Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Προκειμένου να κάνετε τις επόμενες εργασίες ,θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν Google λογαριασμό στο gmail.com και να μου τον στείλετε. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΧΩΡΙΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Προκειμένου να κάνετε τις επόμενες εργασίες ,θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν Google λογαριασμό στο gmail.com και να μου τον στείλετε. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΧΩΡΙΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Προκειμένου να κάνετε τις επόμενες εργασίες ,θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν Google λογαριασμό στο gmail.com και να μου τον στείλετε. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.Με αυτό το θα αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορες Google υπηρεσίες.

2 1. Θα πάτε στη διεύθυνση https://accounts.google.com/SignUp?hl=el
1. Θα πάτε στη διεύθυνση 

3 2.Συμπληρώστε με ελληνικούς χαρακτήρες Όνομα και Επώνυμο
2.Συμπληρώστε με ελληνικούς χαρακτήρες Όνομα και Επώνυμο

4 3.Συμπληρώστε με λατινικούς χαρακτήρες εκεί που λέει το "Επιλέξτε το όνομα χρήστη σας". Πρέπει να είναι μοναδικό για αυτό το λόγο μην βάλετε κάτι συνηθισμένο ή βάλτε και ένα νούμερο στο τέλος. Πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 6 χαρακτήρες. Οι έλεγχοι γίνονται on line οπότε μόλις εγκαταλείψετε το πεδίο θα ελέγξει εάν είναι σωστό η εάν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. . 

5 4. Συμπληρώστε τον κωδικό που θέλετε δύο φορές ("Δημιουργία κωδικού πρόσβασης:" και "Επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασης σας:"). Προσοχή πρέπει και τις δυο φορές να γράψετε τον ίδιο, να έχει μήκος τουλάχιστον 8 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει γράμματα και αριθμούς. (να ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε το "Αντιγραφή-Επικόλληση" για λόγους ασφαλείας ώστε να είστε σίγουροι ότι το γράφετε σωστά και ότι είναι αυτό που πράγματι θέλετε).

6 5. Γράφετε ημερομηνία γέννησης και Φύλο. 6
5.Γράφετε ημερομηνία γέννησης και Φύλο. 6.Καταχωρείτε (προαιρετικά) το κινητό σας τηλέφωνο (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον ασφάλεια), 7.Καταχωρείτε (προαιρετικά) εναλλακτικό   που πιθανά έχετε (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον ασφάλεια).

7 8.Διαλέγετε σαν τοποθεσία το "Ελλάδα". 9.Πατήστε το "Επόμενο"
8.Διαλέγετε σαν τοποθεσία το "Ελλάδα". 9.Πατήστε το "Επόμενο"

8 10.Πατήστε το κουμπί "Συμφωνώ" για να αποδεχτείτε το "Απόρρητο και τους όρους" (θα χρειαστεί να πάτε στο τέλος του παραθύρου που έχει αναδυθεί) Πατάτε "Επόμενο" και είστε έτοιμοι !!  (Ταυτόχρονα αποκτάτε και πολλές άλλες υπηρεσίες τις οποίες συνιστούμε να τις εξερευνήσετε με πρώτη ευκαιρία).

9 11.Πηγαίνετε στο φυλλομετρητή σας και πατάτε www.gmail.com

10 12.Γράφετε το mail σας και τον κωδικό σας.

11 13.Πατάτε το ‘σύνταξη’

12 Τι θα παραδώσετε Θα στείλετε στο mail : olgavareli@gmail.com
ένα μήνυμα που στο ΘΕΜΑ θα γράφει το όνομά σας και στο μήνυμα θα γράφει μία μαντινάδα

13 Θα είναι κάπως έτσι:

14 Και το μήνυμά σας θα είναι κάπως έτσι:


Κατέβασμα ppt "Προκειμένου να κάνετε τις επόμενες εργασίες ,θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν Google λογαριασμό στο gmail.com και να μου τον στείλετε. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΧΩΡΙΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google