Διαδικασία έγκρισης δαπανών

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Advertisements

06/06/11.
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε
1. 2 Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Π. ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ“ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ  Είναι πλέον κατανοητό από όλους.
(ΕΣΗΔΠ) ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (ΕΣΗΔΗΣ)
Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων
Η νέα Πύλη eTwinning Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
«ΜΑΘΗΤΕΙΑ για ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ» Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εμπειρίας Απόφοιτων Τεχνικής Εκπαίδευσης με Υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας Σύγχρονες και ποιοτικές.
ΠΛΗΡΩΤΕΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜOI (ACCOUNTS PAYABLE)
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ 96 & 98 ΜΕΤΡΟ 1.2 (ΕΚΤ) ΕΠ ΚτΠ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 13 Οκτωβρίου 2005 Βασιλική Κολυβά ΕΥΔ ΕΠ ΚτΠ.
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τις αναφορές στατιστικών δεδομένων της EBSCOadmin.
" ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΡΘΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ" Eιρήνη Λουρδή, Παναγιώτα Μπουρογιάννη, Μάρα Νικολαΐδου, Γιώργος Πυρουνάκης.
Υπηρεσία Δανεισμού - Διαδανεισμού
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (ΕΣΗΔΗΣ)
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 13.2 Αρχές και οικονομικοί κανόνες για την κινητικότητα.
ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΥΠΟΕΡΓΟΥ
ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΒΙΤ ΣΤΟ ΕΣΠΑ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΔΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΥΠΟΕΡΓΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΣ – ΕΣΠΑ
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
Ενιαία Αρχή για τις Δημόσιες Συμβάσεις Ενιαία Αρχή για τις Δημόσιες Συμβάσεις
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail της Google
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Αθήνα, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» Κριτήρια Επιλογής Πράξεων του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση»
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Μ. / Ι.Κ.Υ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ Τομεακό Πρόγραμμα Leonardo da Vinci Διαχείριση Σχεδίων Κινητικότητας Οικονομική.
Μποχρίνη Σταυρούλα ΑΜ:3173 Σταθόπουλος Αναστάσιος ΑΜ:3220.
Εκπαιδευτικό μάθημα Αναζητηςη ςτη βαςη δεδομενων CINAHL
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ε.Y. ΟΠΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑΓΕΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ Ειδική Υπηρεσία ΟΠΣ.
Ημερίδα 4 Πορεία των διαδικασιών Διασφάλισης της ποιότητας 15 Νοεμβρίου 2012.
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
Οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης για το πρόγραμμα Teachers 4 Europe
Οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας 3 Προθεσμία συμπλήρωσης μέχρι και 16 Ιουνίου.
Λογισμικό Υπολογιστή Για να μπορεί το Υλικό μέρος του Υπολογιστή να εκτελεί και τη πιο απλή επεξεργασία δεδομένων χρειάζεται ένα σύνολο εντολών.Οι οδηγίες.
* Το πρόγραμμα Accountant
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΠΑ
Πρακτικές Σχεδιασμού Μαθήματος. Πρακτικές καλού σχεδιασμού μαθήματος Η συγκέντρωση του εκπαιδευτικού υλικού και η οργάνωση στο eclass γίνεται πλέον σε.
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΗΣΗ ΠΑΠΥΡΟΣ MILLENNIUM III.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
ΚΑ1-Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης Τεχνική Ημερίδα Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης «Συμβατικές υποχρεώσεις στο πλαίσιο των σχεδίων.
1 Ορισμός του Λογαριασμού Λογαριασμός είναι η κατηγορία: –η οποία περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα στοιχεία μιας οικονομικής μονάδας τα οποία έχουν κάποιο.
Βιβλιογραφική Αναζήτηση: αναλυτική παρουσίαση και εφαρμογή της Υπηρεσίας Διαδανεισμού Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Βιβλιοθήκη και Κέντρο.
ΚΑ2-Στρατηγικές Συμπράξεις Τομέας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τεχνική Ημερίδα Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης Αθήνα, 15/10/2014 Μαρία Αδαμοπούλου, Στέλεχος.
Μεθοδολογία και Κριτήρια Επιλογής Πράξεων Ενημερωτική ημερίδα δυνητικών δικαιούχων Χανιά 26 Ιανουαρίου 2016.
ΚΑ2-Στρατηγικές Συμπράξεις (KA219) Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης Σύμβαση Επιχορήγησης Καϊμακούδη Ελένη Στέλεχος Ι.Κ.Υ./ Εθνική Μονάδα Συντονισμού Πρόγραμμα.
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ.
Προγραμματισμός κινητών συσκευών
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2010 “Εγγύηση από τη ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων, υπηρεσιών κλπ” Δρ. Αλέξανδρος.
Σύνδεση στην πλατφόρμα
Ομάδες στο Google.
Ermis.gov.gr.
Ενότητα # 1: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Έννοια του ημερολογίου
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - ΕΚΤΡΟΦΗΣ
Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων
Κάρτες γρήγορης αναφοράς
Διαχείριση Σχεδίων Κινητικότητας 2009
Άσκηση Σε επιχείρηση που τηρεί βιβλία Γ κατηγορίας λαμβάνουν χώρα τα εξής γεγονότα το Φεβρουάριο του 2016: Η επιχείρηση αγόρασε (2/2) επί πιστώσει εμπορεύματα.
«ΜΑΘΗΤΕΙΑ για ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ» Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εμπειρίας Απόφοιτων Τεχνικής Εκπαίδευσης με Υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας Σύγχρονες και.
Σχολείο : Διεύθυνση Εκπαίδευσης : Σχολικό έτος :
Σχολείο : Διεύθυνση Εκπαίδευσης : Σχολικό έτος :
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Διαδικασία έγκρισης δαπανών ΚΗΜΔΗΣ Διαδικασία έγκρισης δαπανών

