: www.schools.ac.cy/techsupport

3 Για να εισέλθετε στη βάση δεδομένων εισάγετε το Όνομα χρήστη και τον Κωδικό που έχει το σχολείο και πατήστε Ενημέρωση. Οι Κωδικοί και το Όνομα Χρήστη είναι οι ΙΔΙΟΙ που χρησιμοποιείτε για τη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.

4  Τα νέα στοιχεία που παρουσιάζονται εδώ είναι οι επιλογές  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

5  Αφού διαλέξουμε την επιλογή ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, μας εμφανίζεται η αντίστοιχη καρτέλα χωρίς εγγραφές, αν είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιούμε για το σχολείο μας. Για την εισαγωγή νέας εγγραφής επιλέγουμε «Εισαγωγή Νέας», η οποία μας μεταφέρει στην επόμενη οθόνη.

6  Εδώ εισάγομ ε τα στοιχεία κάθε καθηγητή ξεχωριστά.  ΠΜΠ, ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ  Μετά πατάμε «Αποθήκευση» και «Πίσω στη λίστα»

7 Για να προσθέσουμε τις ώρες στο πρόγραμμα πατάμε στις «ΩΡΕΣ»  Μεταφερόμαστε πίσω στην καρτέλα με τα στοιχεία των καθηγητών.

8  Για την εισαγωγή νέας εγγραφής επιλέγουμε «Εισαγωγή Νέας», που μας μεταφέρει στην επόμενη οθόνη.  Εδώ φαίνεται το ωρολόγιο πρόγραμμα του καθηγητή και μπορούμε επίσης να το επεξεργαστούμε.

9  Μπορείτε να επιλέξετε την μέρα που θέλετε.  Σε κάθε περίοδο μπορείτε να επιλέξετε την τάξη σας. Δεν έχετε επιλογή τμημάτων. Μετά πατάμε «Αποθήκευση» και «Πίσω στη λίστα»

10  Εδώ εμφανίζεται το ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των καθηγητών (πληροφορικής) του σχολείου σας.

11  Όλες οι διευκολύνσεις που έχουμε στο πρόγραμμα Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών, όπως αναζήτηση, εκτύπωση κτλ. υπάρχουν και εδώ.  Για διευκρινήσεις, προβλήματα ή άλλες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Κλεάνθη Κόκκινο στο e-mail. kkokkinos@schools.ac.cy


Κατέβασμα ppt "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google