5. Ένταξη του ατόμου στην ΚτΠ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Τεχνολογίες Internet Υπηρεσίες & Εφαρμογές Τμήμα 1I-ΙΝΠ01 – Web Design / Development Κωνσταντίνος Σαπουντζής.
Advertisements

« Βελτιστοποιώντας τη χρήση της γνώσης στη διαμόρφωση δημοσίων πολιτικών και στην ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η στρατηγική σημασία της ανοιχτής.
υπηρεσία τηλεκπαίδευσης επανάσταση στη διδασκαλία
9ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ GREEK ICT FORUM
Δήμος Καλαμαριάς Γεωργιάδης Γεώργιος Προϊστάμενος Τμήματος Πληροφορικής
Τηλεϊατρική Η χρήση τηλεπικοινωνιών, ακουστικών, οπτικών και άλλων, και οι τεχνολογίες επεξεργασίας ηλεκτρονικών πληροφοριών για την παροχή υπηρεσιών υγείας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ.
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αναπτυξιακό Συνέδριο Ηπείρου 24/6/2005.
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ανοικτή εξ απόστασεως μάθηση και Διαδίκτυο
«ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΣΕΛΙΔΑ»
 Σελίδα 1 ΠΡΟΤΥΠΟ, ένα διαφορετικό σχολείο για το παιδί ΠΡΟΤΥΠΟ εκπαιδευτήριο Αθήνα, Φεβρουάριος 2011.
Η Οπτική του Φύλου στις Τοπικές Πολιτικές
Κεφάλαιο 3: Το ενιαίο ρυθμιστικό και νομικό πλαίσιο. 3.1 Η έννοια και το περιεχόμενο του ενιαίου ρυθμιστικού πλαισίου. 3.2 Η αναγκαιότητα δόμησης του.
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ» ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΜΟΧΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.
Διαδικτυακή Πύλη εξυπηρέτησης του πολίτη. Η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης δημοτών •τηλεφωνικά (σύστημα IVR) αλλά.
ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΑΣΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ
Ημερίδα για το 7ο Π.Π. Ε&ΤΑ της ΕΕ ( ), 22 /09/2006 – Θεσ/νίκη Συμμετοχή & Αξιοποίηση της Ευρωπαϊκής Έρευνας στους τομείς των Κοινωνικών, Οικονομικών.
Βασίλης Παπαχαρίσης ( /
W.A.M.O. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ Web Advertisement Methodize Operation ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ.
Κεφάλαιο 8 Η νέα οικονομία 8.1 Η μετάβαση από την παλιά στη νέα οικονομία. 8.2 Η έννοια και το περιεχόμενο της νέας ψηφιακής οικονομίας. 8.3 Οι κυριότερες.
1 Η Ψηφιακή Ελλάδα του Σήμερα.. Νησίδες Πληροφοριακών Συστημάτων Αυτόνομα πληροφοριακά συστήματα Εστιασμένα στις εσωτερικές ή και κάθετες ανάγκες των φορέων.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤO YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 3 Βήματα προς όφελος του Πολίτη.
Κανάλια διανομής και παγκόσμιες αγορές
Χρησιμότητα & Τρόποι Αξιοποίησης από τους Διαπραγματευτές των μερών
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007 – 2013
ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΉΣ Η. Λίτσος, Μηχανικός Παραγωγής, στέλεχος Ε.Ε.Τ.Α.Α.
© 2007 Gov2U Η Ηλεκτρονική Δημοκρατία και η Συμμετοχή των πολιτών στην Ψηφιακή Κοινωνία. Βασίλης Κουλολιάς, Πρόεδρος, GOV2U.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ.
Ιόνιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Αρχειονομίας & Βιβλιοθηκονομίας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Επιστήμη της Πληροφορίας: Διοίκηση & Οργάνωση Βιβλιοθηκών.
