Καλά αλλά γρήγορα γιατί έχω κανονίσει να βγω με τους φίλους μου.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εκμάθηση διεπαφής MS Kodu. Δημιουργώ τον Κόσμο Το πρώτο πράγμα που θα φτιάξουμε είναι ο κόσμος. Λογικό, αφού χωρίς κόσμο, πού θα τοποθετούσαμε μετά τα.
Advertisements

«Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους;»
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
Έγινε επίδειξη και πρακτική εφαρμογή δύο δημοφιλών προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένου (Microsoft Office, OpenOffice Writer). Μάθαμε πώς αλλάζουμε τη γλώσσα.
Η Μπουρμπουλήθρες ΑΕ με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει το Επικό Αριστούργημα των 32,5 Όσκαρ !!!
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
(σας ενημερώνω ότι θα είναι κάτι πολύ απλό
Το υλικό του Υπολογιστή
ΥΛΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
Ο λύκος που ήταν χορτοφάγος
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Το εσωτερικό του Υπολογιστή
Τ Ο ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ο μικρός Ανδρέας και δίπλα του παρουσιάζει το σχήμα τετράγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 6: Το Γραφικό Περιβάλλον Επικοινωνίας (Γ. Π. Ε
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Εργαστήρι παραγωγής λεβέ!!
ΠΑΤΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ f5 ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ
Πεπόνι, πεπόνι ΄Ενας μανάβης στη λαϊκή αγορά φωνάζει για να πωλήσει τα φρούτα και τα λαχανικά του. «Εδώ τα ωραία πεπόνια» Μαζεμένος κόσμος (γονείς , παιδιά)
Ας μιλήσουμε για τη φιλία!!!
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑ 1.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Διακρίνεται σε:
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – MS Windows – Περιβάλλον εργασίας
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
Οι συσκευές του υπολογιστή
Εργασία με παράθυρα.
Υλικό – Λογισμικό – Μονάδες εισόδου/εξόδου
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Πολυμέσα Δίκτυα Σχ. Ετος ΤΜΗΜΑ : Γ7 ΕΠΙΛΟΓΗΣ 10/11/2005 Χατζηκυριάκος Μάνος Σδράκας Κωνσταντίνος Χριστοδούλου Θοδωρής.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
1. 1. Εισαγωγή Φωτογραφίας Τοποθετούμε με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο το σημείο που θέλουμε να εισάγουμε την εικόνα Στην καρτέλα Insert πατούμε το κουμπί.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Σε λίγες στιγμές από τώρα θα μπεις μέσα σ΄ έναν μαγικό κόσμο.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
 Γεια σας σήμερα θα σας κάνω ένα μικρό μάθημα για το πώς να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο σωστά και με ασφάλεια.
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
Τα μέρη του υπολογιστή ΕΝΑΡΞΗ Quiz Γνώσεων.
Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Μαααα;;; Δεν είμαι. Μαααα;;; Δεν είμαι. Ένα πρωί στο σχολείο.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. Περιφερειακές συσκευές  Περιφερειακές συσκευές ονομάζουμε τις συσκευές που συνδέονται εξωτερικά με την Κεντρική Μονάδα του υπολογιστή.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
5ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Δεδομένα - Πληροφορία Υλικό Λογισμικό Μονάδες Εισόδου Μονάδες Εξόδου Κεντρική Μονάδα.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Ενισχυτική διδασκαλία
ΜΕΡΟΣ Ι.
Praat Βασικές οδηγίες.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Η δύναμη της εικόνας Σήμερα γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με θέμα «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο»
Χρυσή Αλαμάνη- Ε’ τάξη- ΕΤΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Έμυ Χ. Τμήμα: ΣΤ2 25o Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ Ο ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ :
Πως φτιάχνουμε γραφική παράσταση
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 2: Το Υλικό του Υπολογιστή
Γεια σου!!!! Είμαι η χελώνα Καρέτα – Καρέτα!
Το υλικό του Υπολογιστή
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Γραφικό Περιβάλλον Εργασίας H/Y
Βδομάδα 12_16/6/16 Θέλω να …..
Βδομάδα 9_10/3/16 Στόχοι The weather.
ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Καλά αλλά γρήγορα γιατί έχω κανονίσει να βγω με τους φίλους μου. Εγγόνι μου θέλω να μου μάθεις να χρησιμοποιώ αυτό το ρημάδι το κομπιούτερ; Καλά αλλά γρήγορα γιατί έχω κανονίσει να βγω με τους φίλους μου.

