Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Μαααα;;; Δεν είμαι. Μαααα;;; Δεν είμαι. Ένα πρωί στο σχολείο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Μαααα;;; Δεν είμαι. Μαααα;;; Δεν είμαι. Ένα πρωί στο σχολείο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Μαααα;;; Δεν είμαι. Μαααα;;; Δεν είμαι. Ένα πρωί στο σχολείο ……

4 Ακούς τι σου λέω?? Εξαφανίσου!!! ΕΕΕ Γιατί τι σου έχω κάνει??

5 ΧΑΧΑΑ Κανένας δεν αντιστέκεται στη δύναμή μου!! Με φοβούνται όλοι!!!

6 Αργότερα στο σπίτι… Δεν πάει άλλο!!! Πρέπει να μιλήσω στους δικούς μου!!

7 Τι έχεις αγοράκι μου; Τι έχεις αγοράκι μου; Ένα αγοράκι με κορόιδεψε Ένα αγοράκι με κορόιδεψε Αύριο,θα πας να το πεις στο δάσκαλό σου Αύριο,θα πας να το πεις στο δάσκαλό σου

8 Την άλλη μέρα στην τάξη……… Κύριε,χθες ο Γιάννης με Κορόιδεψε. Κύριε,χθες ο Γιάννης με Κορόιδεψε. Γιάννη, αυτό που έκανες δεν ήταν σωστό. Πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τον Αποστόλη. Γιάννη, αυτό που έκανες δεν ήταν σωστό. Πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τον Αποστόλη. Συγνώμη,Αποστόλη.

9 Γιάννη θέλω να γίνουμε φίλοι! Όλοι πρέπει να σεβόμαστε τον άλλον, ακόμα κι αν είναι διαφορετικός! Οκ θα προσπαθήσω!!

10 Συμβουλές!!!! Άμα σε κοροϊδέψουν, απευθύνσου σε κάποιον μεγάλο π.χ. δάσκαλο, γονείς κ.λ.π. Αν δεις ότι συνεχίζεται απευθύνσου στον διευθυντή του σχολείου. Θυμήσου δεν είσαι μόνος σου!!! Δεν είσαι ο μόνος που του συμβαίνει κάτι τέτοιο, υπάρχουν κι άλλα παιδιά που υποφέρουν. Γι’ αυτό….

11

12 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


Κατέβασμα ppt "Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Μαααα;;; Δεν είμαι. Μαααα;;; Δεν είμαι. Ένα πρωί στο σχολείο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google