Εργαστήρι – Στρατηγικές της Αριστεράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ο θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ως εργαλείο προώθησης του σεβασμού.
βιβλιοθήκες σε ανάπτυξη βιβλιοθήκες και ανάπτυξη
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ MARKETING
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ
Βασιλική Καρούνου Ερευνητική Ομάδα για την Τεχνολογική, Οικονομική και Στρατηγική Ανάλυση της Κοινωνίας της Πληροφορίας EBEO/EMΠ
Telematics Επιμέλεια:Παγώνης Γεώργιος Writer: Patrick Dillon.
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ και οι επιδράσεις του…. Ορισμός: Ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η πραγματοποίηση εμπορικών συναλλαγών (αγορών προϊόντων, υπηρεσιών ή.
Καθ. Γκρίτζαλης Στέφανος Ειδικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης
4.1 Κοινωνικοί θεσμοί 4.2 Αναγκαιότητα κοινωνικών θεσμών
«Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και την Τοπική Ανάπτυξη», Ηράκλειο, 5-6 Μαϊου, kedke.ntua.gr 1.
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και ΕπικοινωνιώνΗράκλειο Κρήτης για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και την Τοπική Ανάπτυξη5 & 6 Μαϊου 2006 Ανάπτυξη.
«ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Στρατηγικοί στόχοι του Δικτύου Μακροχρόνιας Φροντίδας. Tο κεντρικό ζητούμενο ενός συστήματος διοίκησης και διαχείρισης των υπηρεσιών Μακροχρόνιας Φροντίδας.
Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση 1 Δεκεμβρίου 2014 Βλάσης.
1 Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 2 Η Λειτουργία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Φορείς και εμπλεκόμενοι στην Η.Δ. Τύποι Η.Δ. Στάδια Εξέλιξης.
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες επιχειρήσεων / οργανισμών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6.
Προτάσεις για την εξειδίκευση της διάστασης της αναπηρίας κατά την εφαρμογή του Ε.Π. - Περιφερειακή Στρατηγική για την Αναπηρία Εισηγητής: Λογαράς Δημήτρης,
Τα παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες κατά τη μάθηση έχουν-πέραν των κοινών-και ορισμένες ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
Η ουσία πίσω από τις λέξεις
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ.
Συνοπτική Παρουσίαση Ε.Π. «ΚτΠ» Παναγιώτης Γεωργιάδης Αθήνα 9 Νοεμβρίου 2004.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 11
Επιχειρηματικός Σχεδιασμός
Κανάλια διανομής και παγκόσμιες αγορές
Οι χώρες της Ε.Ε..
Πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ1 Σημεία Βελτίωσης Ελευθερία Ν. Γωνίδα Αναπλ
Περιεχόμενο-Ανθρώπινη υποδομή και Διδακτικές προσεγγίσεις στο e-learning Μαρία Κορδάκη, Ph.D, M.Ed.
Αρχές Βιώσιμης Ανάπτυξης Οι δέκα αρχές του ΟΗΕ για την Ε.Κ.Ε.
Εκπαιδευτική Τεχνολογία και Διδασκαλία (Roblyer)
ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
6. Προβλήματα της ΚτΠ και τεχνικές λύσεις
Ευρωπαϊκός Πυλώνας Κοινωνικών Δικαιωμάτων:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
7. ΚτΠ και προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων
Γενική Θεώρηση των πολιτικών της ΕΕ: Κοινωνική αγορά;
Ενιαία Ψηφιακή Πύλη.
Προσβασιμότητα για ΑμεΑ
Ψηφιακά Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Μεταγράφημα παρουσίασης:

5. Ένταξη του ατόμου στην ΚτΠ Βασίλης Γ. Χατζόπουλος Επίκουρος Καθηγητής στο ΔΠΘ Επισκέπτης Καθηγητής στο Κολέγιο της Ευρώπης, Μπρυζ Δικηγόρος Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019

Διάγραμμα ύλης 1. Η ΚτΠ μέσο πολιτικής ένταξης του ατόμου 1.1 Τηλεδιοίκηση 1.2 Τηλεδημοκρατία 2. Η ΚτΠ μέσο οικονομικής ένταξης του ατόμου 2.1 Τηλεεργασία 2.2 Τηλεκατάρτιση 3. Η ΚτΠ μέσο μεταφοράς γνώσης και γνώμης 3.1 Γνώση: Τηλεμάθηση, τηλεϊατρική 3.2 Γνώμη: e-mails, chats, urls 4. Η ΚτΠ μέσο διασφάλισης της ισότητας 5. Η ΚτΠ μέσο ανάδειξης και προστασίας των μειονοτήτων Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019

1. Η ΚτΠ μέσο πολιτικής ένταξης 1.1 Τηλεδιοίκηση (e-government) Έννοια: συναλλαγή των πολιτών με τις υπηρεσίες της Διοίκησης και των υπηρεσιών μεταξύ τους, ηλεκτρονικά (A2C, A2B, A2A) Πλεονέκτημα: εξασφάλιση οριζόντιας επικοινωνίας μεταξύ καθετοποιημένων διοικητικών υπηρεσιών Εξέλιξη:οι ιστοσελίδες της διοίκησης Παρέχουν πληροφορίες για διάφορα θέματα (μονόδρομη) Επιτρέπουν και στους πολίτες να καταχωρούν κάποιες στοιχειώδεις πληροφορίες (αλλαγές διεύθυνσης, κτλ) Επιτρέπουν στους πολίτες να πραγματοποιούν συγκεκριμένες συναλλαγές με τη Διοίκηση: υποβολή φόρου, ανανέωση αδειών, πληρωμή προστίμων Συνιστούν οριζόντιες «πύλες» Portals, που αναφέρονται στις διάφορες δραστηριότητες της ζωής (γέννηση, γάμος, κτλ) και οι οποίες καθοδηγούν τον διοικούμενο στη διενέργεια των απαραίτητων ενεργειών 16/02/2019

Η ΚτΠ μέσο πολιτικής ένταξης (2) 1.1 Τηλεδιοίκηση (2) Πλεονεκτήματα: Άμεση εξυπηρέτηση 24/24 Προσαρμογή των υπηρεσιών στο πρόσωπο του κάθε διοικούμενου Οικονομία εργατοωρών, χαρτιού, μετακινήσεων, κτλ Καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη>> Υπακοή στους νόμους Αποτελεσματικότητα της διοίκησης>> Προσέλκυση επιχειρήσεων Πρόσβαση στις υπηρεσίες ατόμων «απομακρυσμένων», για λόγους γεωγραφικούς, κοινωνικούς, κ.α. Κωλύματα: Κόστος Προβλήματα συμβατότητας Αντιδράσεις των υπαλλήλων Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019

1. Η ΚτΠ μέσο πολιτικής ένταξης (3) 1.2 Τηλεδημοκρατία Έννοια: αμεσότερη συμμετοχή στη διακυβέρνηση Με την ευρεία χρήση της διαδικασίας της διαβούλευσης Με τη διεξαγωγή εκλογών, ψηφοφοριών και δημοψηφισμάτων online >>Δυνατότητα αμεσότερης δημοκρατίας Προϋποθέσεις: Γενικευμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο Ασφάλεια κατά τη μεταφορά του μηνύματος Μυστικότητα της ψήφου Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019

1. Η ΚτΠ μέσο πολιτικής ένταξης (4) 1.2 Τηλεδημοκρατία (2) Πλεονεκτήματα Μεγαλύτερη συμμετοχή Αμεσότερη και εγκυρότερη εξαγωγή αποτελεσμάτων Μειονεκτήματα Ζητήματα ασφάλειας και μυστικότητας Σφάλμα (break down) του συστήματος Ελιτίστικη δημοκρατία (για πληροφορικά εγγράμματους) Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019

2. Η ΚτΠ μέσο οικονομικής ένταξης 2.1 Η τηλεεργασία Προϋποθέσεις: Πρόσβαση του εργαζόμενου, από τον χώρο του, στα στοιχεία, δεδομένα κτλ που βρίσκονται στην επιχείρηση (μέσω extranet ή internet) Δυνατότητα feedback από τον εργαζόμενο Προσαρμογή – δημιουργία του κατάλληλου θεσμικού πλαισίου για την αναγνώριση και διασφάλιση των δικαιωμάτων που συνδέονται με την εργασία Τομείς εφαρμογής Σε όλους τους τομείς όπου η πληροφορία και η επικοινωνία κατέχει κύριο ρόλο Κυρίως όμως σε επίπεδο προετοιμασίας – υποστήριξης και όχι σε επίπεδο επιτελικό Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019