Α, να πάω να φέρω κουτί δηλαδή Για να χρησιμοποιήσεις τον Η/Υ πρέπει αρχικά να τον ανοίξεις. Πάτα το μεγάλο κουμπί στο κουτί Α, να πάω να φέρω κουτί δηλαδή Εεε, παππού… Γύρνα πίσω

Τι να τα κάνεις μωρέ αυτά… όλο μπελάδες φέρνουν… Λοιπόν, κουτί ή πύργος ή πιο επίσημα κεντρική μονάδα είναι το σημαντικότερο αντικείμενο του Η/Υ. Μέσα σε αυτό, υπάρχουν διάφορες συσκευές, που αν δεν υπήρχαν ο Η/Υ δεν θα λειτουργούσε. Ακριβώς! Αλλά περίμενε μια στιγμή… πάω να φέρω το ποντίκι. Χωρίς αυτό θα δυσκολευτούμε να περιηγηθούμε στον Η/Υ. Αααα, οκ… Οπότε για να ανοίξει ο υπολογιστής πατάω αυτό το κουμπί σωστά; Τι να τα κάνεις μωρέ αυτά… όλο μπελάδες φέρνουν… Ποντίκι ονομάζεται η συσκευή που μας βοηθάει να επιλέγουμε αυτό που θέλουμε. Χωρίς αυτό θα αναγκαζόμασταν να χρησιμοποιούμε το πληκτρολόγιο για να επιλέγουμε.

Αααα… και αυτό εδώ το πρόγραμμα πώς λέγεται; Το ποντίκι μαζί με το πληκτρολόγιο, την οθόνη, τα ηχεία, τον εκτυπωτή και το κουτί, αποτελούν το υλικό του Η/Υ. Αντίθετα, τα εικονίδια που βλέπεις στην οθόνη, τα οποία ονομάζονται προγράμματα, αποτελούν το λογισμικό του Η/Υ. Αααα… και αυτό εδώ το πρόγραμμα πώς λέγεται; Ρε παππού… ρε παππού

Συγνώμη παιδί μου… θα σου πάρω καινούρια αν χρειαστεί… Δεν πειράζει.. καλά είναι… Τέλος πάντων, το πρόγραμμα που προσπάθησες να μου δείξεις ονομάζεται φυλλομετρητής και είναι από τα σημαντικότερα προγράμματα γιατί με αυτό μπορούμε να περιηγηθούμε στο διαδίκτυο. Ακριβώς! Τώρα έχεις ανοίξει ένα παράθυρο. Για να κλείσεις το παράθυρο πάτα το x που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη Συγνώμη παιδί μου… θα σου πάρω καινούρια αν χρειαστεί… Να το κλείσω.. Σαν να έχει ψύχρα λίγο Πφφ… Για να ανοίξεις ένα πρόγραμμα κάνεις διπλό κλικ στο εικονίδιο Κάπως έτσι;;

Δεν το βλέπω να πηγαίνω βόλτα τελικά…. Λοιπόν, οι φυλλομετρητές έχουν εφαρμογές που ονομάζονται μηχανές αναζήτησης. Εκεί μπορείς να αναζητήσεις ο,τι θες. Εγώ σου έμαθα ο,τι είχες να μάθεις, τα υπόλοιπα είναι για πιο εξπέρ χρήστες. Δεν το βλέπω να πηγαίνω βόλτα τελικά…. Ωραία μου τα ξαναλές άλλη μια φορά για να τα εμπεδώσω καλύτερα;;; Χμμ..

1ο γυμνάσιο Ηλιούπολης Κωστής Ζαχαριάς Β’2