Διαδικασία 1. Αίτημα έγκρισης δαπάνης από τον/την Ε.Υ. του έργου 1. Αίτημα έγκρισης δαπάνης από τον/την Ε.Υ. του έργου 2. Έγκριση αιτήματος από τη γραμματεία του ΕΛ ή την ΕΕ 3. Εκτέλεση αιτήματος 4.Τιμολόγηση

Κατηγορίες Δαπανών 1. Δαπάνη ύψους <= 2.500€ για προμήθεια ομοειδών με προϋπολογισμό <= 5869€ Ο/Η ΕΥ καταθέτει στη γραμματεία ηλεκτρονικά αίτηση δαπάνης. Το αίτημα υλοποιείται μετά την έγκριση της γραμματείας.(Τα βήματα της διαδικασίας περιγράφονται στις παρακάτω ενότητες) 2. Δαπάνη ύψους > 2.500€ για προμήθεια ομοειδών με προϋπολογισμό <= 5869€ Πρέπει να συναφθεί σύμβαση με τον προμηθευτή. Ο/Η Ε.Υ. καταθέτει στη γραμματεία εντύπως αίτημα σύναψης σύμβασης. Το αίτημα υλοποιείται μετά την έγκριση της Επιτροπής Ερευνών. 3: Δαπάνη για προμήθεια ομοειδών με προϋπολογισμό > 5869€ Ανεξαρτήτως του ύψους της δαπάνης πρέπει να ακολουθηθεί διαγωνιστική διαδικασία. Ο/Η Ε.Υ. καταθέτει στη γραμματεία αίτηση για διεξαγωγή διαγωνισμού (έντυπο17α). Το αίτημα υλοποιείται μετά την έγκριση της Επιτροπής Ερευνών. Σημειώσεις: Όλα τα παραπάνω ποσά αφορούν καθαρές αξίες δηλ. δεν συμπεριλαμβάνεται ο αναλογούν ΦΠΑ. Τα έντυπα για τις περιπτώσεις 2 και 3 μπορείτε να τα αναζητήσετε στο site του ΕΛ στη διεύθυνση http://www.elke.uoc.gr/management/forms.aspx , στο πεδίο «Προμήθειες».

1.Δαπάνη ύψους <= 2.500€ για προμήθεια ομοειδών με προϋπολογισμό <= 5869€ Ο/η Ε.Υ. καταθέτει το αίτημα έγκρισης της δαπάνης ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας Ηλεκτρονικής Παρακολούθησης Έργων του Ειδικού Λογαριασμού: http://www.elke.uoc.gr/services/e-management.aspx

Βήμα 1ο:Αφού συνδεθείτε, πηγαίνετε στη σελίδα «Αιτήσεις δαπανών»

Βήμα 2ο:Πατάτε Νέα αίτηση και παρουσιάζεται η παρακάτω φόρμα όπου στο 1ο πλαίσιο «Βασικά στοιχεία» συμπληρώνετε τα πεδία αιτών, έργο και αιτιολογία με αναφορά στην υποκατηγορία ομοειδών (π.χ. ανταλλακτικά επιστημονικών οργάνων ή τροφή πειραματόζωων κ.λ.π.)

Βήμα 3ο:Στο 2ο πλαίσιο «Λεπτομέρειες» πατάτε το πεδίο «Προσθήκη Γραμμής». Επιλέγοντας την κατηγορία δαπάνης, εμφανίζεται αυτόματα το υπόλοιπο της κατηγορίας. Συμπληρώνετε το ποσό της δαπάνης που θέλετε να πραγματοποιήσετε καθώς και μια σύντομη αιτιολογία.

Το αίτημά ελέγχεται από τη γραμματεία της Επιτροπής Το αίτημά ελέγχεται από τη γραμματεία της Επιτροπής. Θα πρέπει να συνδέεστε στην εφαρμογή ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ελέγχετε αν το αίτημα σας έγινε δεκτό. Βήμα 4Ο : Σε αυτή την περίπτωση προχωράτε με την παραγγελία και όταν ολοκληρωθεί προσκομίζετε στη γραμματεία το τιμολόγιο με το έντυπο 9 όπου θα αναγράφετε πάνω το σχετικό αριθμό της δέσμευσης.