2. Η ΚτΠ μέσο οικονομικής ένταξης (2) 2.1 Τηλεεργασία Πλεονεκτήματα Για την επιχείρηση Εξοικονόμηση υποδομών και χώρων Χαμηλότεροι μισθοί Για τον εργαζόμενο Ευέλικτο ωράριο Απουσία μετακινήσεων Παραμονή με την οικογένεια Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019

2. Η ΚτΠ μέσο οικονομικής ένταξης (3) 2.2 Τηλεκατάρτιση Νέες δυνατότητες ένταξης για Μέλη μονοπυρηνικών οικογενειών (κυρίως γυναίκες με παιδιά) Άτομα που αδυνατούν να ενταχθούν σε κάποιον κύκλο κατάρτισης Άτομα με ειδικές ανάγκες (ακόμα και ψυχολογικές) Άτομα που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019

3. Η ΚτΠ μέσο μεταφοράς γνώσης και γνώμης (1) 3. Η ΚτΠ μέσο μεταφοράς γνώσης και γνώμης (1) 3.1 Γνώση Μεγάλο μέρος της ανθρώπινης γνώσης βγαίνει από τις βιβλιοθήκες και καθίσταται ευρέως προσβάσιμο Για την ολοκλήρωση κύκλου μάθησης/ σπουδών: τηλεεκμάθηση, τηλεπανεπίστημιο Για την καλύτερη παρακολούθηση της προόδου των μαθητών και την επίλυση των προβλημάτων τους: το σχολείο online Για την επίλυση πρακτικών ζητημάτων: τηλεϊατρική, τηλεεπισκευές, κτλ Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019

3. Η ΚτΠ μέσο μεταφοράς γνώσης και γνώμης (2) 3. Η ΚτΠ μέσο μεταφοράς γνώσης και γνώμης (2) 3.2 Γνώμη Διαμόρφωση γνώμης μέσα από την άμεση πρόσβαση Στις πηγές πληροφόρησης (και στην προπαγάνδα) όλου του κόσμου Στις ιστοσελίδες άλλων νομικών και φυσικών προσώπων Συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος E-mail Chats Communities ΠΡΟΒΛΗΜΑ: διαφορετικά επίπεδα προστασίας – ρατσισμός/παιδοφιλία Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019

4. Η ΚτΠ μέσο διασφάλισης της ισότητας (1) 4.1 Μεταξύ των φύλων Η θέση των γυναικών αναβαθμίζεται: Η τηλεεκμάθηση & τηλεκατάρτιση διευκολύνουν την πρόσβαση τους στην απαραίτητη γνώση Η τηλεεργασία ελαχιστοποιεί το πρόβλημα, ως προς τον εργοδότη, μιας ενδεχόμενης εγκυμοσύνης Οι ελαστικές μορφές εργασίας, γενικά, είναι πιο επιθυμητές από τις γυναίκες Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019

4. Η ΚτΠ μέσο διασφάλισης της ισότητας (2) 4.2 Μεταξύ ατόμων με διαφορετικές κοινωνικές, οικονομικές κλπ δυνατότητες Η βασική πηγή πλούτου, η πληροφορία, γίνεται προσιτή με μόνον όρο την κτήση/χρήση ενός η/υ Οι νέες τεχνολογίες και απαιτήσεις δημιουργούν νέες ευκαιρίες καταξίωσης και ανόδου Αγαθά και υπηρεσίες οι οποίες ήταν προσβάσιμες σε συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων «εκδημοκρατίζονται» Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019

5. Η ΚτΠ μέσο ανάδειξης και προστασίας των μειονοτήτων Σύνδεσή τους με την τρέχουσα πραγματικότητα Δυνατότητα ανέξοδης προβολής των ιδιαιτεροτήτων τους και των προβλημάτων τους Δυνατότητα επηρεασμού της κοινής γνώμης – ανεξαρτησία από το status quo Βασίλης Γ. Χατζόπουλος 16/02/2019