Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γεια σου!!!! Είμαι η χελώνα Καρέτα – Καρέτα!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γεια σου!!!! Είμαι η χελώνα Καρέτα – Καρέτα!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γεια σου!!!! Είμαι η χελώνα Καρέτα – Καρέτα!
Αν θέλεις να μάθεις για μένα παρέα με την ομάδα σου, κάνε κλικ πάνω μου!

2 Ομάδα 1 Ομάδα 2 Χαρακτηριστικά κίνδυνοι Ομάδα 3 Μέτρα προστασίας
Σε ποια ομάδα ανήκεις; Κάνε κλικ με την ομάδα σου στο αντίστοιχο εικονίδιο. Κάθε φορά που θα κάνεις κλικ πάνω μου θα επιστέφεις εδώ.

3 Ομάδα 1: τα χαρακτηριστικά της χελώνας Καρέτα-Καρέτα
Ομάδα 1: τα χαρακτηριστικά της χελώνας Καρέτα-Καρέτα Βήμα 1ο Κάντε κλικ στο εικονίδιο της χελωνίτσας για να πάρετε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά μου. Βήμα 2ο Κάντε κλικ στο μολυβί εκτυπώστε και συμπληρώστε την ταυτότητά μου! Τελειώσατε γρήγορα; Μπορείτε να μάθετε πολλά ακόμα για μένα με ένα κλικ εδώ!

4 Ομάδα 2: κίνδυνοι που αντιμετωπίζει η Καρέτα - Καρέτα
Ομάδα 2: κίνδυνοι που αντιμετωπίζει η Καρέτα - Καρέτα Βήμα 1ο Κάντε κλικ στο στόχο για να μάθετε από τι κινδυνεύω. Βήμα 2ο Κάντε κλικ στο μολύβι. Εκτυπώστε και γράψτε μερικούς από τους κινδύνους που αντιμετωπίζω! Μετά μοιράστε τα χαρτάκια σε γνωστούς και φίλους σας! Είναι σημαντικό για μένα να γνωρίζουν! Τελειώσατε γρήγορα; Μπορείτε να μάθετε πολλά ακόμα για μένα με ένα κλικ εδώ!

5 Ομάδα 3: ποια μέτρα προστασίας μπορούμε να πάρουμε για να βοηθήσουμε την Καρέτα - Καρέτα
Βήμα 2ο Κάντε κλικ στο μολύβι. Εκτυπώστε και γράψτε στις ταμπελίτσες τρόπους για την προστασία μου ! Μετά μοιράστε τες σε γνωστούς και φίλους σας! Είναι σημαντικό για μένα να γνωρίζουν! Βήμα 1ο Κάντε κλικ στα χελωνάκια για να διαβάσετε πώς μπορείτε να με προστατεύσετε… . Τελειώσατε γρήγορα; Μπορείτε να μάθετε πολλά ακόμα για μένα με ένα κλικ εδώ!


Κατέβασμα ppt "Γεια σου!!!! Είμαι η χελώνα Καρέτα – Καρέτα!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google